Απεργία την Πρωτομαγιά

Ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα

Ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Facebook Twitter
7

150 άτομα τα οποία έφεραν διακριτικά της Χρυσής Αυγής έκαναν ρατσιστική επίθεση σε Λιβεριανό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό καταγγέλλεται σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία από τους ανθρώπους της ομάδας. Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον αγώνα της ομάδας με τον Ηρακλή Ψαχνών, την ώρα που ο 26χρονος Λόρενς Ντόε έκανε ζέσταμα.

Τότε μερίδα οπαδών των γηπεδούχων με διακριτικά της οργάνωσης τον αποδοκίμασε με γιουχαΐσματα και ήχους πιθήκου. Ο ποδοσφαιριστής αντέδρασε έντονα διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή Τερετίδη, το ματς διακόπηκε για 3 λεπτά και τελικά ο Ντόε αποχώρησε σηκωτός από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας αντικρύσει και κίτρινη κάρτα.

 «Το γεγονός είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο. Πρέπει να επιληφθεί η ΕΠΟ και να υπάρξουν κυρώσεις. Εμείς περιμένουμε τουλάχιστον μία συγγνώμη από τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά αυτοί προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός», δήλωσε στην εφημερίδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής.

7

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

4 σχόλια
α,και κάτι ακόμα..ο απόλλων Σμύρνης έχει ακόμα δυό μαύρους οι οποίοι δεν πειράχτηκαν από κανέναν..Συγνώμη που σας χάλασα το σενάριο,πόσα σχόλια θα κάνατε για την νέα αυτή επίθεση της Χ.Α.,χίλια συγνώμη
ότι και να πει κάποιος επειδή μας βολεύει το δεχόμαστε χωρίς να ψάξουμε τίποτα.Και οι δύο ομάδες διεκδικούν θέση για την Α εθνική,προφανώς και τον πρόεδρο του απόλλων βολεύει να τιμωρηθούν τα ψαχνά.Σ' ένα ντέρμπι με ένταση φυσικά και γίνοντε επιθέσεις από οπαδούς και ιδιέτερα σ αυτές τις κατηγορίες,σ'ενα γήπεδο με 800 φιλάθλους βρέθηκαν 150 χρυσαυγίτες,απίστευτό!μάλλον πρέπει να έχει γεμίσει η Ελλάδα χρυσαυγίτες..Αλλά δεν έχει τόσους πολλούς ή ακόμα και αν είχε δεν θα ήταν οπάδοι κάποιας ομάδας,αυτά τα έχουν αναλάβει οι αναρχικοί μαζί με τους συνδέσμους και έχουν κάνει τα γήπεδα χώρους βίας και ναρκωτικών.συνεχίστε με τα παραμύθια,αλλωστε τόσο καιρό με τέτοια σας ταίζουν
μεγαλη πλειοψηφια των χρυσαυγιτων ειναι οργανωμενοι συνδεσμιτες. Οποτε λογικο ειναι να συναντας πολλους στα γηπεδα.που ειναι το παραμυθι κυρ θοδωρα?σου θιξαμε τη χρυση αυγη?Η μηπως δεν αναφερονται ετσι και με ακομα χειροτερο τροπο τα επισημα οργανα του κομματος σου?
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα αδικήματα είναι ατιμώρητα. Σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα θα είχε απαγορευθεί σε αυτούς τους οπαδούς να εισέρχονται σε γήπεδα, θα είχε γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, θα είχε τιμωρηθεί ο γηπεδούχος, αλλά ΠΟΤΕ με κίτρινη κάρτα και αποβολή του συγκεκριμένου παίκτη! Οι πίθηκοι είναι συτοί που έκαναν τους ήχους πιθήκων. Η Πολιτεία δεν μπορεί να επιτρέπει σε τέτοιες δράσεις να έχουν έννομες συνέπειες. Τελικά να περνάει το δικό τους.Πχ η τρομοκρατία στο χυτήριο έφερε αποτέλεσμα. Μήνυμα; Ό,τι θα περάσει αυτό που θέλει η ΧΑ.Κοινωνία χωρίς έγκλημα ούτε υπήρξε, ούτε πρόκειται να υπάρξει. Να σταματήσει όμως η αμφίθυμη στάση της Πολιτείας και η ψυχική συνάφεια μερίδας της με αυτούς.
Δεν είναι η πρώτη φορά.. Πέρισυ δεν έδειραν έναν Ινδό καθηγητή καλεσμένο της Παντείου, πάνω στη Συγγρού; Όταν ο ρατσισμός φτάσει στην πόρτα μας, τότε θα θυμηθούμε να αντιδράσουμε;