Ενός λεπτού σιγή από όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες για τα θύματα από τις πλημμύρες

Ενός λεπτού σιγή από όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες για τα θύματα από τις πλημμύρες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Alexandros Michailidis / SOOC)
0

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κάλεσε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες και ενώσεις να κρατήσουν το Σαββατοκύριακο ενός λεπτού σιγή στις διοργανώσεις τους ανά την χώρα, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας η οποία έπληξε τη Δυτική Αττική.

Επίσης, τονίζει ότι θα σταθεί αρωγός για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες.

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM