Απεργία την Πρωτομαγιά

Πένθος για τους Αντετοκούνμπο- Πέθανε αιφνιδίως ο πατέρας τους

Πένθος για τους Αντετοκούνμπο- Πέθανε αιφνιδίως ο πατέρας τους Facebook Twitter
1

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρας των Γιάννη, Θανάση, Κώστα, Φράνσις και Άλεξ πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο Μιλγουόκι.

Η ξαφνική απώλεια του πατέρα των αθλητών προκάλεσε σοκ στην οικογένεια ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε άδεια από τον Παναθηναϊκό και αποχώρησε από την Ελλάδα και τις προπονήσεις της ομάδας για να βρεθεί εσπευσμένα στο Μιλγουόκι. Εκεί βρίσκεται για προπονήσεις ο αδελφός του Γιάννης.

Πένθος για τους Αντετοκούνμπο- Πέθανε αιφνιδίως ο πατέρας τους Facebook Twitter

Ο 53χρονος «πατριάρχης» της οικογένειας Αντετοκούνμπο ήταν αυτός που ώθησε τους γιους του στον αθλητισμό και υπήρξε πάντα υποστηρικτικός σε κάθε τους βήμα εκφράζοντας συχνά το πόσο υπερήφανος ήταν για την εξέλιξή τους.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Νιγηρίας στα νεανικά χρόνια του, ενώ το 1991 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα.

 

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με δήλωσή του, ο γενικός διευθυντής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ.

«Ράγισε η καρδιά της οικογένεια των Μπακς στην είδηση του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς. Σύσσωμος ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και οι προπονητές είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον Γιάννη και την οικογένειά του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή. Ο Τσαρλς υπήρξε σημαντικό μέρος των Μπακς και θα μας λείψει πολύ. Εκ μέρους της διοίκησης εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του,» αναφέρει η δήλωση του Τζον Χορστ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρα του αθλητή της Θανάση, καθώς και των Γιάννη, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις. Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τον ξαφνικό χαμό του Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στον Θανάση και στους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Αθλητισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια
Μόνο την εκτίμηση και την συμπάθειά μας στην οικογένειά του, πρέπει νομίζω να πούμε για αυτόν τον οικονομικό μετανάστη που έκανε την χώρα μας δεύτερη πατρίδα του.Κρίμα που πέθανε τόσο νέος.