Απεργία την Πρωτομαγιά

Δωρητής οργάνων ο Νίκι Χέιντεν

Δωρητής οργάνων ο Νίκι Χέιντεν Facebook Twitter
0

Ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού θρηνεί την απώλεια του Νίκι Χέιντεν που επί πέντε ημέρες πάλευε σκληρά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Τσεζένα.

Ο 35χρονος Αμερικανός, ο οποίος το 2006 είχε κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας στο Moto GP με τη Honda, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο Ρίμινι. 


Η οικογένειά του θα μεταφέρει άμεσα τη σορό του 35χρονου Αμερικανού με ιδιωτική πτήση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κεντάκι στις ΗΠΑ.

Μια μέρα μετά το θάνατό του και σύμφωνα με τις επιθυμίες του αναβάτη, η οικογένειά του συμφώνησε να γίνει δωρεά οργάνων και θα εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του. Τα όργανα του Χέιντεν θα δοθούν σε ανθρώπους που τα χρειάζονται επειγόντως.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ