Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Φενέρμπαχτσέ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Φενέρμπαχτσέ Facebook Twitter
0

Η Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2017, νικώντας στον τελικό της Κωνσταντινούπολης τον Ολυμπιακό με 80-64. Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος τουρκικής ομάδας στη διοργάνωση, στον δεύτερο (συνεχή) τελικό της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 39-34, 60-48, 80-64.

Ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο της Ιστορίας του, αντιμετωπίζοντας την Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague. Στην Κωνσταντινούπολη, την πόλη που οι πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου το 2012 στην απαρχή της Ευρωπαϊκής κυριαρχίας τους, αναζήτησαν ακόμα έναν άθλο αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το "παρών" στο «Σινάν Ερντέμ» θα έδινε και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά τελικά δεν πήγε καθώς ζήτησε 500 θέσεις άδειες.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM