Το απίστευτο "καψόνι" Γιαννακόπουλου στους παίκτες του ΠΑΟ - Ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια, επιστρέφουν με πούλμαν

Το απίστευτο "καψόνι" Γιαννακόπουλου στους παίκτες του ΠΑΟ - Ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια, επιστρέφουν με πούλμαν Facebook Twitter
5

Έξω φρενών ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την εικόνα που παρουσίασε χθες ο Παναθηναϊκός και τον αποκλεισμό του από τη Φενέρ.

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, αντιδρώντας στην αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα τρία παιχνίδια, στα οποία έχασε από την τουρκική ομάδα, ακύρωσε, σύμφωνα με το gazzetta.gr,  τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής και οι παίκτες επιστρέφουν από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά τελικά η επιστροφή θα γίνει οδικώς.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 79-61 από την Φενέρ και αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ.

Αθλητισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια ειναι πασιγνωστα στην μπασκετικη πιατσα,πλην ομως δεν μπορουν να λεχθουν δημοσια.Οπως και αν εχει το πραγμα η συγκεκριμενη ενεργεια του Δημητρη Γιαννακοπουλου,αν μη τι αλλο,ειναι πρωτοφανης.Και δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να επαναληφθει απο οποιονδηποτε ιδιοκτητη ομαδας.Για λογους οι οποιοι θα καταστουν προφανεις στο αμεσο μελλον.
Και καλά έκανε. Δεν μπορείς να λέγεσαι μεγάλη ομάδα όταν πάρα το πλεονέκτημα έδρας σε "σκουπιζουν". Ούτε θα λυπηθουμε παίχτες με απολαβές 2 εκ. ετησίως με μέσο όρο 7-8 πόντους ανά ματς και ποσοστό γύρω στο 30%.