ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2017 | 03:19

..

Oι επικριτικοί άνθρωποι είναι ΤΟΞΙΚΟΙ !!.Μονο θετικούς ανθρώπους γυρω μας..
4
 
 
 
 
σχόλια
Μη αποδεκτή γενίκευση: το να σου χαϊδεύουν κάποιοι συνέχεια τα αυτιά, δεν τους κατατάσσει αυτόματα στους ''θετικούς'' ανθρώπους. Το να σου δώσουν ένα ''χαστούκι'' κάποιοι μπας και ξυπνήσεις, μπορεί να υποδηλώνει απόλυτο ενδιαφέρον από την άλλη. Με λίγη κρίση, φαίνεται η καλή προαίρεση ή όχι του άλλου.
Η αλήθεια δεν είναι πάντα ευδιάκριτη και μερικές φορές είναι καλό να έχεις δίπλα κάποιον που σε νοιάζεται αρκετά ώστε να στη λέει κατάμουτρα...Ωστόσο, τα άτομα που δεν έχουν καλή ή ουσιαστική πρόθεση και απλά πετάνε κακίες και σαχλαμάρες δίχως να υπολογίσουν το πώς επηρεάζεσαι, προτιμότερο να μείνουν μακριά σου - κι ώσπου να στρώσουν χαρακτήρα, μακριά από τον καθένα που δεν έχει υποχρέωση να επιβαρύνεται με την παρουσία τους... Αυτούς που σε κρίνουν επειδή ενδιαφέρονται για το καλό σου, σίγουρα μπορείς να τους ξεχωρίσεις... Κάνε επομένως τα κουμάντα σου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ