Το Athens Pride συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και διοργανώνει το καθιερωμένο Pre Pride Party στο «σπίτι» του φεστιβάλ, στο βιομηχανικό συγκρότημα της Πειραιώς 260.

 

5 DJ sets με mainstream pop, greek, house pop και electro μουσικές και 3 acts θα περιλαμβάνει το πάρτι που θα ξεκινήσει από τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου και θα διαρκέσει μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής.

 

Η ανακοίνωση του Athens Pride αναφέρει: 

 

«Εδώ και περίπου 20 χρόνια είμαστε στους δρόμους διεκδικώντας τα αυτονόητα, χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω στις διεκδικήσεις μας. Οι εποχές που φοβόμασταν να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο έχουν τελειώσει.

 

Σας καλούμε όλα να γιορτάσουμε μαζί, ενωμένα, δυνατά και περήφανα. 

 

#σιγά_μη_φοβηθώ

 

Athens Pre Pride Party
Φωτ.: Δημήτρης Καπάνταης/ SOOC

 

Το Athens Pride από το 2005 ενδυναμώνει τον πολύχρωμο παλμό της LGBTQI+ κοινότητας στην καρδιά της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας πέρυσι πάνω από 170.000 άτομα στη μεγαλύτερη πορεία που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Φέτος, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου με δεκάδες εκδηλώσεις μέσα στην πόλη της Αθήνας και θα κορυφωθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα με τα περίπτερα των οργανώσεων, την κεντρική συναυλία και φυσικά την πορεία μνήμης, διεκδίκησης και υπερηφάνειας.

 

Lineup: Kakou, PanV, Pavlina, PJ Mugiwara, Xenia Ghali

Acts: Athens Shibari, House Of Milan, Queen Aria Di Vine

 

Σάββατο 20 Απριλίου, Πειραιώς 260 στον (Χώρος Δ), 23:00

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην είσοδο, παρακαλούμε αγοράστε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας.

Τα έσοδα του party θα διατεθούν στο σύνολό τους στην υλοποίηση του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας 2024.

Οδηγός Διασκέδαση