4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 15.5.2015 | 13:58

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

Trashformers All Stars

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το νούμερο ένα διαγαλαξιακό party, ύστερα από αμέτρητα πειράματα και χωροχρονικές στρεβλώσεις, επιστρέφει στο Fuzz για το επετειακό event γενεθλίων. Μαγικοί ήχοι από τα 80's, 90's και early 00's για μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

 

Fuzz Club [Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος], Παρασκευή 15 Μαΐου με είσοδο 8 ευρώ

 

 

Kid Loco

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Kid Loco, το τρομερό παιδί της Γαλλικής σκηνής επιστρέφει για μια ακόμα φορά στα decks του Tiki. O Kid Loco χαιρετίζεται ως ο απόλυτος βασιλιάς του νέου γαλλικού lounge. Είναι πρωτεργάτης της νέας γαλλικής επανάστασης κάπου στα τέλη των 90'ς μαζί με τους Air, Duft Punk, Etienne De Crecy κ.α. έχει χαρακτηριστεί ως το «τρομερό παιδί της Γαλλικής σκηνής».

 Γεννήθηκε στην Γαλλία και το πραγματικό του όνομα είναι Jean Yves Prieur. Είναι Dj και παραγωγός – με έδρα το Παρίσι – μελωδικής κυρίως ορχηστικής ηλεκτρονικής μουσικής. Το ατμοσφαιρικό ambient στυλ της μουσικής του μπορεί να θεωρηθεί συγγενικό με τους – επίσης – Γάλλους Air και Dimitri from Paris.

 

Tiki Athens [Φαλήρου 15, Κουκάκι] Παρασκευή 15 Μαΐου

 

 

Northern Soul Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Northern Soul αποτέλεσε ένα είδος νεανικής υποκουλτούρας που άνθισε στα τέλη του '60 και αρχές του '70 κυρίως στη Βόρεια Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία. Ήταν ένα μουσικό και χορευτικό κίνημα ένα κράμα μουσικής soul βασισμένη στο heavy beat και στο γρήγορο tempo, ανατρεπτικής για την εποχή αισθητικής και έξαλλων πάρτι. Το Athens Northern Soul Club δημιουργήθηκε με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, μουσικής και εμπειριών μέσα από την αναβίωση της ξέφρενης χορευτικής τρέλας από ανθρώπους που αγαπάνε και θέλουν να γνωρίσουν την μαγεία της Northern Soul.

 

Booze Cooperativa [Κολοκοτρώνη 57] Σάββατο 16 Μαΐου

 

 

 

Meltdown: Kassem Mosse w/ Manu + Retrograde + Saradis

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο παραγωγός και DJ, Kassem Mosse έπειτα από την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα το 2011, μας επισκέπτεται ξανά, αυτή την φορά για το παρθενικό του live performance καλεσμένος του Meltdown. O κατά κόσμον Gunnar Wendel έχει κυκλοφορήσει μουσική του, σε αξιόλογες δισκογραφικές εταιρείες. Στο Booth θα βρίσκονται ακόμα οι Manu, Saradis και Retro:grade, οι οποίοι θα αναλάβουν να ανοίξουν και να κλείσουν την βραδιά.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 16 Μαΐου με είσοδο 6 ευρώ.

 

 

 

Street Outdoors Hipster Edition

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

  

Το Street Outdoors ξανανεβαινει στην ταράτσα και στήνει ένα party με θέα την Τεχνόπολη και τον Κεραμεικό. Μουσικές, χορός, φρούτα, barbeque, μπύρες, κοκτέιλ, ταράτσες, στοές, αυλές. Όλα αυτά συνδυάζονται και δημιουργούν το Street Outdoors, ένα DIY party στην καρδιά του αστικού ιστού της πόλης.To Street Outdoors μόλις μπήκε στον τέταρτο χρόνο ζωής του και συνεχίζει δυναμικά αποδεικνύοντας πως η τέχνη του "street partying" μπορεί να κάνει τα μεσημέρια μας διαφορετικά και γεμάτα.To Line up έχει ως εξής: Monkylo, Klaap, Teo Mavropoulos, Jose Amba, Polatof και Tolis Q.

 

Hipster Bar [Τριπτολέμου 34 και Βουτάδων, Γκάζι] Κυριακή 17 Μαΐου

 

 

Free Thai BBQ

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα κυριακάτικο απογευματινό μπάρμπεκιου είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μια ακόμα καλύτερη ιδέα είναι ένα free, outdoor κυριακάτικο απογευματινό Ταϋλανδέζικο Μπάρμπεκιου στο six d.o.g.s. Ο αστικός πολιτισμός θα δώσει για λίγο τη θέση του στον εξωτισμό, τα φαγητά θα έχουν μαρινάδα λάιμ, λέμονγκρας και τσίλι, τα ειδικά-παρασκευασμένα-για-την-περίσταση κοκταίηλ θα έχουν καυτερές ομπρελίτσες, οι DJs θα έχουν spicy κέφι. Tην μουσική επιλέγουν οι: Chevy, M. Boubi και Dagritzikos.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Κυριακή 17 Μαΐου