Σημείο αναφοράς για τα γυρίσματα αμέτρητων ελληνικών ταινιών στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, αγαπημένος τουριστικός προορισμός για προσωπικότητες, καλλιτέχνες και μεγιστάνες του πλούτου από όλο τον κόσμο που επισκέπτονταν την Ελλάδα και πόλος έλξης καθημερινά για εκατοντάδες Έλληνες που απολάμβαναν τον ήλιο κάτω από πολύχρωμες, πάνινες ομπρέλες της πλαζ.

 

Αυτά ήταν τα «Αστέρια» της Γλυφάδας του τότε, που επιστρέφουν ανανεωμένα για να επαναφέρουν την αστική ευγένεια και τον κοσμοπολίτικο αέρα τους.

 

Αστέρια Γλυφάδας: Το «Μόντε Κάρλο» της Ελλάδας ακτινοβολεί ξανά

 

Το αδιαφιλονίκητο αστέρι της αθηναϊκής ριβιέρας ακτινοβολεί ξανά

Αλίκη Βουγιουκλάκη, Λάµπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Βουτσάς, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Καραµανλής, Τόλης Βοσκόπουλος, Στράτος Διονυσίου, πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που έχουν περάσει από το διασημότερο τοπόσημο της αθηναϊκής ριβιέρας που δικαίως έγινε θρύλος και έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι μέχρι και σήμερα. 

 

 

Ταυτόσηµα της καλής ζωής, διαμόρφωσαν την έννοια της φιλοξενίας και ψυχαγωγίας ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 50 που ξεκίνησαν να λειτουργούν κι από τις αρχές Ιουνίου, τα ASTERIA ακτινοβολούν και πάλι, συστήνοντας ξανά το μεγαλείο των δεκαετιών του ’50 και ’60.

 

Γιατί η πολυαναμενόμενη επαναλειτουργία των ΑΣΤΕΡΙΩΝ Γλυφάδας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το ξενοδοχείο One & Only Aesthesis, δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην αναβιώνει την αθηναϊκή αίγλη και το lifestyle της χρυσής εποχής τους με νοσταλγικές αναφορές στην κομψότητα της αυθεντικής μορφής τους.

Οδηγός Διασκέδαση