4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 22.1.2016 | 18:56

 

Και 1 για την Παρασκευή!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

2 years of Π

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To 'Π' συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής και το γιορτάζει με καλεσμένο τον Βρετανό θρύλο της Techno, Regis (Karl O'Connor). Έχουν περάσει δύο χειμώνες από το εναρκτήριο event "introducing π" το 2014. Σε αυτό το σύντομο διάστημα τα Π parties φιλοξένησαν, σε Αθήνα και Βερολίνο, την αφρόκρεμα τις σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Τον Regis θα πλαισιώσουν δύο από τα πρόσωπα που συνόδευσαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους την πορεία του 'Π' τα περασμένα 2 χρόνια; ο ANFS - συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής Modal Analysis και label head της Vanilla, και ο Μorah – το κεφάλι των Phormix parties. Μαζί τους και ο 3.14, ιδρυτής της ομάδας 'Π' και συνιδιοκτήτης της Modal Analysis.

 

22/1, μετά τα μεσάνυχτα, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: €9-12

 

 

The Day After: Marcellus Pittman

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O θρυλικός εκπρόσωπος της σκηνής του Detroit έρχεται στην Αθήνα. Γνωστός για την αβίαστη μίξη house, soul, techno και disco, ο Pittman, ένας πραγματικός μουσικόφιλος θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους DJs και παραγωγούς παγκοσμίως. Είτε μέσα από τις προσωπικές δουλειές του είτε ως μέλος της ομάδας Three Chairs, ο χαρακτηριστικός του ήχος δε σταματάει ποτέ να εκπλήσσει το πιστό κοινό του. Τον Pittman θα συνοδέψουν ο resident του Ρομάντσο, Paul Bennett, και ο Breakin Moves, ενώ παράλληλα στο δεύτερο stage θα βρίσκονται ο Miltiades και η K.atou, καθώς και ο επίσης resident, Morah. 

 

23/1, Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, είσοδος: €8

 

Yes! Another Madonna Party!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To τέταρτο κατά σειρά Madonna παρτι είναι γεγονός. Χωρίς λόγο και χωρίς αφορμή το Skull Bar γεμίζει βασιλικούς ρυθμούς με τον έξτρα χώρο με τις Μαντόνες του Callas στους τοίχους και τον Lockbird στα πλατώ.

 

23/1, Skullbar, Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11, 23:30

 

Gregor Tresher

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Ο ιδιαίτερος μουσικός παραγωγός και dj, ένας από τους βασικούς παίκτες της ηλεκτρονικής σκηνής της Φρανκφούρτης έρχεται προς ακρόαση του ελληνικού κοινού για ένα gig υψηλού μουσικού επιπέδου, για έμπειρα αφτιά. Ο Tresher έκανε το μεγάλο «άνοιγμα» προς τα έξω χάρη στον Sven Vath ο οποίος τον σύστησε στους clubbers το 2004, συμπεριλαμβάνοντας τη μουσική του στα μεγαλειώδη sets του. Τον Gregor Tresher θα συμπληρώσουν στα decks του Steam οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco.

 

23/1, μετά τα μεσάνυχτα, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, είσοδος: €12

 

 

Q-Sessions: Javier Carballo

 

 

Τα Q-Sessions και ο Tolis Q επιστρέφουν  με καλεσμένο τον Ισπανό Javier Carballo. Μαζί του το dj τρίο των Zoo Roo και οι νέοι και ανερχόμενοι Frag & Gi. Ο Javier Carballo χαρακτηρίστηκε πρόσφατα "ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Ισπανίας".  Οι Zoo Roo είναι μια καλλιτεχνική έξαρση, ένα μεγάλο πάρτι, ένα ολόκληρο show. Πίσω από το project Zoo Roo κρύβονται οι: Evangelos Vita, Elias Argiropoulos και Kouki Dee, που το 2011 ένωσαν τις μουσικές τους αδυναμίες στην house και την techno με ένα κοινό σκοπό. Ο Γιώργος και ο Πάνος ασχολούνται με την μουσική από μικρή ηλικία. Ξεκίνησαν να μιξάρουν μαζί deep house, tech house και techno ήχους. Τα τελευταία δύο χρόνια ως "Fragk & Gi" μετρούν εμφανίσεις σε αρκετά clubs-parties της Αθήνας και της επαρχίας.

 

23/1, μετά τα μεσάνυχτα, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: €7

 

.