4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 7.10.2015 | 16:52

 

Και άλλα 5 για την Παρασκευή

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Νταβαντούρι!


 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Tesla παρουσιάζει το Νταβαντούρι, δύο νύχτες που θα αλλάξουν όλες τις νύχτες στο Tesla bar και θα σηματοδοτήσουν την αρχή μιας νέας εποχής στην αθηναϊκή διασκέδαση με αφετηρία το Tesla και μουσική κατεύθυνση προς την Ανατολή, τη Μεσόγειο και το μεγαλύτερο μέρος της Μαύρης Ηπείρου.  Με Super Mario, Terra Exotica, Sheik Ramirez, Katerina Karali, κ.α.

 

Tesla Bar [Πειραιώς 84, Γκάζι] Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Οκτωβρίου

 

 

 

A Tim Maia Extravaganza

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Προβολή της βραβευμένης ταινίας "Tim Maia" στις 20.30 Live Superbacana του Jef Maarawi στις 23.00.  DJ sets από τους Maia experts: Μανώλη Οικονόμου, Kafka και Kid Flicks.  Μια βραδιά αφιερωμένη στον ίσως πιο αμφιλεγόμενο και εκρηκτικό μουσικό που πέρασε ποτέ από την Βραζιλιάνικη μουσική ιστορία. 

 

Gagarin205 [Λιοσίων 205], Παρασκευή 9 Οκτωβρίου με είσοδο 10-12 ευρώ

 

 

 

Take Over

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Τρεις μήνες μετά το κάλεσμα του BIOS σε νέους ανθρώπους για να αναλάβουν να δημιουργήσουν το νέο πολιτιστικό χάρτη της πόλης, η πρώτη δράση είναι γεγονός. Δεκαέξι άτομα, από κάθε χώρο, ένωσαν τις ιδέες τους. Μπορούν ηθοποιοί, εικαστικοί, μουσικοί, γραφίστες, προγραμματιστές να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό;

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

 

 

Habeat Records Showcase w/ Anfs + Miltiades + Morah + Mackenzie

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Με έτος ίδρυσης το 2010, το δισκοπωλείο Habeat Records έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην αστική μουσική κουλτούρα των Αθηνών. Υλοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα, τον Μάρτιο του 2012, η ομάδα του Habeat δημιούργησε έναν μικρό, φιλόξενο και open-minded χώρο στην οδό Θεμιστοκλέους των Εξαρχείων. Δίνοντας στο κοινό της την ευκαιρία να εξερευνήσει την ηλεκτρονική μουσική σε όλο της το εύρος, για περισσότερο από ένα χρόνο το Habeat παρουσίασε καλλιτέχνες από διάφορα σημεία του κόσμου. Υποστηρίζοντας παράλληλα την ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή λειτούργησε ως φορέας ανάδειξης εγχώριων καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιριών, προβάλλοντας τις δουλειές τους μέσα από DJ sets και live podcasts.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 9 Οκτωβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

D-Jahsta

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα του Casa Fiesta  παρουσιάζει για μια μέρα το Freakshow με ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Firepower τον D-Jahsta για ένα και μόνο θεματικό πάρτι. Tην παράσταση θα ανοίξει το φρικιαστικό δίδυμο των Casa Fiesta (Τype-O & Mosh Beat) και ο ένας και μοναδικός Joz Moz σε ένα live perfomance B2B με τον Vata Grafix.

 

Second Skin [Δαμοκλεους 8, Γκάζι] Παρασκευή 9 Οκτωβρίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

 

 

The Breath of Life

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Death Disco εγκαινιάζει επισήμως τη σεζόν 2015 - 2016 με ένα μεγάλο πάρτι του οποίου όμως θα έχει προηγηθεί μια εξίσου μεγάλη συναυλία: Οι Breath of Life, από το ξεκίνημα της καριέρας τους (που τοποθετείται στα μέσα των 80's) μέχρι και σήμερα μπλέκουν αριστοτεχνικά τις ethereal με τις gothic rock, dark wave και batcave μουσικές.

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 9 Οκτωβρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

Komma Club Nights Vol. 2 // Christos Aggelopoulos //

 

 

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος έχει παίξει -και παίζει ακόμα- σε μερικά από τα καλύτερα indie bars & clubs, όπως τα θρυλικά Memphis και Decadence, το ιστορικό Blue bar στο Χαλάνδρι, το Soul & το Swing, το Argo bar Mykonos & το Dunkel μεταξύ άλλων.  Τον Απρίλιο του 2013 δημιούργησε την Kontakt Productions, booking agency για μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Μιχάλης Δέλτα, Μίκρο, Keep Shelly in Athens, Nteibint, Mechanimal, Leon Segka, Plastic Flowers, Monsieur Minimal, Marsheaux, Fotonovela.

 Komma [Μαυροκορδάτου 6, Εξάρχεια] Σάββατο 10 Οκτωβρίου