Ο DJ, παραγωγός και remixer Afrojack για πρώτη φορά στην Αθήνα

Από 23 Οκτωβρίου μία σειρά από events που θα αλλάξουν τις νύχτες της πόλης

Newsroom 5.10.2015 | 19:34

 

Τη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, o Ολλανδός super star της EDM σκηνής, AFROJACK, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στα πλαίσια μίας σειράς από shows που μας επιφυλάσσουν η GLOBE και το Mad Radio 106,2 με σκοπό να κάνουν τη ζωή στην Αθήνα πιο συναρπαστική. Guest, στο πρώτο show των #madradionights ο Afrojack ο μεγάλος influencer της dance σκηνής, αναμένεται να δώσει το δικό του στίγμα.

 

Ο Afrojack βρίσκεται εδώ και χρόνια στη λίστα των TOP100 DJs παγκοσμίως, σύμφωνα με το DJ Mag. Eχει βρεθεί αμέτρητες φορές στην κορυφή των charts και με τις δικές του επιτυχίες "Ten Feet Tall", "Turn Up The Speakers", "Summer Thing!", είτε με παραγωγές ή remix για τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Pitbull & Ne-Yo στο #1 single "Give Me Everything", David Guetta στα παγκόσμια hits "Titanium" και "Hey Mama", Madonna, Chris Brown και Beyoncé.

 

Έχει εμφανιστεί ως headliner στα μεγαλύτερα festivals παγκοσμίως όπως Coachella, Ultra, Tomorrowland και Electric Daisy Carnival, έχει περιοδεύσει από άκρη σε άκρη του πλανήτη στα μεγαλύτερα clubs του κόσμου. Επιπλέον αποτελεί μία από τις σπάνιες περιπτώσεις DJ, παραγωγού και remixer που έχει κερδίσει βραβείο Grammy, οπότε δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που έγινε μόλις ο δεύτερος DJ στη ιστορία πού έχει αφήσει το αποτύπωμα του στο Walk Of Fame στο Hollywood.

 

Ο DJ, παραγωγός και remixer Afrojack για πρώτη φορά στην Αθήνα
 

 

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του single "Summer Thing", ο Afrojacκ ξεκίνησε μία περιοδεία σ' επιλεγμένα σημεία ολόκληρου του πλανήτη. Ανάμεσα σε αυτά, μεγάλος του σταθμός θα είναι και τα #madradionights που θα τον φέρουν για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι).