4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 27.3.2015 | 17:16

 

Και άλλα 3 για την Παρασκευή

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

Teardrops *** Reunion Edition ***

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το αγαπημένο δίδυμο των Teardrops επιστρέφει μετά από μήνες απουσίας στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης με ένα μεγάλο πάρτι.

 

Komma [Μαυροκορδάτου 6, Εξάρχεια] Παρασκευή 27 Μαρτίου

 

Taverna Tracks: Jef K w/ Stassy + Lex + DJ Tim

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Taverna Tracks είναι ένα vinyl only label με έδρα το Βερολίνο και προέκταση των Techno Taverna parties που γίνονται στο Watergate Club τα τελευταία πέντε χρόνια. Με αφορμή την συμμετοχή του Γάλλου DJ και παραγωγού Jef K αλλά και του δικού μας Lex σε μια επερχόμενη κυκλοφορία του label, οι δυό τους εμφανίζονται μαζί με τον owner του Techno Taverna, Stassy.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 27 Μαρτίου με είσοδο 6 ευρώ.

 

 

Our Generation!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

13 DJs της πόλης θα μοιραστούν δύο από τα stages του Ρομάντσο και υπόσχονται να κάνουν τους γοφούς σας να κουνιούνται ρυθμικά και τα γόνατά σας να λυγίζουν σαν να είσαστε πρωταγωνιστές ταινίας των 60's. Our Generation το όνομα του νέου πάρτι της πόλης το οποίο και είναι αφιερωμένο στην Mod κουλτούρα και το πως αυτή επηρέασε την επικαιρότητα της μουσικής σε βάθος χρόνου.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 27 Μαρτίου

 

 

Jan Krueger

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Jan Krueger ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα δισκοπωλείο το 1996, ενώ παράλληλα διοργάνωνε τις δικιές του βραδιές με guest DJs τους Daniel Bell, Matthew Herbert, Ata και Steve Bug. Ως DJ φημίζεται για την εξαιρετικά ενημερωμένη του δισκοθήκη και για το πάθος του για το βινύλιο, παίζοντας ένα μείγμα deep house και techno. Μαζί του, εκ των residents του six d.o.g.s, o βετεράνος Lostra, η αλλιώς Kώστας Σπυρόπουλος.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8], Σάββατο 28 Μαρτίου με είσοδο 8 ευρώ

 

 

KinkFest V

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Tο Harlekink Project παρουσιάζει το KINKFEST V (Gather Round Version) και δίνει στις 12 τα Μεσάνυχτα για ένα ακόμα ραντεβού με τον φετιχισμό. Μετά τις 2 τα μεσάνυχτα, στον prive χώρο του Ghost, θα λάβει μέρος το παιχνίδι για λίγους "Τι ονειρεύτηκα χθες βράδυ". Φετιχιστική αμφίεση επιθυμητή!

 

Ghost House - Upstairs [Λεπενιώτου 26, Ψυρρή] Σάββατο 28 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.


Kormoranos presents: Blue Lagoon & Mouse Face

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Αυτό το Σάββατο, ο Blue Lagoon και ο Mouse Face (aka Λευτέρης Μουμτζής, J.Kriste Master of Disguise και πολλά άλλα) καταλαμβάνουν το dj booth του Boiler για ένα περιπετειώδες σετ. 

 

Boiler [Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι] Σάββατο 28 Μαρτίου

 

 

Dimitris Papaspyropoulos presents: "The Last Chance" party @ Death Disco

 

 

O Δημήτρης Παπασπυρόπουλος στο μηνιαίο ραντεβού του με τα decks του Death Disco,θα μας ξεσηκώσει με τα πιό αγαπημένα New Wave / Electro / 80's / Indie / Alternative / EBM μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μαζί του στα decks οι: Leo Skiadas & ExpiK.

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 28 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.