4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 6.3.2015 | 16:10

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 4 για την Παρασκευή!

 

 

Audiorama Club Night

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η τριανδρία του Audiorama θα βρεθεί για πρώτη φορά πίσω από το booth του Pixi για ένα ολονύχτιο σετ με κοινό παρονομαστή την αγάπη της για το βινύλιο και τoν house και techno ήχο. Ο Bodj είναι ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της συνεχώς εξελισσόμενης house μουσικής σκηνής στην Ελλάδα. Ο Lee Burton, κατά κόσμο Λευτέρης Καλαμπάκας, αφού πέρασε την εφηβεία του παίζοντας σε μπάντες και συλλέγοντας δίσκους το επόμενο βήμα ήταν να ασχοληθεί με τη παραγωγή τη μουσικής και το djing. Τέλος, ο Alex Dimou, κατά κόσμο Αλέξανδρος Δήμου είναι ένας Έλληνας παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Σάββατο 7 Μαρτίου

 

 

Videotapes with Nikolas Gale & Mackenzie

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Με διάθεση χορευτική οι Videotapes συμπράττουν για πρώτη φορά με τον Nikolas Gale και τον Mackenzie στην πιο φρέσκια σκηνή της Αθήνας.

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Παρασκευή 6 Μαρτίου με είσοδο 7 ευρώ.

 

 

Francesco Del Garda

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Pixi σε συνεργασία με την ομάδα re:rite, παρουσιάζει έναν καταξιωμένο DJ της underground ηλεκτρονικής σκηνής, τον Francesco Del Garda. O Francesco είναι ένας μάγος με το δικό του τρόπο, όπου κάνει το κοινό του να νιώσει μια απόλυτη μουσική εμπειρία βασισμένη στα εκλεπτυσμένα grooves που επιλέγει.

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Παρασκευή 6 Μαρτίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

 

DJ Overdose

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Ολλανδός DJ και παραγωγός DJ Overdose, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο κατά κόσμον Jeroen Warmenhoven, με τα ψευδώνυμα DJ Overdose, Model Man και Dream Disco είναι ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της oλλανδικής electro και techno σκηνής, την οποία πολλοί παρομοιάζουν με την αντίστοιχη του Detroit, αποκαλώντας την αδελφική Ευρωπαϊκή σκηνή.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 6 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Modulation presents Psyk (aka Maan) w/ Emex + George Apergis + Simos Ares

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Η Modular Expansion Records και τα Modulation Events, παρουσιάζουν τον Ισπανό Psyk ή αλλιώς Maan, ιδιοκτήτη της Non Series, με πολλές κυκλοφορίες σε γνωστά labels όπως τα CLR και Mote Evolver.  Η βραδιά θα ανοίξει με live των EMEX, δηλαδή των George Apergis και Alex Retsis ιδιοκτήτες της Modular Expansion Records. Ο George Apergis εχει μια αξιοζήλευτη πορεία 20 χρόνων στον χώρο του Techno στην Ελλάδα και το εξωτερικο, ενώ ο Alex Retsis έχει διακριθεί στον χώρο του sound design & της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής.  Τη βραδιά θα πλαισιώσουν στα decks οι George Apergis και Simos Ares.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 6 Μαρτίου με είσοδο 7 ευρώ.

 

Berceuse Heroique Label Night

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Silence Between Codes παρουσιάζει το πρώτο Label Night της Berceuse Heroique στην Αθήνα. Η κινητήριος δύναμη πίσω από την δισκογραφική ΚΕΜΑΛ και ο γνωστός Gizmo, υποδέχονται τους ΕΚΜΑΝ & ΚΟΕΗLER στα decks του six d.o.g.s. Tην βραδιά θα ανοίξει ο Paul Bennet. Μετρώντας πάνω από 20 κυκλοφορίες σε λιγότερο από 2 χρόνια, η Berceuse Heroique έχει φιλοξενήσει παραγωγές από κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι Loefah, Vereker, Εkman, Koehler, Gesloten Cirkel, MGUN, L'estasi Dell'oro, TransportationAAD, Vatican Shadow και Pete Swanson.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 7 Μαρτίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

Batcave Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Το Batcave άρχισε σαν ιδέα τον Ιούνιο του 2006. Σκοπός του, να φέρει κοντά τους Dj's / παραγωγούς / διοργανωτές της Dark Wave / 80's / New Wave / Gothic Rock / Post Punk σκηνής, καθώς και να ενώσει το κοινό που αγαπά την συγκεκριμένη μουσική Subculture 4 με 5 φορές κάθε χρόνο. το Death Disco club 8 dj's θα έχουν στην διάθεση τους από 1 ώρα περίπου για να παρουσιάσουν την δική τους άποψη για την «σκοτεινή» πλευρά που συνεχίζει να στοιχειώνει τους λάτρεις του διαφορετικού, τους απανταχού φετιχιστές και τους οπαδούς του σκοτεινού ρομαντισμού.

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 7 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

 

 

Electronica Presents:: We Love The Prodigy

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Ένα μεγάλο αφιέρωμα στους αγαπημένους Prodigy αλλά και στην electronica σκηνή από τον Xristo Milio και τον Dj Kimon που θα πάει όσο αντέξει!

ΦΟΥΑΡ Stage [Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, 1oς όροφος (Καπνικαρέα), Μοναστηράκι] Σάββατο 7 Μαρτίου