4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 6.2.2015 | 15:56

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 3 για την Παρασκευή!

 

Radioslave w/ Mr. Statik

 

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Έρχεται στην Αθήνα ο Matt Edwards ή αλλιώς Radioslave, ο συνιδρυτής του δισκογραφικού label Rekids. Παράγει ηλεκτρονική μουσική επίσης με τα ονόματα Quiet Village, Sea Devils, REKID και The Machine. To DJ Mag τον έχει χρίσει έναν από τους καλύτερους remixers όλων των εποχών. Μαζί του θα εμφανιστεί ο Στάθης Καλατζής ή αλλιώς Mr. Statik.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

 

Philipp Gorbachev

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Professional Crap Dancers υποδέχονται από το Βερολίνο, έναν από τους καλλιτέχνες "κλειδιά" για χάρη των εταιριών Comeme και Kompakt, τον Philipp Gorbachev που με το περσινό άλμπουμ του "Silver Album", κέρδισε την εκτίμηση πολλών dj's - παραγωγών και έγινε αισθητό στην παγκόσμια dance σκηνή.

 

Kitty Cat [Σταδίου 7, εντός στοάς, Σύνταγμα] Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

Michael Videotape, Niadoka & Photoharrie

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Τρεις DJs της αθηναϊκής σκηνής συμπράττουν στα deck του, παρουσιάζοντας ένα πάνθεον χορευτικών επιλογών χωρίς καμία Βεντέτα. Michael Videotape, Niadoka & Photoharrie σημαίνει τρελό πάρτι.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου

 

 

Q Sessions presents Tolis Q, Steve Sai

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O Tolis Q και ο Steve Sai μοιράζονται τα decks και επιλέγουν techno, house και electronica ήχους με πολύ όρεξη και χορευτική διάθεση.

 

Senza [Λέκκα 23-25, Σύνταγμα] Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

 

Drumcode night with Adam Beyer & Ida Engberg

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το απόλυτο δίδυμο της techno, Adam Beyer και Ida Engberg επισκεπτεται την Αθήνα για ένα αυθεντικό Drumcode Night. Ο Adam Beyer, είναι ο ηγέτης της σουηδικής techno και ιδρυτής της πρότυπης Drumcode Records. Στην Ελλάδα έρχεται φυσικά όχι μόνος, αλλά με τη σύντροφό του και βασική συνεργάτιδά του, την παραγωγό της tech house και techno και μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ηλεκτρονικής σκηνής, Ida Engberg.

 

Fuzz Club [Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος], Σάββατο 7 Φεβρουαρίου με είσοδο 25-30 ευρώ.

 

 

Audiorama Club Night w/ Lee Burton & Bodj

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Aκόμα ένα Αudiorama club night με ενα ολονύχτιο b2b set των Lee Burton & Bodj, γεμάτο βινύλια, house και techno ήχους. Ο Lee Burton, κατά κόσμον Λευτέρης Καλαμπάκας, γεννήθηκε στην Αθήνα στα μέσα του '80 και από την ηλικία των 9 ετών είχε αναγνωρίσει το πάθος του για την μουσική. Ο Bodj, κατά κόσμον Γιώργος Ζαχαρίου, είναι ένα από το πιο hot εξαγώγιμα προιόντα της ελληνικής house και techno σκηνής.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

 

 

Diskotekken presents Larry Gus (DFA)

 

 

 

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Έλληνες καλλιτέχνες είναι ο πρώτος καλεσμένος του Diskotekken,του club event του Παναγιώτη Μένεγου (Laternative) & του Χρήστου Αγγελόπουλου. Με έδρα το Μιλάνο & δισκογραφικό σπίτι το σημαντικότερο ίσως label της τελευταίας δεκαετίας,τη νεουορκέζικη DFA,o Larry Gus επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει για πρώτη φορά υλικό από τη νέα, πολυαναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά αλλά και τραγούδια που τον έκαναν έναν από τους πιο συναρπαστικούς Έλληνες τραγουδοποιούς & performer. Αμέσως μετά,τα decks αναλαμβάνει το δίδυμο του Diskotekken με indie anthems.

 

ΦΟΥΑΡ stage [Mητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, 1ος όροφος, Μοναστηράκι] Σάββατο 7 Φεβρουαρίου