5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 30.1.2015 | 15:53

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

 

Lamache w/ Anestie Gomez + Pan at six d.o.g.s

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο αναγνωρισμένος Γάλλος καλλιτέχνης, Lamache, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα ολονύχτιο σετ μαζί με τους Anestie Gomez και Pan. Ο Thibaut Machet γνωστός και ως Lamache κατάγεται από την Τουλούζη αλλά κατοικεί στο Λονδίνο. Πρόσφατα ο Lamache δημιούργησε το δικό του label που ονομάζεται Discobar με πρώτο release από τον νέο καλλιτέχνη Odd Soul remixed από τον The Mole.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 30 Ιανουαρίου

 

 

 

Glenn Underground

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Glenn Underground, για πρώτη φορά στη Αθήνα, στα πλαίσια της συνεργασίας 3 αδελφών ομάδων. Το Cariocas Beach Bar, μαζί με το Move project και το Walk the Night, διοργανώνουν ένα πάρτι με την μουσική σφραγίδα ενός από δημοφιλούς dj της underground house μουσικής σκηνής. Μαζι του ο Sunshine Pedro.

 

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3] Παρασκευή 30 Ιανουαρίου

 

 

Nick Varon w/ Nick Devon & Aris

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το PIXI παρουσιάζει τον dj και παραγωγό Nick Varon, έναν από τους πιο δημοφιλείς djs της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Μαζί του ο μουσικός παραγωγός και Dj Nick Devon ενώ στη θέση του warm up o Dj Aris.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Σάββατο 31 Ιανουαρίου με είσοδο 12 ευρώ με ποτό.

 

 

 

Lower Parts: I-F w/ Αφφέκτ (Live) + Άστυτεκκ & Γ

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

H αθηναϊκή δισκογραφική Lower Parts διανύει τον τρίτο χρόνο ζωής της μετρώντας έξι κυκλοφορίες. Στην πρώτη βραδιά της εταιρείας για την φετινή σεζόν προσκαλεί τον Ολλανδό DJ, I-F. Μαζί του ο ΆΦΦΕΚΤ ,σε ένα audio-visual act από το ηχητικό project του designer Γιωργου Σειρηνίδη, καθώς και οι Astytekk & Γ, συντελεστές της Lower Parts, σε DJ sets αποκλειστικά με βινύλια σε oldschooll break beat, electro, acid House και techno ρυθμούς.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 31 Ιανουαρίου με είσοδο 6 ευρώ.

 

 

 

K.atou, Zorz, Jose Amba & Klaap, Nerize

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα μουσικό event με underground ήχο και μερικούς από τους πιο δημοφιλείς DJ's της αθηναϊκής club σκηνής.   Η K.atou συλλέγει δίσκους ηλεκτρονικής μουσικής από τα δεκαεπτά της, ενώ ξεκίνησε το DJing ένα χρόνο αργότερα. Μαζί της οι Zorz, Jose Amba & Klaap, Nerize.

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Σάββατο 31 Ιανουαρίου με είσοδο 7 ευρώ.

 

Kitty Cat in TROUBLE!

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


O Κωστής (Black Athena) και o Alex (Lurid Music) αποφάσισαν, μετά από μακροχρόνια φιλία και παράλληλες διαδρομές στη μουσική, να ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από το όνομα TROUBLE. O ήχος τους επικεντρώνεται στη μαύρη μουσική της δεκαετίας του ’70 και των αρχών του ’80, με τις προεκτάσεις που αυτή έπαιρνε στην ελεύθερη, τολμηρή έμπνευση κάποιων selectors. Αυτή την φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους με το γνωστό Αθηναίο digger και heavyweight σελέκτορα Breakin’ Moves (aka Rusty Brown).

 

Kitty Cat [Σταδίου 7, Σύνταγμα] Σάββατο 31 Ιανουαρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

LE CIEL J-Rock Cosplay Party!

 

 

 

Οι LE CIEL επιστρέφουν στα decks του για το πρώτο event του 2015! Όλη η μαγεία του J-Rock, Visual Kei, Metal & Anime/Drama/Video Game ήχου, μέσα από τα sets των Room302 ( Spyros ), Jenny και της special καλεσμένης ραδιοφωνικής παραγωγού του Greek Otaku Radio, Tati-sama ( Anastasia )! Και φυσικά έχει και δώρα για την πιο πετυχημένη εμφάνιση.

 

Skullbar [Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11], Σάββατο 2 Νοεμβρίου