6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 9.1.2015 | 11:56

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 3 για την Παρασκευή!

 

Habeat Records Showcase at six d.o.g.s w/ Sawf + Plasmatik + Mackenzie vs I:Diom

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Με έτος ίδρυσης το 2010, το δισκοπωλείο που ακούει στο όνομα " Habeat Records " έχει αφήσει το δικό του μοναδικό στίγμα στην αστική μουσική κουλτούρα των Αθηνών. Δίνοντας στο κοινό της την ευκαιρία να εξερευνήσει την ηλεκτρονική μουσική σε όλο της το εύρος, για περισσότερο από ένα χρόνο, το Habeat παρουσίασε καλλιτέχνες από διάφορα σημεία του κόσμου. Υποστηρίζοντας παράλληλα την Ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή λειτούργησε και ως φορέας ανάδειξης σειράς εγχώριων καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιριών προβάλλοντας της δουλειές τους μέσα από συχνά dj sets και live podcasts.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 9 Ιανουαρίου

 

Praslea

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Praslea είναι μία πρωτοποριακή προσωπικότητα της clubbing σκηνής, εξίσου ενδιαφέρουσα με το όνομά του (το οποίο προέρχεται από ένα ρουμάνικο παραδοσιακό παραμύθι, με ήρωα τον Praslea). Ως βασικές επιρροές του αναφέρει καλλιτέχνες όπως οι Thomas Melchior, Scott Ferguson, Tobias Freund, Cabanne, Global Communication, Philip Glass και Stephan Mincus, ενώ οι Raresh, El Cezere και Kozo είναι μερικοί από τους στενότερους και πιο σταθερούς συνεργάτες του. Μαζί του οι Gus & Bonso, K.atou και afterhours: Ison.

 

Dive [Δεκελέων 26, Γκάζι] Παρασκευή 9 Ιανουαρίου με είσοδο 8 ευρώ

 

 

Ahmet Gunes

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Ahmet Gunes είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και αυθεντικός λάτρης της μουσικής, με έδρα την Ιστανμπούλ. Με πάνω από 10 χρόνια ραδιοφωνικής εμπειρίας, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη νέα μουσική σκηνή της Βιέννης και στους εκλεκτικούς ήχους. Έχει φιλοξενήσει αναρίθμητους καλλιτέχνες στη ραδιοφωνική του εκπομπή και έχει ανοίξει ως DJ, καλλιτέχνες όπως: DJ Vadim, Quantic, Belleruche, Nostalgia 77 κα. Θα βρεθεί στα decks του Tesla, για ένα σπέσιαλ σετ, φέρνοντας άρωμα Ανατολής από τη γειτονική μας Τουρκία.

 

Bios Tesla [Πειραιώς 84], Παρασκευή 9 Ιανουαρίου

 

 

Skins Party

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

  

Με αφορμή τη βρετανική σειρά Skins, το Skins Party Greece σε συνεργασία με το Luv n Roll αποφάσισαν να κάνουν ένα θεματικό party βασισμένο στο ύφος της σειράς και πιο συγκεκριμένα στο bonus episode. Ένα θεματικό party με τους Κris Riot, March, Postriper, YAZ, MNDL, LARDAS.

 

Βυρσοδεψείο [Ορφέως 174, Βοτανικό] Σάββατο 10 Ιανουαρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Meltdown w/ Manu + Roman + Saradis

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Διανύωντας τον τέταρτο χρόνο συνεργασίας με πολλές εμφανίσεις και διεθνείς καλεσμένους, τα Meltdown parties επιστρέφουν με το που μπήκε το 2015 για μια ακόμη δυνατή βραδιά. Μαζί με τους συνήθεις ύποπτους Manu και Roman, στα decks θα βρίσκεται το νέο ανερχόμενο αίμα, o Saradis.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 10 Ιανουαρίου

 

 

Nanseku 1

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Στο υπόγειο της Λαγουδότρυπας, θα φιλοξενηθεί ένα bazaar αυθεντικών Ιαπωνικών Κimono διαθέσιμων προς πώληση. Στο ισόγειο της Λαγουδότρυπας, η φωτογράφος Λυδία Μεσχίνη (γνωστή και ως Dirty Nothing), επηρεασμένη από την Ιαπωνική αισθητική, τον κόσμο των Κόμιξ, αλλά και απ’ το κίνημα του Σουρεαλισμού, κάνει εγκαίνια έκθεσης. Η δράση μεταφέρεται στην ολόλαμπρη θεατρική σκηνή του νεοσύστατου Rabbit Hall Stage (1ος όροφος Λαγουδότρυπας με είσοδο 7 Ευρώ). Εκεί ο DJ Misuta Go (εξειδικευμένος στην μουσική κουλτούρα της Ιαπωνίας) αναλαμβάνει μουσική δράση συνοδεύοντας εντός σκηνής Rabbit Hall: Ένα Kimono Fashion Show και μια performance The White Rabbit / Rabbit Hall / Βιβλιοθήκη Βολανάκη.


The White Rabbit [Σολωμού 12 & Στουρνάρη 11, Εξάρχεια]  Σάββατο 10 Ιανουαρίου

 

 

VM Party #12 – Happy New (Y)Ear Edition

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Το VM κάνει party στο Boiler: Το δωδέκατο από μια σειρά πάρτι στην πόλη για τη σεζόν. Στα ντεκ οι Big Fat Lips, Δημήτρης Παπαδάτος και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

 

Boiler [Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι] Σάββατο 10 Ιανουαρίου

 

 

**Diskotekken** 

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Ο Χρήστος Αγγελόπουλος (Kontakt) και ο Παναγιώτης Μένεγος (Λατέρνατιβ) εγκαθίστανται στο club space του ολοκαίνουριου ΦΟΥΑΡ στην καρδιά του ιστορικού τριγώνου και διαλέγουν: indie anthems που χορεύονται, σκοτεινά synths για τα μελαγχολικά αγόρια και κορίτσια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αναλογικά 80s, μεταλλαγμένη disco για όσους δε θέλουν να γυρίζουν μόνοι τους σπίτι, acid δυναμίτες για τους αθεράπευτους ravers.


ΦΟΥΑΡ stage [Mητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, 1ος όροφος, Μοναστηράκι] Σάββατο 10 Ιανουαρίου

 

George Seragos

 

 

Ο resident dj George Seragos , επιστρέφει στο Dive με τους Konstantinos Kyriakopoulos και Low Gee για να επιβεβαιώσουν πως οι καλύτερες βουτιές γίνονται φέτος το χειμώνα στο Γκάζι. Tο after hour set θα επιμεληθεί o Sub F.

 

Dive [Δεκελέων 26, Γκάζι] Σάββατο 10 Ιανουαρίου