7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 31.10.2014 | 17:40

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Γιορτάζουμε το Halloween την Παρασκευή!! 

 

Bloody Halloween Party

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Αιματηρά κοκτέιλ, κολοκύθες, τρομακτικές εκπλήξεις και η Too Animalistic Team με δυο πανέμορφα κορίτσια στα ντεκ 

 

The Handlebar [Μελανθίου 8, Ψυρρή] Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

 

A Spooktacular Halloween Night! #3

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Aνήμερα του Halloween, ακριβώς, ξεδιπλώνεται για τρίτη φορά μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου, και βραδινής διασκέδασης, σε τους χώρους του six d.o.g.s. Η συνταγή, παρόμοια, αλλά φυσικά εξελιγμένη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, όπου πάνω από 2.500 άνθρωποι επισκέφθηκαν το six d.o.g.s και το 70% αυτών ήταν μεταμφιεσμένοι! Τις μουσικές επιλογές στο Gig Space θα αναλάβουν οι Bocada, μαζί με τους Dance Your Shocks Off (Zade + Mitrelino), σε ήχους αυστηρά τρομακτικούς. Ενώ στο μπαρ τη μουσική επένδυση θα αναλάβει το Freak Motel, δηλαδή η Pink Motel Records μαζί με τον Constantine Kyrtsis. 

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

 

Halloween Ball with the Berlin Brides

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Berlin Brides σας προσκαλούν στην αγαπημένη τους γιορτή, το Halloween, σ' ένα ξεσηκωτικό και άκρως τρομακτικό dj set. Trick or Treat?

 

Key Bar [Πραξιτέλους 37] Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

 

 

Pixi Halloween Party with Jovonn

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Jovonn είναι ένας από εκείνους τους Αμερικανούς κλασσικούς house DJs οι οποίοι θα μπορούσαν να έρχονται στην Ελλάδα κάθε έξι μήνες (όπως ο Regisford και o Morales) αλλά τώρα έρχεται ειδικά για το Halloween. Όπως ο Regisford και o Morales. Μαζί του θα παίζουν οι Sunshine Pedro, Koleon dj Aristotelis.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Παρασκευή 31 Οκτωβρίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

 

Jan Blomqvist w/Jimmy Lainas & Filippo Rovis

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το The Code επιστρέφει από το Λονδίνο. Αυτή τη φορά παρουσιάζει έναν καλλιτέχνη αναγνωρισμένο παγκοσμίως για το πολύ συγκεκριμένο είδος μουσικής που παράγει το οποίο είναι η vocal techno, τον Jan Blomqvist που επιστρέφει στα ντεκ του Pixi. Μαζί του ο resident του The Code Jimmy Lainas και resident του PIXI Filippo Rovis.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Σάββατο 1 Νοεμβρίου

 

 

Halloween Party

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα των Trashformers υποδέχεται και φέτος το Halloween. Το πρόγραμμα, όπως κάθε χρόνο τέτοια νύχτα, προσαρμόζεται κατάλληλα, με επιλεγμένες μουσικές και προβολές video αυστηρά στο κλίμα. Ο χώρος του Koo koo θε είναι ειδικά διαμορφωμένος για την περίσταση.

 

Κοο Κοο [Ιάκχου 17, Γκάζι] Σάββατο 1 Νοεμβρίου

 

 

 

Chris Liebing + Ben Klock w/ Mikee B2B Manolaco & Lemos B2B Pan

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Δύο international DJs, τέσσερις Έλληνες DJs και το πλεον σύγχρονο σύστημα ήχου και φωτισμού σε μια βραδιά, αφιερωμένη στον techno ήχο του παρόντος και του μέλλοντος. Επίτιμος καλεσμένος ο Γερμανός καλλιτέχνης της techno Chris Liebing που θα αναβιώσει ένα από τα διασημότερα techno events του κόσμου, το CLR Night. Μαζί του ο Ben Klock.

Ιερά Οδός [Ιερά Οδός 18-20] Σάββατο 1 Νοεμβρίου με είσοδο 20-25 ευρώ.

 

Dubwise Hi-Fi & Mindstep present Jeph1 & I-Mitri single launch party featuring Dubkasm

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ο DJ Stryda, από το δίδυμο παραγωγών reggae/dub Dubkasm από το Bristol της Αγγλίας. Στην βραδιά επίσης θα εμφανιστούν με dj sets και live performances οι Anna Mystic, AMP και Jeph1 και ο μουσικός/vocalist Ι-Μitri από το Leicester, καθώς επίσης και οι Crises και Trashbat από το Λονδίνο. Μια ακόμη γιορτή της κουλτούρας των soundsystems.

 

An Club [Σολωμού 13-15], Σάββατο 1 Νοεμβρίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

 

The Kids Are Alright w/ Busy P

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου το Gagarin205 μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο dance venue και υποδέχεται τον mastermind της γαλλικής electronic dance σκηνής Busy P και τον Breakbot σε μία μουσική αναμέτρηση με τους έλληνες Nteibint, Digital Riot και Blue Lagoon. Το πάρτι ξεκινάει με το αποκλειστικό live της Σtella λίγο πριν την κυκλοφορία του 1ου προσωπικού άλμπουμ της.

 

Gagarin205 [Λιοσίων 205], Σάββατο 1 Νοεμβρίου με είσοδο 12-15 ευρώ.

 

2 χρόνια Ρινόκερως –The Birthday Party

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Ρινόκερως κλείνει τα δύο και το γιορτάζει με live από τους Appalachian Cobra Worshipers στις 19:00 και "παρέλαση" από τους DJs του Ρινόκερου (μετά τις 20:00) και all night party με τον Χρήστο Δασκαλόπουλο.Θα μοιραστεί δωρεάν και το συλλεκτικό CD του Ρινόκερου με τραγούδια που μας έκαναν εντύπωση τη χρονιά που πέρασε. 

 

Ρινόκερως [Ασκληπίου 22, Εξάρχεια] Σάββατο 1 Νοεμβρίου

 

 

Yuria 2014 Opening Party

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Vinyl Microstore για ενδέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνει και παρουσιάζει το φεστιβάλ YURIA και κάνει το πρώτο πάρτι του μήνα για να το γιορτάσει. Με τους Chris OD, Terra Exotica και DJ Pepito στα ντεκ.

 

Some Bizzare [Σοφοκλέους 7-9] Σάββατο 1 Νοεμβρίου

 

#YetAnotherMadonnaParty

 

7 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Για δεύτερη χρονιά το πιο τρελό πάρτι της πόλης που παίζει μόνο Madonna και προσκυνά την μεγάλη μουσικό.  Φέτος λοιπόν, εν τρελή αναμονή του νέου της άλμπουμ - που δυστυχώς θα βγει το 2015, η Βασίλισσα ξαναχτυπά.Για να μην πάνε χαμένες και οι φανταστικές τοιχογραφίες με τη φάτσα της Madonna που έκανε πέρσι ο Giorgos Callas στους φιλόξενους τοίχους του Skull Bar. Καθώς βέβαια και το ειδικό προσκυνητήριο στο dark room. 

 

Skullbar [Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11], Σάββατο 1 Νοεμβρίου