6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 28.3.2014 | 17:08

Και 3 για την Παρασκευή 

 

One Year Anniversary Party: Henry Relph w/  Stelios Ioannou , BestSeller

 

 

Ένας χρόνος πολύς μουσικής στο Pixi που το γιορτάζει με καλεσμένους των Henry Relph, Stelio Ioannou και BestSeller στα ντεκ.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Παρασκευή 28 Μαρτίου με είσοδο 10 ευρώ με ποτό.

 

 

Modulation: Truncate w/ George Apergis

 

 

Το 11ο Modulation party έχει καλεσμένο τον Truncate από το Los Angeles. Αφορμή, η πρόσφατη επιτυχημένη συνεργασία του με τον George Apergis στο remix του 'Ekhowax', που κυκλοφορεί από την Modular Expansion records.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 28 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Killekill- Berlin Techno night

 

 

Τα Killekill πάρτι ξεκίνησαν το 2008 στην πρωτεύουσα της Γερμανίας με μεγάλη επιτυχία στην χορευτική ηλεκτρονική σκηνή ακολουθώντας έναν απλό κανόνα: μουσική, διασκέδαση και ποικιλία. Η Αθήνα υποδέχεται τους DJ Flush και Hanno Hinkelbein και το Koo Koo θα έχει Βερολινέζικο αέρα για ένα βράδυ.

 

Koo Koo [Ιάκχου 17, Γκάζι] Παρασκευή 28 Μαρτίου με είσοδο 12 ευρώ.

 

White Noise party

 

 

H ομάδα White Noise επανέρχεται με καλεσμένο τον ανερχόμενο Έλληνα DJ παραγωγό της underground techno Dennis Bunas. Μαζί του οι Theo fh & Dimi TeQ, Dore & Gelt και Twintec.

 

 Senza [Λέκκα 23-25, Σύνταγμα] Σάββατο 29 Μαρτίου

 

Subbed out IX: Legocy w/ Mr. Statik + Runner + Lostra

 

 

Το Subbed Out γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2010, από την ανάγκη των Runner και Mr. Statik να παντρέψουν την post-dubstep εποχή με house, techno και garage ήχους, υπό τον βόμβο των χαμηλών συχνοτήτων.Αυτή τη φορά, με μεγάλη τους χαρά, υποδέχονται έναν από τους πιο σοβαρούς λάτρεις ηλεκτρονικής μουσικής και DJs της χώρας, τον Lostra.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 29 Μαρτίου

 

 

Red Bull BC One Cypher Greece

 

 

Η μεγαλύτερη B-boying μάχη στην Αθήνα, στα πλαίσια του Red Bull BC One Cypher Greece. Ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό της Ανατολικής Ευρώπης στην Κροατία, στις 13 Σεπτεμβρίου με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό του παγκόσμιου breaking θεσμού στο Παρίσι   Ο γνωστός mc 12ος Πίθηκος θα είναι οικοδεσπότης της βραδιάς ενώ ο τα decks θα αναλάβει ο DJ Kid Stretch.

 

Acro [Ιερά Οδός 13, Γκάζι] Σάββατο 29 Μαρτίου

 

 

Donor / Kondaktor/ Poen

 

 

Από το Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης ο Donor  στην Αθήνα. Μαζί του στα ντεκ ο Kondaktor και ο Poen.


Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή] Σάββατο 29 Μαρτίου

Dimitris Papaspyropoulos presents:"THE LAST CHANCE" party

 

 

Tο καθιερωμένο πλέον μηνιαίο "The Last Chance" party του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου με την καλύτερη μουσική απ΄τα 80's / Electro / New Wave / Indie / Alternative μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μαζί του οι:Jeremy & ExpiK

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 29 με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

 

Bad Kids w/ Dustin + Kinomatik

 

 

Tο δίδυμο των Bad Kids συναντά το δίδυμο των Dustin και Kinomatik! Από Γκαράζ περάσματα σε Ροκ εν Ρολ, Πανκ και Ποστ Πανκ, Ίντι και Ιλέκτρο με Ράπ φασαρία κι ό,τι άλλο σηκώνει η βραδιά.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 29 με είσοδο