Το Yupiyaya επιστρέφει στο Βeach Βar Κέδρος στην ομώνυμη παραλία της Δονούσας για τρεις μέρες, από την Παρασκευή 15 μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουνίου, με balearic, disco, electronica, folk, oriental, afro, funk, jazz, dub, cosmic, electro, house και όχι μόνο, ήχους.

 

Το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι, θα φιλοξενήσει και φέτος μερικούς από τους πιο δημοφιλείς DJs του εγχώριου μουσικού στερεώματος, ενώ δεν θα λείπουν και οι ζωντανές εμφανίσεις, με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της παραλίας του Κέδρου.

 

Η έναρξη-προθέρμανση του Yupiyaya 2018 θα γίνει την Κυριακή 20 Μαΐου στην ταράτσα του Ρομάντσου. Από τις 19.00 και μέχρι τις 03.00, μερικοί από τους καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης θα δώσουν το παρόν λίγο πριν ξανασυναντηθούν με το κοινό στη Δονούσα.

 

Καθώς η ποιότητα της εμπειρίας είναι προτεραιότητα και προκειμένου να προσφερθούν στο θεατή όσο το δυνατό ιδανικότερες συνθήκες για να απολαύσει την εκδήλωση στο μέγιστο βαθμό, ο αριθμός εισιτηρίων της εκδήλωσης (20€ για το σύνολο των ημερών και 15 ευρώ σε προπώληση) είναι περιορισμένος.

 

Το νησί της Δονούσας εξυπηρετείται ακτοπλοϊκά τέσσερις φορές την εβδομάδα με δρομολόγια της Blue Star Ferries, καθώς και με το Express Σκοπελίτης από Νάξο, το λιμάνι της οποίας συνδέεται καθημερινά μέσω πληθώρας άλλων πλοίων με τον Πειραιά και άλλους προορισμούς.

 

Πρόγραμμα φεστιβάλ

Ζωντανές εμφανίσεις

Ματούλα Ζαμάνη, The Halay Lamba, Matina Sous Peau (Inner Ear Rec.), Lip Forensics (Amour Rec.)

 

DJs

Amateurboyz, ΝΤΕΙΒΙΝΤ (Eskimo Rec), Clubkid (Danceteria), Palov (Spang Rec, Carnibal Rec), Teranga Beat , Mr. Z (Needless, Μπιτ Παζάαρ), Chevy (Needless, six d.o.g.s), Pan (six d.o.g.s), Discojuice (Parallel Sensations), Katerina Karali (Oh You Pretty Things, Fantasy), Iro

 

Info

Yupiyaya 2018 preparty: 20/5, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 210 3425335, Ώρα: 19:00, Είσοδος ελεύθερη.

Yupiyaya 2018: Δονούσα, Κέδρος Beach Bar, Παρασκευή 15/6 – Κυριακή 17/6/2018

Προπώληση εδώ.

Οδηγός Διασκέδαση