10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

The LiFO team, 2.2.2018 | 12:07

3 χρόνια Steam Athens

Το Steam Athens κλείνει τα τρία χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένους Έλληνες και ξένους dj και μεγάλα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής. Στα decks θα βρεθούν οι: D-Vibe, DJ Fo - Fofi Tsesmeli, Hudd, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι τις επόμενες μέρες.

3/2, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Beatnik: Headless Horseman

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Headless Horseman

 

To όνομα του Headless Horseman είναι εμπνευσμένο από ένα αρχαίο παραμύθι ενώ ο ίδιος κρύβει το πρόσωπο του από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη dance σκηνή. Κατάγεται από το Βερολίνο και σύμφωνα με τις φήμες πρόκειται τον καλλιτέχνη της underground techno, Bill Youngman. Μαζί του στα decks θα είναι ο ιδρυτής του Phormix, Morah και ο resident του Beatnik, Sepho.

2/2, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Skatebård

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Skatebård

 

Μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή του στο Fasma Festival, ο Νορβηγός dj και παραγωγός επιστρέφει στην Αθήνα για ένα πολύωρο χορευτικό set. Τον Skatebård θα πλαισιώσουν μουσικά οι Thomas Numan και οι Videotapes.

 

Ο Skatebård είναι ένας παραγωγός και DJ με έδρα το Μπέργκεν, ο οποίος ασχολείται με ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής και δημιουργεί ακατάπαυστα από το 2001. Ο ήχος του είναι πολύπλευρος και κινείται μεταξύ emotional techno, neo-italo, electro και Detroit house με σκανδιναβικές επιρροές.

2/2, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

 

Έιτ στο David

H Φώφη Τσεσμελή (Dj Fo), o Eliot και ο Nikko Patrelakis διαλέγουν μουσικές στο πρώτο πάρτι της καινούριας ομάδας «Έιτ», στο David Bar, στο Γκάζι.

2/2, David Bar, Κωνσταντινουπόλεως 44 & Ελασιδών 29, Ώρα: 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

30 Seconds to Crust: Big Fat Lips

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Νίκος Μαρδάκης ή αλλιώς Big Fat Lips γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Σπούδασε βιβλιοθηκονομία στα ΤΕΙ Αθηνών και πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παρακολούθησε μαθήματα κλασικής και ηλεκτρικής κιθάρας για περίπου 12 χρόνια. Άρχισε να ασχολείται δειλά με τη σύνθεση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή το 2001, χωρίς όμως ακαδημαϊκές γνώσεις μουσικής σύνθεσης. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Big Fat Lips και υπό τον τίτλο "Lemon Kiss" κυκλοφόρησε το 2008 την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του, μέσω του internet label "Memoryformat.


Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων Mono.tone και Fortrans. Εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος των Sick Boys Connection και La Situation Conga, ενώ παράλληλα συμμετέχει ως κιθαρίστας στο σχήμα της Etten με πληθώρα συναυλιών στην Αθήνα και στο εξωτερικό.

2/2, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Handlebar Grand Re-opening: Petit Bear/ Black Athena

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
To Handlebar, αφού έκλεισε για λίγο και ανανεώθηκε, επιστρέφει με ένα πάρτι αυτή τη Παρασκευή.

 

To Handlebar, αφού έκλεισε για λίγο και ανανεώθηκε, επιστρέφει με ένα πάρτι αυτή τη Παρασκευή και καλεσμένους τους Black Athena και τον Petit Bear.

 

Οι Black Athena πάντα υποστηρικτές των πρωτοποριακών ήχων, εμπνέονται από το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της μαύρης μουσικής με μια ανεξάντλητη όρεξη, όπως ακούμε και στην εβδομαδιαία τους ραδιοφωνική εκπομπή.

 

Πάντα εκλεκτικός και με ιδιαίτερη αγάπη για την μαύρη μουσική, ο Petit Bear, με έδρα την Αθήνα, παντρεύει boogie, disco και house με μοναδικό τρόπο, πραγματοποιώντας επιλεκτικές εμφανίσεις σε διάφορες βραδιές και πάρτι της πρωτεύουσας.

2/2, Handlebar, Μελανθίου 8, Ψυρρή, Ώρα: 21:00

 

 

Seds: Nic Fanciulli

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Nic Fanciulli

 

O Βρετανός dj και μουσικός παραγωγός ήρθε σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής στα δεκάξι του χρόνια, όταν έπιασε δουλειά στο δισκάδικο της γειτονιάς του στο Kent. Από τότε μέχρι σήμερα έχει υπάρξει resident θρυλικών club nights με καλεσμένους συναδέλφους του όπως οι Deep Dish, Pete Tong, John Digweed και X Press 2.

 

Ως ιδιοκτήτης του label «Saved» έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες της σκηνής όπως ο Carl Cox. Έχει υπάρξει υποψήφιος βραβείου Grammy και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους dj που έχουν αναδυθεί στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια. Μαζί του θα βρεθούν: ο Pan, resident dj του six d.o.g.s καθώς και οι Mattik, resident του Seds και John σε ένα B2B set. 

3/2, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 12- 15 ευρώ

 

 

C.Aggelopoulos/ Ντέιβιντ

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος επιστρέφει αυτό το Σάββατο στο υπόγειο του Crust με καλεσμένο τον παραγωγό της Eskimo Recordings και του En Lefko 87.7 – Ντέιβιντ (aka Γιώργο Μπακαλάκο).

3/2, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Lower Parts: Egyptian Lover

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Η Lower Parts καλεί τον πρωτοπόρο της hip-hop/electro σκηνής, Egyptian Lover για ένα δίωρο old school σόου.

 

Η αθηναϊκή δισκογραφική εταιρεία Lower Parts καλεί τον πρωτοπόρο της hip-hop/electro σκηνής για ένα δίωρο old school σόου με scratching, rap και το θρυλικό Tr-808 στο Temple Club που θα διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση. Μαζί του θα εμφανιστούν ο Andreas Truant και το ελληνικό δίδυμο Hydroessa που αποτελείται από τους Asty Tekk και Goerg Olfis.

3/2, Temple Athens, Ιάκχου 17, Γκάζι, 00:00, εισ.: 8- 10 ευρώ

 

 

Damian Lazarus

Ιδιοκτήτης του dance label Crosstown Rebels, ο Damian Lazarus έχει με τα πρωτότυπα releases του επηρεάσει την dance σκηνή των τελευταίων χρόνων ενώ παράλληλα έχει αναδείξει καλλιτέχνες όπως τους: Acid Pauli, Bortz, Infinity Ink, Seth Troxler, Serge Devant, Siopis, Bedouin και Satori. Τον Damian πλαισιώνουν οι residents της Playground : Viton, Always Late & Artemhs καθώς και ο Alex Dimou.

3/2, Ritual Club, Λουκιανού 8, Κολωνάκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 15 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση