Ο Νίκος Διαμαντόπουλος διαγνώστηκε με νευρίνωμα και σχεδόν όλοι οι Dj's της Ελλάδας θα παίξουν μουσική για να τον ενισχύσουν

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση σε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής

Newsroom, 21.9.2017 | 20:59

 

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής με πολυετή καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το oποιο όμως υπήρξε μια πρωτοφανής κινητοποίηση από συναδέλφους του.

 

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος διαγνώστηκε πρόσφατα με νευρίνωμα μια σπάνια μορφή καλοήθη όγκου στον εγκέφαλο και η κατάστασή του απαιτεί να γίνει άμεσα ένα περίπλοκο και μεγάλου κόστους χειρουργείο στο εξωτερικό. 

 

Άμεσα και με συγκινητικό τρόπο ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη να συγκεντρωθεί το ποσό για το χειρουργείο δεκάδες συνάδελφοί του, dj's και μουσικοί παραγωγοί. Σχεδόν όλα τα γνωστά ονόματα της εγχώριας dance σκηνής διοργανώνουν τρία events με στόχο την συγκέντρωση του ποσού που χρειάζεται ο Νίκος Διαμαντόπουλος.

 

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος διαγνώστηκε με νευρίνωμα και σχεδόν όλοι οι Dj's της Ελλάδας θα παίξουν μουσική για να τον ενισχύσουν

 

Συγκινημένος από την κίνησή αυτή, ο Νίκος Διαμαντόπουλος έγραψε στο Facebook:

 

«Πριν λίγες ημέρες πήρα μια ακόμα τεράστια απογοήτευση από τους διοικούντες τη χώρα μου και πιο συγκεκριμένα από τον ΕΟΠΥΥ! Μια υπηρεσία που την πληρώνω πολλά χρόνια και τώρα που χρειάζομαι την χρηματοδότησή τους για να μεταβώ για εγχείρηση στο εξωτερικό, μου απέρριψαν το αίτημα με την δικαιολογία ότι η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει στην Ελλάδα! Ανήκω σε αυτούς που εμπιστεύονται τους Έλληνες γενικότερα και τους γιατρούς ειδικότερα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων επισκέφτηκα έχουν διαφορετική άποψη από αυτή των ανθρώπων του ΕΟΠΥΥ!
Σήμερα όμως, με αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματικά εχω ξεπεράσει και την απογοήτευση αλλά και οποία οργή υπήρχε μέσα μου, καθώς μόνο χαρά και συγκίνηση νιώθω για όλο αυτό που λαμβάνω από εσάς!
Πραγματικά δεν εχω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Απλά με όλη μου την καρδιά,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»

 

 

Οι πληροφορίες για τα τρία events και πώς μπορεί όποιος επιθυμεί να συμβάλλει:

 

 

 

 

Οδηγός Διασκέδαση