4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 16.9.2016 | 15:26

 

Και άλλο 1 για την Παρασκευή!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

Γαμήλιο Πάρτι

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα πάρτι για μια ιστορική αναδρομή στην γειτονιά της Αβραμιώτου πριν εμφανιστεί το six d.o.g.s. Πριν από 7 χρόνια υπήρχε το Kinky Kong και ένα μικροσκοπικό μπαρ που λεγόταν The Bar. Αυτά ενώθηκαν εις χώρο έναν και γεννήθηκε τοsix d.o.g.s. Και αυτή την Παρασκευή κάνει Γαμήλιο opening party για να εγκαινιάσει το φθινόπωρο με ένα μαραθώνιο djset που θα έχει τα πάντα, 80s, 90s, νησιώτικα, ξένα, ελληνικά, παραγγελιές και κυρίως ρεφρέν!

 

16/9, six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-9, είσοδος ελεύθερη.

 

 

Daddy G

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και προσκαλεί στα πλατό του μία από τις εμβληματικότερες μορφές της βρετανικής χορευτικής μουσικής. Τη δεκαετία του '80 ο Grant Marshall aka Daddy G άρχισε να πειραματίζεται με τη μουσική συμμετέχοντας στους Wild Bunch, ένα soundsystem από το Μπρίστολ πολύ ιδιαίτερο για την εποχή. Ο Daddy G γνώρισε τον Robert Del Naya και τον Andrew Vowles και σχημάτισε μαζί τους τους Massive Attack. Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα του θρύλου. Στα decks μαζί με τον Daddy G οι Blend Mishkin, Dj Snatch, Lilis Dimitris και ο Steph.

 

17/9, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, είσοδος: €10

 

 

Back to the Underground

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To Bios, σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνει έναν μυστικό χώρο σε κλαμπ για να γιορτάσει τα γενέθλια του LTJ BUKEM, ο οποίος μάλιστα θα σβήσει για τρίτη φορά τα κεράκια του στην Αθήνα. Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι από τους πιο αγαπημένους DJs του αθηναϊκού κοινού και ένας από τους βασικούς υπευθύνους για τη διάδοση του drum'n'bass στον πλανήτη. Μαζί του οι: Santoner RPZ, Kill Emil, Greekboy, Lady EMZ. Στα φωνητικά θα τον συνοδεύει ο MC Yinka.

 

17/9, Garage Place, Ηρ. Πολυτεχνείου 3, είσοδος: €8

 

Athens Street Outdoors

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Τo  Street Outdoors επιστρέφει από τις καλοκαιρινές διακοπές με γεμάτες μπαταρίες και ετοιμάζει ένα μεγάλο welcome back party στην οδό Ικτίνου, μια ανάσα από την Ομόνοια και την οδό Αθηνάς, ακριβώς πίσω από το δημαρχείο της πόλης. Το party ξεκινά στις 5.00 το απόγευμα και συνεχίζει μέχρι αργά. Μουσική από τους:  Mṛ Roussos, Mackenzie, Marios Klampkintakis, Amma, Tolis Q, Jiles John,  Jose Amba.

 

18/9, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, είσοδος ελεύθερη.

 

10 infected years Mani Deum party!

 

 

Οι Mani Deum κλείνουν φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, μπαίνουν στο στούντιο για νέο δίσκο και προγραμματίζουν μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις. Οι Manos K. και Last True Family Man  σας καλούν σε μιά βραδιά με πολύ κόσμο, σκοτεινές ανεβαστικές μουσικές, κρύα αστεία και δροσερά ποτά, που θα τους σερβίρουν στο μπουθ τα υπόλοιπα τρία μέλη της μπάντας. Θα παίξουν  Ξένα ροκ διάφορα γενικά.

 

19/9, Key Bar A, Πραξιτέλους 37, είσοδος ελεύθερη.