Δωρεάν θέσεις για ανέργους προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή για τα «Τοπία»

Πληροφορίες για το πώς θα γίνει η προμήθεια των εισιτηρίων

LIFOTEAM 27.3.2017 | 12:25

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 400 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της παραγωγής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, «Τοπία», στην Κεντρική Σκηνή - Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 19:00.


Το τρίπτυχο «Τοπία» είναι η πρώτη παραγωγή της ΕΛΣ στην Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ, κατά την περίοδο της δοκιμαστικής λειτουργίας, και θα παρουσιαστεί στις 31 Μαρτίου, 1, 2, 4, 5, Απριλίου και 5, 6, 10 Μαΐου.


Τα «Τοπία» επιχειρούν να ανοίξουν ένα νέο δρόμο στην καλλιτεχνική ταυτότητα του Μπαλέτου της ΕΛΣ, φέρνοντας σε δημιουργικό διάλογο διαφορετικά στιλ του νεοκλασικού μπαλέτου.


Ο έως πρότινος διευθυντής του Μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων, διεθνώς αναγνωρισμένος Α' χορευτής και χορογράφος Μπενζαμέν Μιλπιέ παρουσιάζει για πρώτη φορά χορογραφία του με το Μπαλέτο της ΕΛΣ, με τίτλο «Sarabande». Ο διακεκριμένος Βρετανός χορογράφος Ντάγκλας Λη παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία με τίτλο «Fortress», ενώ ο διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Αντώνης Φωνιαδάκης την χορογραφία «The Shaker Loops».


Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή -με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας-, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 / Τηλ. κέντρο: 210 3662100), την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 από τις 14:00 έως τις 21:00.

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός