ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2024 | 23:51

Για να σε δω κατάλαβες;

Ύστερα από τόσες προσπάθειες για να καταφέρω να αποκτήσουμε μια ποιο υγιη επικοινωνία...της έστειλα ένα μήνυμα που της έλεγα πως την αγαπώ ύστερα από αρκετά συμβάντα επιμένοντας να αδιαφορεί και να με μπλοκάρει στα μέσα ...το ζήτημα τώρα είναι πως εξακολουθώ να την αγαπώ αλλά δεν βλέπω μέλλον έτσι παρ όλα τα όνειρα....με έχει προδώσει τόσες φορές με την συμπεριφορά της και επέμενα να την συγχωρώ....αυτή την φορά άμα θέλει να την συγχωρέσω θα πρέπει να κάνει κάτι ουσιαστικό διαφορετικά το μόνο που μεινει θα είναι η αδιαφορία.
4
 
 
 
 
σχόλια

Εσυ την παρακαλας , εσυ την συγχωρεις , αυτη αδιαφορει , γιατι ν αλλαξει? Αφου δεν σε θελει και στο δειχνει οπως μπορει. Αν καταφερεις ν αδιαφορησεις , καλό σε σενα θα κανεις!

Εμένα, μου θυμίζεις την ιστορία με τον σεΐχη. Του ήταν άπιστη η γυναίκα, πάντα όμως τη συγχωρούσε. Κάποια μέρα που δεν άντεξε άλλο, της λέει : Δε σε συγχωρώ πια, θα σε τιμωρήσω μία και καλή να μάθεις : Και πήρε μπροστά της τη χαντζάρα του και τα έκοψε σύριζα.
Ε, κάτι τέτοιο.

Σκέψου τώρα που δεν θα την συγχωρέσεις να το καταλάβει και να γυρίσει. Και μετά να σε προδώσει παλι και να πρέπει να την ξανά συγχωρησεις. Καταλαβες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ