ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2024 | 04:45

Είμαι ζωντανός η νεκρός;

Είμαι 31 χρόνων, με μεγάλη περιουσία, δεν είμαι ικανοποιημένος από τη ζωή μου, η οποία είναι εντελώς διαφορετική από τους περισσότερους. Πριν μερικά χρόνια αγόρασα μια μεζονέτα όπου μένω. Από τότε που μετακόμισα ανακάλυψα ένα υπόγειο όπου το έκανα mancave. Μπορεί να με ζηλεύετε αλλά υπάρχει ανατροπή. Ξυπνάω κάθε πρωί στις 2 πμ, βλέπω παλιές σειρές (Δυναστεία, Οι Αντίζηλοι, Μαύρη Οχιά κλπ), 8 πμ βρίσκομαι έξω από το σούπερ μάρκετ για να ξεμπερδεύω) νωρίς. Κοιμάμαι στις 7μμ πράγμα που με έχει κάνει τόσο μοναχικό που έχω να κάνω σεξ 2 χρόνια. Φυσικά δεν μου λείπει κανένα αγαθό. Ακριβό αυτοκίνητο, ακριβά ρολόγια, ρούχα σχεδιαστών μόδας κλπ. Είμαι εισοδηματίας αλλά ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΕΝΑ ΣΑΛΕ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ.Οι άνθρωποι πρέπει να δίνουν και να παίρνουν αγάπη. Ζω, πείτε μου ΖΩ;
14
 
 
 
 
σχόλια

Δεν ξέρω αν ζεις, αλλά μου φαίνεται ότι τρολλάρεις. Θα σου απαντήσω λοιπόν ανάλογα. Αφού "να πάνε να πνιγούν", μοίρασέ τα δεξιά-αριστερά σε ανθρώπους που τα χρειάζονται, βγες έξω στο δρόμο να πεινάσεις και μία εβδομάδα να κοιμάσαι στα παγκάκια και τότε θα αρχίσεις να ζεις.

Οι περισσοτεροι στην μεγαλη πλειοψηφια τους ανθρωποι ΔΕΝ ΖΟΥΝ γιατι μετράνε και το πενηντάλεπτο και αγωνιουν για το πώς θα βγαλουν το μηνα στην χωρα αυτη. Για τις περισσοτερες χωρες του πλανητη ισχυει αυτο.
Εσυ δεν εχεις κινδυνο επιβιωσης ουτε αναγκαζεσαι να κανεις μια μισητη δουλεια πολλες φορες με απληρωτες υπερωριες.
Οσοι λενε οτι ζουν και ανεβαζουν φωτο απο ταξιδια, πιστεψε με αν τους γυρισεις αναποδα δεν εχουν ουτε ευρω στην τσεπη τους γιατι τα χαλανε ολα για αυτο που αποκαλεις εσυ ζωη.
Hint: ουτε εσυ "ζεις" αλλα ουτε και αυτοι που αναλωνονται σε εφημερες απολαυσεις ανευ νοηματος.
Το νοημα ειναι να μοιραζεσαι τις στιγμες σου με καποιον χωρις να μετρας και το cent.
Και ας ειστε καπου βαρετα και οχι σε σαλε.
(κι εγω λατρευω τα chalets!!)
Να μοιραζεσαι αγαπη και συναισθηματα. Θα τολμησω να πω οτι αυτοι που ζουν ειναι οι ερωτευμενοι.
Γιατι εχουν διαθεσιμη μια αγκαλια να χωθούν μεσα.
Οι φιλοι δεν σου το προσφερουν παντα αυτο.
Ο ερωτας ειναι το αλφα και το ωμεγα. Και απο εκει ξεκινουν ολα οσα βλεπουμε γυρω μας χωρις υπερβολη.
Ειναι η κινητηριος δυναμη που σε παρακινει να αλλαξεις. Να δημιουργησεις.

Έχεις τα πάντα και δε το ξέρεις , πολλοί από εμάς δεν έχουμε τίποτα γιατί δεν έχουμε τα λεφτά σου .Προσωπικά κάθε μέρα της ζωής μου κοπιαζω , για να έχω το σώμα που έχω και για να μπορώ να τρέφομαι για να επιβιώσω δουλεύω.Εχεις το δυνατότερο όπλο μετά την αγάπη και δε ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς , που ποια αγάπη , όλα προς πώληση είναι στην εποχή μας .Παλιά μπορούσες να έχεις αγάπη και όντας φτωχός τουλάχιστον να είναι η αγάπη η φωλιά σου , τώρα σκάνε κάτι τυχεροί σα και σένα και καταστρέφουν αγάπες και έρωτες με τα ακριβά τους πράγματα .Ξύπνα και γίνε το κακομαθημένο τυχερό χρυσό αυγό που προορίζεσαι να γίνεις , σταμάτα να μυξοκλαις γιατί είναι προσβολή για εμάς τους υπόλοιπους.

Εάν ήταν φτωχός με φίλους θα μας έγραφε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα με την παρέα του γιατί δεν έχει χρήματα για εξόδους και ταξίδια. Τώρα είναι πλούσιος αλλα δεν έχει κανέναν για παρεα ώστε να ευχαριστηθεί τα πλούτη του άρα τα απαρνιεται. Δεν σας πιάνουμε πουθενά. Δραστηριοποιηθειτε για να αποκτήσετε ότι σας λείπει. Σε όλους μας λειπει κάτι.

Προς σχόλιο 02:59: Στη ζωή υπάρχουν τα πάντα. Κάθε λογής αντίδραση. Τι σημαίνει δηλαδή το ''δεν σας πιάνουμε πουθενά'' που γράφεις εσύ;
Εννοείται πως αν ήταν φτωχός με φίλους δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα.
Τώρα που είναι πλούσιος χωρίς ανθρώπους στη ζωή του έχει εσωτερικά εμπόδια δηλαδή τον τρόπο σκέψης του.
Καλύτερα που είναι πλούσιος κι έχει μόνο τον τρόπο σκέψης του να διορθώσει αν το επιθυμεί κι όχι την αγωνία του πού θα βρει λεφτά ή να πηγαίνει να δουλεύει με τρία και πέντε ευρώ μεροκάματο την ώρα.
Όσο για τις τελευταίες φράσεις στο σχόλιό σου καμία δραστηριοποίηση δεν βεβαιώνει την απόκτηση όσων μας λείπουν.
Παράδειγμα ο εξομολογούμενος που δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά πουθενά και έχει τα λεφτά που άλλοι δουλεύοντας μέρα-νύχτα δεν πρόκειται να δουν σε δυο ζωές.
Οπότε άκυρη η συμβουλή σου.
Όσο για το ''σε όλους μας λείπει κάτι'' που γράφεις, σωστό κι αυτό. Αλλά το θέμα είναι τι λείπει στον καθένα. Σε άλλον μπορεί να λείπει ένα ακόμα δαχτυλίδι ή ένα ακόμα αυτοκίνητο για τη συλλογή του και σε άλλον να λείπει ένα ακόμα ευρώ για να πάρει όλα τα προϊόντα που επέλεξε και να αναγκάζεται στο ταμείο του σούπερ μάρκετ να αφήσει κάποια προϊόντα στην άκρη επειδή δε φτάνουν τα λεφτά.
Ή άλλοι (άστεγοι π.χ.) να μη μπορούν καν να πάνε σούπερ μάρκετ.
Και σίγουρα η δραστηριοποίηση δεν είναι αυτή που βοηθάει πάντα στο να αποκτήσεις ό,τι σου λείπει.
Δίνει μια ώθηση αυτή η φράση, μια δύναμη ώστε να προσπαθήσει κάποιος αλλά όσον αφορά το αν θα αποκτήσει όντως ό,τι του λείπει με την δραστηριοποίηση αυτό μάλλον είναι περισσότερο μια αυταπάτη, μια αυθυποβολή που του δίνει δύναμη να συνεχίζει παρά ο δρόμος για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προφανώς και αναφέρομαι σε πραγματα εφικτα για τον καθενα και σίγουρα η προσπάθεια δεν εγγυάται το αποτέλεσμα αλλα θα εχεις τον στοχο και την ελπίδα ότι μπορεί να τα καταφέρεις και ειναι σίγουρα καλύτερο από το να μοιρολατρεις. Εσύ ίσως να θεωρείς αυταπάτη το να προσπαθείς να καλυτερεύσεις την ζωή σου σε ολους τους τομεις εγώ πάλι το θεωρώ αυτονόητο.
Και για να ειναι αυτονοητο πρέπει να υπαρχουν τα βασικα. Οπότε για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη πρέπει να προνοησει η πολιτεία και όλοι εμείς ώστε να αποκτησουν πρωτα τα βασικα.

Τα λεφτά είναι κάτι πολύ σημαντικό που σε βοηθάνε σε πάρα πολλά πράγματα και την αξία τους την αντιλαμβάνεσαι όταν δεν τα έχεις.
Αφού τα έχεις όλα, αδυνατώ να κατανοήσω τι σε κωλύει να δημιουργήσεις έναν κύκλο ανθρώπων και μία σχέση με το αντίθετο φύλο ώστε να ζήσεις και εσύ όπως πραγματικά επιθυμείς.

χμμμ κλαίνε οι χήρες κλαίνε κ οι παντρεμένες Να είσαι καλά κ ν χαίρεσαι την ευζωια, τ χρήματα ΔΕΝ φέρνουν την ευτυχία ΑΛΛΑ προσφέρουν μια άνεση ζωής που είναι μεγάλο συν στις μέρες μας Δες τ μπορεί κ που ν κανείς λάθος, τ υπόλοιπα είναι κλαθμοι ευπορων χιονονυφαδων

Νομίζω ότι σε εμποδίζει μόνο ο τρόπος σκέψης σου και ο δισταγμός σου.
Καλή δύναμη να βγεις από το αδιέξοδο που εν μέρει ο τρόπος σκέψης σου το δημιουργεί.
Να βγαίνεις και να κάνεις ό,τι θες.
Μην αφήσεις την έλλειψη σεξ που στην περίπτωσή σου είναι μόνο δύο χρόνια μέχρι στιγμής να γίνουν παραπάνω από δέκα για παράδειγμα γιατί μετά απλώς θα σκέφτεσαι κάθε μέρα ότι θα πεθάνεις μόνος χωρίς ένα χάδι, δίχως ένα φιλί κι αυτό θα είναι αβάσταχτο. Από την εμπειρία μου.
Να χαρείς τα πλούτη σου, υγεία και χαρά.

Πολλοί θα ζήλευαν την τύχη σου, το χρήμα το έχεις, άλλαξε ωράρια ύπνου και άρχισε να συμμετέχεις σε χορό ή οτιδήποτε σου αρέσει για να γνωρίσεις κόσμο. Σίγουρα θα βρεις ανθρώπους που σου ταιριάζουν, σίγουρα θα γνωρίσεις και γυναίκες μέσα απ' αυτά.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ