ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2023 | 00:03

Ντρέπομαι για μένα

Είμαι 25 χρόνων και δεν έχω ούτε δουλειά ούτε σχέση ούτε φίλους εδώ και 4 χρόνια.Τα έχασα όλα μόνη μου λόγω κατάθλιψης, ψυχολογικών και εγωιστικής συμπεριφοράς μου.Δεν έχω καν το πτυχίο μου ακόμα ενώ στην ηλικία μου άλλοι βρίσκονται στο μεταπτυχιακό.Χρειάζομαι ακόμα 10 μαθήματα.Η μόνη μου απασχόληση του τελευταίους μήνες ήταν η πρακτική μου αλλά τελείωσε και αυτή και δεν έμεινα γιατί ήταν στο δημόσιο.Όλη μου την μέρα την περνάω κλεισμένη σπίτι μόνη μου παίζοντας στον υπολογιστή λες και είμαι 15χρονο.Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει πάει τόσο στραβά με εμένα και είμαι έτσι καταντημένη στα 25 μου.Νιώθω πως έτσι όπως είμαι τώρα δεν είμαι να με κάνει κανείς παρέα καθώς δεν έχω τίποτα να προσφέρω σαν άνθρωπος.Δεν έχω ζωή, εμπειρίες και ιστορίες να μοιραστώ...δεν έχω γνώσεις ικανότητες να πάρει κάποιος κάτι από μένα καθώς ούτε δουλειές του σπιτιού δεν κάνω.Όσο και να επείγει δεν μου βγαίνει η διάθεση και καταλήγω να τα αναβάλλω όλα.Δεν ξέρω καν τι θέλω να κάνω στην ζωή μου.Ούτε καν μέσα στο καλοκαίρι μου.Σκέφτομαι να φτιάξω το βιογραφικό μου για να ξεκινήσω να ψάχνω για δουλειά και με πιάνει η ηττοπάθεια με αποτέλεσμα να μην κάνω τίποτα.Γιατί να επιλέξουν μια σαν εμένα με τόσα εργασιακά κενά ενώ υπάρχουν καλύτεροι υποψήφιοι μικρότεροι από μένα ; Γιατί να κάνει κάποιος άντρας κάτι μαζί μου ενώ υπάρχουν άλλες πιο δραστήριες κοπέλες από μένα με παρέες και πιο διασκεδαστικές ; Έχω καταστρέψει μόνη μου την ζωή μου,έχω κολλήσει πολλά χρόνια τώρα χωρίς καμία πρόοδο.Έχω χάσει τα καλύτερά μου χρόνια.
3
 
 
 
 
σχόλια

25 ρε φιλε ! Τα καλύτερα σου χρόνο είναι εμπρός κ είναι πολλά Έχεις μπει σε λουμπα Aναζήτησε βοήθεια απο ψυχολόγο, είναι επιβεβλημένη, αφού δε βγαίνεις απ την σπηλιά μόνη σου

Σε κάποια φάση της ζωής μας όλοι οι άνθρωποι το περνάμε αυτό.. Μοναξιά, ανεργία, κλεισούρα στο σπίτι, χωρις φίλους ή σύντροφο και πάει λέγοντας.. Το θετικό είναι ότι μπορείς να το αλλάξεις με λίγη προσπάθεια. Βγες από το σπίτι με οποιαδήποτε αφορμή (για δουλειά, δραστηριότητες, οτιδήποτε) και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Άσε τις αρνητικούρες και πράγματα που δεν αλλάζουν και άρχισε να κάνεις αυτά που ΕΙΝΑΙ στο χέρι σου. Όλα αυτά που λες λειτουργούν σαν δικαιολογίες για να συνεχίζεις να μην δρας. Κάνεις ακριβώς αυτό που δεν θες. Παρατείνεις αυτό που δεν θες να σου συμβαίνει με την σκέψη σου. Τι είναι στο χέρι σου λοιπόν ; Το να αρχίσεις να κάνεις δουλειές του σπιτιού. Το να αρχίσεις κάτι πιο ωφέλιμο από το καθισιό στον υπολογιστή πχ περπάτημα. Το να στείλεις βιογραφικά αν αυτό θες ,χωρίς να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα . Το να κάνεις Ο,ΤΙ θα σε κάνει να νιώσεις έστω και λίγο πιο χρήσιμη και αρεστή στον εαυτό σου ! Ξεκίνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ