ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2023 | 12:12

Κατεβαίνοντας από το συννεφάκι μου

καλημέρα ή καλησπέρα σου, αρχίζω και αντιλαμβάνομαι, όσο χαζό ίσως και αν σου ακούγεται, πως η ζωή μετά την αποφοίτηση(όχι σε όλες τις περιπτώσεις προφανώς, μιλάω προσωπικά) είναι όντως όπως έλεγε η μάνα μου σα να βγαίνεις στη ζούγκλα. αλλά πλέον υπάρχει τόσο μεγάλος "θόρυβος" παραπάνω στη ζωή μας που είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις τη κατεύθυνση σου. για κάποιους που σπούδασαν συγκεκριμένα αντικείμενα π.χ. ψυχολόγος, ψυκτικός, ξέρουν προς ποιά κατεύθυνση θα πάνε. προσωπικά, έχοντας κάνει κοινωνικές επιστήμες, ειλικρινά δεν έχω ιδέα. δεν ήταν καν το όνειρο μου. και να βλέπω άτομα στην ηλικία μου 22-23-24 να έχουν κάνει πράγματα, ταξίδια κλπ, και να φοβάμαι πως εγώ χαραμίζω τη ζωή και τα χρόνια μου και μήπως κάνω κάτι λάθος εν τέλει; στα 22 μου και δε ξέρω τι θέλω να κάνω, μια γενική ιδέα έχω, και δεν ξέρω καν αν θέλω αυτή την ιδέα 100%. αλλά το να το ρισκάρω σημαίνει ρισκάρω παραπάνω χρόνο,χρήματα από τη ζωή μου που πλέον, δεν μπορώ να βασιστώ σε άλλους για να τα πάρω πίσω. φοβάμαι η αλήθεια είναι να κυνηγήσω όσα θέλω επειδή νιώθω πως ήδη στα 22 μου έπρεπε να είμαι έτοιμη για αυτά, και πως είναι αργά..
3
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ θα σταθώ σε αυτες τις προτάσεις "βλέπω άτομα στην ηλικία μου 22-23-24 να έχουν κάνει πράγματα, ταξίδια κλπ και να φοβάμαι πως εγώ χαραμίζω τη ζωή και τα χρόνια μου". Γιατί κάποιος να βιαστεί να κάνει τα πάντα στις ηλικίες 22-24; Δε θέλω να σε σοκαρω αλλά υπάρχει ζωή και μετά τα 24, 30, 40, 50 κλπ. Τα ταξίδια και τα υπόλοιπα που κάνουν οι συνομήλικοι σου, μπορείς να τα κάνεις αργότερα αφού έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου και έχεις κατασταλάξει επαγγελματικά. Αν τα κάνεις όλα μικρή, θα είναι πολύ βαρετή η ζωή σου σε μεγαλύτερες ηλικίες. Χαλάρωσε και μη συγκρινεις τον εαυτό σου με τους αλλους. Σου εύχομαι να βρεις σύντομα το δρόμο σου!

Συγκεντρώσου στην δική σου διαδρομή, το δικό σου ταξίδι και όχι των άλλων. Ο καθένας έχει πολύ διαφορετικό δρόμο και πολύ διαφορετικά πράγματα που έχει να ανακαλύψει για κεινον... Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που έχουν κάνει περισσότερα και άλλοι που έχουν κάνει πολύ λιγότερα. Εσύ επιλέγεις να συγκριθείς με τους πρώτους . Αν συγκρινόσουν με τους δεύτερους θα ένιωθες καλύτερα και σε πλεονεκτική θέση. Όλο αυτό το "είναι αργά ",είναι μια ψευδαίσθηση του νου και μια δικαιολογία που βάζει το μυαλό για να μείνει μικρό αντί να αναπτυχθεί και είναι πλήρως ψευδής. Να πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα γιατί οι πεποιθήσεις μας πλάθουν και την ψυχολογία μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ