ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2023 | 03:47

Η καλύτερη ηλικία

Κατά τη γνώμη σας,ποιά είναι η καλύτερη ηλικία για να ταξιδεύει κάποιος,εντός και εκτός Ελλάδας?Από τα 18 και μετά ή από τα 30 και μετά?Είμαι κοπέλα 27 χρονών και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει σε πολλά μέρη,αλλά και εκεί που έχω πάει,από όσο έχω δει τα παιδιά μέχρι την ηλικία μου περίπου φέρονται κάπως πιο ανώριμα σε σχέση με τριαντάρηδες και πάνω.Σε κατασκηνώσεις,να φωνάζουν στους δρόμους κτλ.Από 30 και πάνω είναι πιο κυριλέ.Να πω την αλήθεια νιώθω κάπως μειονεκτικά όταν βλέπω εικοσάχρονα να έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο.Διάβασα και μια παλιότερη εξομολόγηση εδώ από κάποιον που έλεγε πως δεν θέλει να κάνει παιδιά και ένας από τους λόγους είναι ότι δεν έχει πάει σε άλλες χώρες και αν μπουν στη μέση παιδιά χάνονται η ησυχία,η ανεξαρτησια,η οικονομική άνεση,ο ύπνος και δεν κάνεις ποτέ αυτά που θες.Αυτό με αγχώνει περισσότερο διοτί αν ισχύει,αν κάποια στιγμη στο μέλλον κάνω παιδιά θα εγκλωβιστώ στο σπίτι και άντε να πηγαίνω καμιά κοντινή εκδρομή ή μέχρι το χωριό.Τα εικοσάχρονα που γυρνάνε τώρα παντού τουλάχιστον και να μην ξαναπάνε πουθενά αν κάνουν οικογένεια θα έχουν ζήσει κάποια πράγματα.Εγώ όμως?Και μέχρι πότε είναι καλό να ταξιδεύεις?Μέχρι τα 50?Τα 60?Τα 70?
7
 
 
 
 
σχόλια

Χαχα τα καλυτερα ταξιδια γινονται οταν εχεις λεφτα, χρονο και υγεια και φυσικα οχι υποχρεωσεις! Δηλαδη στα 60-70. Τωρα σοβαρα όποτε βρεις παρεα και καποια χρηματα κανε ενα ταξιδι. Αυτα μενουν σαν ωραιες αναμνησεις. Σε όποια ηλικια!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ