ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2020 | 17:14

Για πειτε

Επειδή βλέπω εδώ μέσα γίνεται θέμα για αυτούς που λένε για μη αξιόλογες γυναίκες , θέλω να τοποθετηθώ κι εγώ ουσα κοπέλα από τη μεριά μου. Ειμαι 21 και δεν έχω γνωρίσει έναν στη ζωή μου να αξίζει και να δείχνει σεβασμό. Και δεν είμαι καθόλου από αυτές που αξιζουν για μια βραδιά. Δεν προκαλω, δεν κάνω one night stand με όποιον να'ναι, δεν είμαι ευκολη. Κι όμως, όλοι όσοι εχω γνωρίσει απο το πρώτο ραντεβού έκαναν κινήσεις για παραπανω αμέσως, λες και με ξεραν από χθες. Θελαν να τα παρουν όλα στο πιατο με τη μια, λέγοντας μου τη κλασική μαλακια απλά μ'αρεσεις πολυ και σε μπορώ να περιμενω. Αν ο άλλος σου την πεσει τόσο ρηχά και άσχημα, φταις εσυ που δεν είσαι "αξιόλογη" Κατά αυτόν; τους χρωστάς κάτι και ορμάνε αμέσως σαν να είσαι ζώο;και μην πειτε το κλασικό πεφτεις σε λάθος άτομα , γιατί δε γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό κι εχει τυχει να 'ναι και φαινομενικά σοβαροί έτσι. Πως ακριβώς να προχωρησεις με κάποιον και να του δώσεις ευκαιρία για παραπανω , όταν ο ίδιος σου δείχνει πως δε θέλει να σε γνωρίσει, δε θέλει να σου φερθεί όμορφα, θέλει μόνο να παρει αυτό που θέλει στα γρήγορα να ξεμπερδευει και να παει στην επόμενη;!
10
 
 
 
 
σχόλια
Και οι κοπέλες εχουν στόχο να γνωριστούν στα γρήγορα και να γίνει κάτι του πενταλέπου και μετά πάμε για άλλα. Σιγά μην το σκεφτόμαστε μόνο οι άντρες αυτό. Οταν προσπαθείτε να διαχωρίζετε την θεση της κοπελας εξιδανικευοντας οτι ειναι η πριγκιππισα του παραμυθιού φαινεται τόσο δήθεν ενω στην πραξη δεν το τηρείτε πολλες. Τηρείστε το αν θελετε σοβαρους.
Ειναι καθαρα που θα πεσεις...Εγω που ανηκω σε αυτους που θελουν να μαθουν πρωτα τον αλλον, να τον ζησουν πριν προχωρησει σε κατι (στο κατω κατω μπορει και να μην προχωρησει) εχω κατηγορηθει γι αυτο... Αναλογως λοιπον τι ζηταει ο καθενας...καποιοι το εκτιμουν, καποιοι το παρεξηγουν...
Καλά άμα φέρονται σαν ζωα είναι δικό τους πρόβλημα, γιατί με τον αετό στο χέρι θα μείνουν . Αλλά δεν ξέρω αν όλοι θέλουν να πάνε στην επόμενη , πολλοί θέλουν να σε ... από αυτό που βλέπουν σε πρώτη φάση και μετά να αποφασίσουν αν θέλουν να σε γνωρίσουν περισσότερο. Στέκει και περισσότερο βιολογικά- εξελικτικά .
Μισο. Να πω μια ένσταση μου? Αυτο που μας περιγραφεις σε πόσα ατομα αντιστοιχεί? Με πόσους βγηκες και φέρθηκαν ετσι και ηταν φαινομενικά σοβαροί? όπως μας λες. Να ηταν είκοσι να καταλάβω. Αλλα δεν μπορεί να βγηκες με εκατό άνδρες και οι εκατό να σε είδαν για έτοιμο σεξ, εκτός αν είναι αυτο που εσυ η ίδια αφήνεις να εννοηθεί /να περάσει παραεξω. Να πω κατι. Δεν μπορεί να μην συναντησες εναν που να μην ηταν τώρα γιατί ετσι μου ήρθε. Δεν μπορεί. Είμαι κάθετη σε αυτο. Ξέρω και έχω γνωρίσει πολλους που λειτουργούν καθαρά με βαση να "σβήσουν" το καυλωτικο τους ξαναμμα όμως υπαρχουν και οι άλλοι οι άντρες, οι σε καταλαβαίνω, οι θέλω να σε γνωρίσω, οι περνάω ωραία μαζί σου, και δεν θέλω το σεξ ως άμεσο προαπαιτούμενο του πρώτου ραντεβού. Υπαρχουν και αυτοι οι άντρες ναι. Που σέβονται. Παιδιά μην τα τσουβαλιαζουμε ολα είναι κρίμα δεν είναι ολοι ετσι και δεν μπορω να καταλάβω πως δεν βρηκες εναν. Εναν που να μην είναι όσα μας λες. Δεν λέω οτι αυτοι δεν ηταν πύραυλοι στο σεξ, ηταν και μάλιστα ήταν και γαμώ τα παιδιά με χαρακτήρες που ελεγες μέσα σου εγώ παντρεύομαι τώρα κι επι τόπου (τροπος λέγειν) καμια σχέση με όσα γραφεις βρε κούκλα μου. Ερώτηση μήπως τελικα αυτο που εισπραττουμε απο τους αλλους είναι αυτο που τους δίνουμε να πιστέψουν? Να πατήσουν εκεί και να μας συμπεριφερθούν ανάλογα? Δεν μπορεί βρε κούκλα μου να μη γνωρισες ατομα τέτοια. Να μη γνωρισες και τον τσιγκούνη και τον κουβαρντα. Δεν γίνεται. Εκτός αν βγηκες με πολυ λίγους και ειπες ά ολοι ετσι είναι ή εκτός αν το "μήνυμα" που εσυ τους δίνεις είναι "είμαι διαθέσιμη για ενα στα γρήγορα". Δεν είμαι σεξιστρια. Δεν γράφω σεξιστικά. Δε θέλω να το πάρεις ετσι. Απλα σου λέω καμια φορά το "μήνυμα" που περνάμε στους αλλους με αυτα που λέμε/γλώσσα σωματος/τι φοράμε τους πάμε αλλου. Δεν μπορεί ολοι να ήθελαν μονο σεξ βρε κούκλα μου να μην ηταν ένας που να μην ηταν όλα αυτα? Αυτο λέω. Ας μας λες οτι δε φαίνεσαι για της μιας βραδιάς. Εγώ δεν είπα οτι φαίνεσαι. Μην το εκλάβεις ετσι. Εγώ είπα οτι καμια φορά το μήνυμα που ασυναίσθητα περνάμε στους αλλους φέρνει τα αντίθετα αποτελεσματα. Εσυ θες μια γνωριμία νορμαλ αυτοι που γνωρισες ήθελαν μονο πήδημα. Ε δεν είναι ολοι ετσι. Κατι φταίει. Ή εσυ ψαχνεις θα έλεγα συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων με παρόμοιες συμπεριφορες ή απλα τα μηνύματα που τους δίνεις είναι άλλα σε σχέση με αυτα που η ίδια περιμένεις και θέλεις απο μια γνωριμία. Θα σου έλεγα να το ψαξεις. Δεν μπορεί να μην ηταν ένας. Ένας ρε γαμωτο που να μην ήθελε σεξ αμέσως. Υπαρχουν γιαυτό στο λέω. Δεν ξέρω φοβάμαι με όσα έγραψα θα με φάνε οι φεμινίστριες παιδιά δεν γράφω σεξιστικά, απλα έγραψα πως εισεπραξα ολα αυτα που μας λέει. Ε δεν μπορεί να μην υπάρχει ενας, ενας που να μην ηταν ολα αυτα. Αυτο λέω.
Η επιλεκτικότητα και το "δεν πέφτω με τα μούτρα σε ό,τι βλέπω μπροστά μου", είναι κατά την γνώμη μου γοητευτικό στοιχείο και στα δυο φύλα. Δεν υπάρχουν για πλάκα οι υποτιμητικοί όροι "πέφτουλας" και "γύπας", είναι εκεί για να μας θυμίζουν ότι ισχύει το ίδιο και για τους άντρες.
Με μπέρδεψες. Πιστεύεις ότι κρίνεσαι ως μη αξιόλογη επειδή δεν προχωράς γρήγορα με τους άντρες που γνωρίζεις;Όταν οι άντρες που ξέρω εγώ προσωπικά μιλάνε για αξιόλογες γυναίκες, εννοούνε πολλά πράγματα μαζί. Για να μην μακρυγορώ, εννοούνε όσες έχουν προσωπικότητα. Τώρα αν εσύ γνωρίζεις μόνο άντρες που θέλουν να συστηθούνε και αμέσως μετά να πάτε για σεξ, απλά δεν προχωράς. Αν όμως πιστεύεις ότι αυτή σου η στάση σε κατατάσσει αυτομάτως στις "αξιόλογες" (έτσι όπως έχω συνηθίσει να το εννοούνε) κάνεις λάθος. Ναι μεν συνήθως εκτιμάται μια κάποια επιλεκτικότητα, αλλά δεν φτάνει αυτό από μόνο του. Δεν σημαίνει ότι όποιος άνθρωπος χρειάζεται τον χρόνο του είναι αυτομάτως αξιόλογος. Τα κίνητρα του καθενός μπορεί να διαφέρουν πάρα πολύ, κάποιος για παράδειγμα μπορεί να διστάζει γιατί είναι πολύ άπειρος. Δεν είναι κακό, αλλά αυτό δεν τον κάνει αξιόλογο ή επιλεκτικό. Κλπ κλπ..Και είναι πολύ απλό, με όποιον βιάζεται και θέλει να "ξεμπερδεύει", δεν ασχολείσαι.
Βρε κορίτσια. Θα πω κάτι κι ας παρεξηγηθώ. Πάψτε να έχετε τόσο μπετοναρισμένες θεωρίες μέσα στο κεφάλι σας για την αξία σας, πώς την αντιλαμβάνονται οι άλλοι, και πώς διαχωρίζονται σε είδη (;!) οι γυναίκες. Είμαι μια μορφωμένη γυναίκα, μεγάλης ηλικίας, με όλο το πακέτο "καλλιέργειας-εργασίας-οικογενείας" κλπ και ομολογώ πιο πολύ συγκινούμαι με τον ηλικιωμένο που θα μου σφυρίξει στο δρόμο στη θέα του ατελούς κώλου μου, που ξέρω ότι αποχαιρετά με πόνο τον τελευταίο σπασμό των γονάδων του, παρά τον φέρελπι "αξιόλογο" γαμπρίζοντα γνωστό που θα του φανώ "καλή περίπτωση" και θα πλασαριστεί κολακεύοντάς μου αξίες που γνωρίζω καλύτερα από κείνον πώς τις κατέκτησα. Πώς να στο πω απλά, μου φαίνεται πιο άμεσο, πιο έντιμο, λιγότερο υπολογιστικό. Δεν έχει κάτι κακό η ερωτική επιθυμία. Η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο έχει.
Το λες ,λες και θέλουν να σου κλέψουν το πορτοφόλι...Σε νορμαλ συνθήκες η ερωτική επαφή δίνει και στους δυο και δεν παίρνει από κανέναν ...Γιατί δε δοκιμάζεις να πεις σταράτα από την αρχή ότι για να φτάσεις στο ερωτικό θες μήνες ψυχικής προετοιμασίας ;Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του μετά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ