ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 16:33

κιλα

Γεια σε ολους και ολες! ελπιζω ολοι να ειστε καλα!Θα ηθελα να σας πω πως τον τελευταιο καιρο συνειδητοποιησα οτι εχω παρει παρα πολλα κιλα.Γενικα εχω ανεβοσκαμπασματα σε αυτο το θεμα αλλα με την καραντινα που μεσολαβησε, το πραγμα ξεφυγε!Δεν ετρωγα πολυ 2 γυρακια την βδομαδα και απο σπιτικο φαι λιγο.Οταν εληξε η καραντινα πηγα να βαλω το αντιανεμικο μου μπουφανακι και δεν κουμπωνε καν! ουτε στα μισα δεν πηγαινε για να κλεισει,ουτε οι μπλουζες μου οι κοντομανικες ουτε τιποτα!Πηγα να βαλω το τζιν παντελονι μου και με το ζορι το κουμπωσα ενω ρουφιομουν.Με το που αφησα την αναπνοη μου το κουμπι εξφεντονιστηκε και εκει τα εβαψα μαυρα, πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!!!!! καποια συμβουλη ?
7
 
 
 
 
σχόλια
Βρε ματια μου, με 2 γυρακια τη βδομαδα φυσικα και θα βαλεις το κατιτις σου. Εγω θα σου ελεγα αν γινεται να κοψεις το φαγητο απ εξω και να τρως γι αρχη περισσοτερο σπιτικο φαγητο
Διατροφή και γυμναστική.Γρήγορο περπάτημα για αρχή τουλάχιστον 30 λεπτά και τώρα το καλοκαιρι βοηθαει,λόγω ζέστης ,ιδρώνουμε πιο ευκολα και γρήγορα και καίμε θερμίδες πιο γρήγορα ,όχι βέβαια ντάλα μεσημερι,μη σε μαζευουν απο κάτω :) κολύμβηση..βοηθαει πολύ.Τζοκινγκ για αρχή , χαλαρά,και πολύ νερό αλλα μετα απο οτι κάνεις μην πας και πλακώνεσαι στα πιτόγυρα έτσι; αντε και καλή επιτυχία. :) :)
Μία καλή λύση σε άτομα που έχουν πρόβλημα παρόμοιο με το δικό σου είναι το να κόψεις για ένα 2μηνο σίγουρα, εφόσον τα κιλά που μας λες είναι αρκετά, τα τηγανητά, τα γλυκά (προτίμησε φυτικά γλυκαντικά), τις παχυντικές σάλτσες κι αλοιφές, όπως αυτές που περιέχουν πολλά αβγά και κρέμα γάλακτος, τα αναψυκτικά, τα ποτά που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, τα σφολιατοειδή και τις πίτες. Πίνε πολύ νερό και φρόντισε η διατροφή σου να βασίζεται κυρίως σε φυτικές ίνες: πράσινα λαχανικά και φρούτα, πρωτεϊνη: κρέας κι αβγό, σε φυσιολογικές δόσεις το αβγό, στη συνέχεια ασβέστιο: άπαχα τυριά, άπαχο γιαούρτι και γάλα και ψάρι για ω-3 λιπαρά οξέα, μαγειρεμένο στον ατμό ή στο φούρνο. Πάνω από όλα όμως να θυμάσαι πως ΔΕΝ πρέπει να τσιμπάς ενδιάμεσα στα γεύματα τίποτε. Λόγω του γεγονότος ότι έχεις αυξομοιώσεις, θα ήταν καλό να επισκεφτείς έναν διαιτολόγο-διατροφολόγο για να σου προτείνει μια δίαιτα διατροφικής αξίας ανάλογης με αυτήν που χρειάζεται ο μεταβολισμός σου. Καλή αρχή!!!

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ