ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2019 | 22:33

Νιωθω απαισια

Ειμαι με τον συντροφο μου 4 χρονια. Τον αγαπαω,τον λατρευω,τον νοιαζομαι. Αλλα πλεον νομιζω πιο πολυ τον βλεπω σαν φιλο μου,παρα σαν "το αγορι μου". Δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου μακρυα του γιατι ειλικρινα νιωθω απιστευτα μεγαλη αγαπη γι αυτον. Απο την αλλη ομως εχω γνωρισει καποιον στην καινουρια μου δουλεια,που μου αρεσει παρα πολυ και με φλερταρει κι εγω προσπαθω να του μιλαω οσο λογοτερο γινεται ακριβως επειδη μου αρεσει κι εμενα και δε θελω να δωσω παραπανω δικαιωματα. Νιωθω λες και ειμαι στο λυκειο και ριχνω ματιες στο διαλειμμα στον κρυφο μου ερωτα. Δεν εχω κανει τιποτα μαζι του,ουτε ποτε θα προδιδα το συντροφο μου κι αυτο που εχουμε,ουτε να πληγωθουμε θελω,ουτε να τον χασω. Αλλα και μονο που μου αρεσει ο αλλος και μονο που τον σκεφτομαι και χαμογελαω σα χαζη νιωθω απαισια. Νιωθω ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω θα σύστηνα να σκεφτείς καλά τι είναι αυτό που σε ενθουσιάζει στον καινούργιο, το ενδιαφέρον που σου δείχνει μήπως; Το ότι είναι απλά κάτι διαφορετικό απο το συνηθισμένο; Απο την άλλη στο σύντροφό σου τι είναι αυτό που σου λείπει; Κάνε λίστα για τον καθένα απο τους δύο με τα υπέρ και τα κατά.
Πριν πεις το αντίο ή κάνεις κάτι μη αναστρέψιμο, παίζει να δεις πως μπορείς να αναζωπυρωσετε το ερωτικό ενδιαφέρον; Το ότι γλυκοκοιτας κάποιον άλλον μπορεί να σημαίνει ότι βαρέθηκες την ρουτίνα κι όχι ότι δεν θες πραγματικά τον άνθρωπο δίπλα σου. Αλλά όσο να πεις, το παιχνίδι είναι όμορφο, προσωπικά νομίζω ακόμη πιο όμορφο με τον σύντροφό μας αλλά η ρουτίνα μπορεί να μας κάνει να θεωρήσουμε πολλά πράγματα δεδομένα και μετά να οι πειρασμοί... ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ