ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2019 | 12:39

Πως αντιμετωπίζω το μποτιλιάρισμα της Αθήνας

Όχι,ούτε με μηχανάκι,ούτε με μέσα μαζικής παράκρουσης.Απλά έχω δυνατό ηχοσύστημα και χειμώνα καλοκαίρι,όταν πέσω στο σύνηθες μποτιλιάρισμα της πρωτεύουσας,ανοίγω τέρμα τα παράθυρα και χώνω σκληρό death ή black metal.Βλέπω τις ήδη γεμάτες απόγνωση φάτσες τους να γίνονται ακόμα χειρότερα και το απολαμβάνω και ηρεμώ.Ας πρόσεχαν.
23
 
 
 
 
σχόλια
Φιλε,εσυ εδω μεσα το μονο που κανεις ειναι να κραζεις τους αθηναιους με τη παραμικρη ευκαιρια,κατ τ αλλα εγω ειμαι ο κομπλεξικος οκ.Οσο αφορα την οδηγηση δεν υπαρχουν χειροτεροι οδηγοι απο τους βλαχοκαγκουρες του χωριου.
Ε το σηκώνει το κράξιμο το τομάρι τους.Εγώ όταν ανεβαίνουν Αθηνέζοι στο χωριό στήνω καραούλι και τους πετροβολάω τα αμάξια και αν δεν πάρουν το μήνυμα τους σκάω και τα λάστιχα αργά το βράδυ.Τους είπε κανένας να έρθουν από εδώ;Το ίδιο κάνω και με τους φαντασμένους χωριάταρους που πάνε Αθήνα και μετά γυρνάνε στο χωριό να μας το παίξουν κάποιοι.
Όταν σπούδαζα Αθήνα να δεις τι τους έκανα μερικούς μήνες πριν ξενοικιάσω και πάω στο τσάμπα σπίτι στο Θησείο.Με το που κατάλαβα τη βλακεία της υπόθεσης και πόσο κορόιδα είναι μερικοί,περίμενα να περάσουν οι ώρες κοινής ησυχίας και στο καπάκι κλαρίνα και ήχους από κοπάδια που βόσκουν δυνατά.Εννοείται δεν άνοιγα πόρτα στους ενοίκους που ερχότανε με υφάκι για παρατήρηση.Είχαν φωνάξει άπειρες φορές την αστυνομία,αλλά οι καημένοι δεν ξέρανε ότι πρόσεχα να μην ξεπερνάω τα ντεσιμπέλ της ηχορρύπανσης.Έκανα παραγγελίες πίτσες από καρτοτηλέφωνο σε κάτι ζωάδια που ζούσανε στον πρώτο και αυτοί τις τρώγανε.Ήτανε που ήτανε χοντροί,μετά από λίγο καιρό είχανε γίνει σαν φώκιες.Πέταγα φυλλάδια από πανηγύρια στην είσοδο της πολυκατοικίας και κάτω από τις πόρτες.Εννοείται πως χτυπούσα όλα τα κουδούνια του θυροτηλεφώνου πριν μπω στο σπίτι οποιαδήποτε ώρα και να ήταν.Τους έκανα γκράφιτι με το σήμα της ομάδας του χωριού μου στον καθρέφτη του ασανσέρ,τους κόλαγα αυτοκόλλητα της ομάδας στα τζάμια των αυτοκινήτων.Και άλλα πολλά.Δεν είχανε όμως και καμία βάσική απόδειξη για να με κατηγορήσουν,επειδή ο βλάχος είναι πονηρόε.Απλά και μόνο επειδή μπορούσα να τους κάνω τη ζωή δύσκολη,έβγαζα πάνω τους όλο το μένος που απέκτησα για την Αθήνα.Κόμπλεξ κατωτερότητας;Ας είναι.
Φίλε τα σπας,έβαλα ατμοσφαιρικό black metal και περιμένω από ώρα σε ώρα να βραδιάσει και να χιονίσει.Όσο σκέφτομαι τις μαύρες μέρες που έζησα εκεί κάτω με πιάνει ανατριχίλα.Τι παίζει με την πάρτη σας;Έχετε χρόνο και φράγκα για ξόδεμα;Έρχονται οι Αθηναίοι το καλοκαίρι εδώ πάνω και όλα καλά,χαρούμενοι και σε μία εβδομάδα φεύγουν με κομμένες φλέβες.Δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως το να πας σπίτι σε μία ώρα ας πούμε μετά τη δουλειά δίνει κάποιο νόημα στη ζωή.Ούτε το να τρως αγγούρι όλη την εβδομάδα και να ζεις σε ένα κουτί χωρίς φως και κήπο ανταλλάσεται με μία έξοδο το Σάββατο.Τι διάολο ρε πούστη μου;Τόσο ανάγκη έχετε τα 24/7 fast food για να μη νιώθετε μιζέρια;Ή τα περίφημα θέατρα της Αθήνας που τόσα χρόνια ζήτημα είναι να γνώρισα δύο άτομα που να πάνε συστηματικά;Φοβάστε τα έντομα ξέρω γω;Γουστάρετε τις κούφιες και εφήμερες κοινωνικές σχέσεις;Σας τη σπάει ξέρω γω το "κουτσομπολιό";What's wrong with you people?Ποτέ δε σας κατάλαβα κι ούτε θα σας καταλάβω.
Και τι θες να κάνουμε τώρα; Να μαζευτούμε όλοι στο χωριό να το ρημάξουμε κ αυτό; Μετά θα θες να μας διώξεις κ δε θα μπορείς! ;-) Απόλαυσε το δώρο που έχεις κ δίνε ωραίες εικόνες κ από δω... Την εικόνα της Αθήνας τη βλέπουμε κ μόνοι μας!!(I love Athens by the way)
Ρε μαν, ειλικρινά μου δημιούργησες την απορία, σε τι παραδεισένιο μέρος ζεις.Για πες που είναι, και άσε να έρθουμε να συγκρίνουμε μόνοι μας.Κι αν έχεις δίκιο, χαλάλι το κράξιμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ