ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2013 | 12:41

ΚΛΙΣΕ

Οι συνηθισμένες ατάκες των αντρών πριν σε παρατήσουν:1. Δεν φταις εσύ2. Είμαι πιεσμένος3. Είμαι μπερδεμένος4. Δεν είμαι σε φάση για σχέση5. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσωΤις άκουσα όλες μέσα σε μισή ώρα!Την ήθελε όμως, έπρεπε να πω "κι εγώ σε βλέπω σαν φίλο"!
5
 
 
 
 
σχόλια
άλλο πραγμα το σοκ του χωρισμού, κι αλλο οι αιτιες που οδηγησαν σε αυτον. Σιγουρα τα κλισε βοηθάνε στο να ξεφορτωθεις τον αλλο μια ωρα αρχιτερα και με συνοπτικές διαδικασίες.
Προς Ανώνυμο/η 15:05: Υπερέβαλλα για να δείξω απλά πώς πολλές φορές είναι πιο εύκολο και για τους δύο να φεύγουν από μία σχέση με κλισέ δικαιολογίες, παρά να λες την ωμή αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή! (δεν είμαι ερωτευμένος πλέον, ξεθαμπώθηκα από τον έρωτα και είδα τον πραγματικό σου εαυτό, ερωτεύτηκα κάποιον/α άλλον/η κ.λπ. κ.λπ). Οι σχέσεις σπάνια κρατούν για πάντα (ψάχνω μία, ειλικρινά) και σίγουρα όλοι έχουμε απορρίψει και μας έχουν απορρίψει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Σε όσες περιπτώσεις πάντως με έχουν απορρίψει, ποτέ δεν πήρα μια ειλικρινή απάντηση, να βελτιωθώ βρε αδερφέ, και πάντα έμπαινα σε μια ατέρμονη ενδοσκόπηση για να βρω τι πραγματικά φταίει. Μετά από αιώνες εσωτερικής αναζήτησης, λοιπόν, κατέληξα ότι δεν φταίει κάτι 100%, απλά αυτός/η που είχες απέναντί σου δεν ήταν ο άνθρωπός σου (ή δεν ήσουν εσύ γι’ αυτόν/η).
αίσχος σε όλους αυτούς που τα φτιάχνουν μόνο για να ικανοποιηθούν, με εγωιστικό τρόπο κ βιάζονται να πάνε στον επόμενο, βλέποντας τους άλλους σαν αντικείμενα.. κ μετά μαθαίνουν αυτές τις ηλίθιες ατάκες τις λένε στον άλλο, κ τον πληγώνουν! εμ δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ποιότητα.
Αν σου πει δε θέλω να είμαστε μαζί γιατί βρωμάει το @@@@ι σου, γιατί η κυταρίτιδά σου έχει φτάσει στο γόνατο, γιατί από όταν γνωριστήκαμε έχεις πάρει 20 κιλά, γιατί για να μου σηκωθεί πλέον μαζί σου πρέπει να σκέφτομαι άλλες κ.λπ. κ.λπ. θα σου πω αν θα τον πεις μετά κάφρο, μαλάκα, αρχίδι και αν θα σου δημιουργήσει σοβαρά ψυχολογικά ή όχι...