ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2019 | 19:59

Κανένας από την παρέα δεν το περίμενε

Μου άρεσε απίστευτα κάποιος από την παρέα. Είχε σχέση με μια κοπέλα. Από την αρχή της σχέσης τους είχαν συνέχεια χωρισμούς. Για 4 χρόνια δεν πέρναγε μήνας χωρίς να χωρίσουν. Τον λόγο ή τους λόγους δεν τους γνώριζα. Ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουν οριστικά και σκόπευα να κάνω κίνηση. Και τελικά παντρεύτηκαν. Και όχι, δεν παντρεύτηκαν λόγω εγκυμοσύνης. Έχουν περάσει 2 χρόνια. Είναι μαζί και καμια φορά αναρωτιέμαι πως τα πάνε τώρα. Αυτός λέει ότι όλα είναι μια χαρά.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ρε συ...χωρίς παρεξήγηση..ίσως φταίει ο τρόπος που τα γράφεις..μα μου θύμισες την γνωστή φωτογραφία με τον γύπα που περίμενε υπομονετικά το θύμα του να πεθάνει για να το κατασπαράξει...Καλά εννοείται δεν κυριολεκτώ στην παρομοίωση, αλλά ρε παιδάκι μου είναι δυνατόν 4 χρόνια να περιμένεις δύο ανθρώπους να χωρίσουν για να χωθείς για ένα κόλλημα;; και τώρα ακόμα που παντρεύτηκαν,αναρωτιέσαι αν τα πάνε καλά...Σύνελθε παιδί μου και άνοιξε τις κεραίες σου για να σου ρθει κάτι που θα ναι δικό σου.