ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2019 | 18:40

Τι να κανω;

Παντρεύτηκα στα 20.Απο ερωτα και πολυ παθος...15 χρονια μετα δεν υπαρχει ουτε το ενα ουτε,το αλλο.Παρα μονο το παιδι μας που κοιτάζουμε και οι δυο να του προσφερουμε το καλυτερο...Εγω αν και γυναικα λατρευω το σεξ..μου αρεσει και ειμαι ιδιαιτέρως ανυχτομυαλη.Ο άντρας μου παλι θελει τα κλασικά,δεν κανουμε σεξ παραπανω απο μια φορα την εβδομάδα,εχει αγχος για το παιδι μην ακουσει μην μην...Δε δεχεται να παμε σε ξενοδοχείο.Να αφησουμε λιγο το παιδι στην μητερα μου και να με γαμ...οπως παλια βρε αδερφε!Εχω απίστευτες ορμες ..Και ναι!Το εχουμε συζήτησει.Η απαντηση του;"Μα αγαπιομαστε βρε ψυχη μου τι αλλο θες" με μια γλυκερη αηδιαστικη φωνη!Εζω απίστευτες καυ...τι θα κανω;Πειτε γιατι δε παει αλλο!Εχω ξανα ανεβασει το 2016 την ίδια περιπου εξομολόγηση...Αρα οπως βλέπετε ,παει καιρο αυτη ιστορία ...θελω σεξ ρε γαμωτο!
18
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή αν ένα βράδυ πάρεις την πρωτοβουλία, έχοντας κανονίσει τα του παιδιού, κλείνοντας τραπέζι για φαγητό/, ποτό και μετά να πάτε σ'ενα ξενοδοχείο για να θυμηθείτε τα παλιά, τι θα πει "όχι θέλω να γυρίσω σπίτι στο παιδί; Καλά αν το πει η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και εσύ τα πόδια και με το δίκιο σου. Πάντως από εδώ δεν έχεις παράπονο, ήδη οι προσφορές ξεκίνησαν.
Υπάρχει και άλλη λύση. Να ξεκινήσεις επιχείρηση αναθέρμανσης της σχέσης. Κάποιο βράδυ που θα είστε οι δύο σας, δημιούργησε ατμόσφαιρα (μουσική, κεριά, ποτό), φόρεσε και καμμία μυστήρια δαντέλα και ξεκίνα επίθεση. Δοκίμασε δυό-τρεις φορές και βλέπεις. Αν δεν συγκινηθεί, σε παραπέμπω σε ό, τι έγραψα πιο πάνω!
Συμφωνώ με την 13moons. Ψαξε αυτό που θέλεις αλλού. Αφού έχεις εξαντλήσει τα πάντα και δεν καταλαβαίνει, τότε απλά κάν'το. Και φωνάξτε όσο θέλετε οι υπόλοιποι. Δε διαλυεις έναν γάμο 15ετων και δεν πληγώνεις ένα παιδί που δε φταίει σε τίποτα μόνο και μόνο γιατί θέλεις σεξ. Εφόσον όλα τα υπόλοιπα σε ικανοποιούν και το μόνο θέμα σου είναι το σεξουαλικό εμπρός λοιπόν. Πήγαινε να ξεδωσεις. Είναι η μόνη λύση αρκεί να προσέξεις μην μπλεχτεις με συναίσθηματα γιατί μετά δε θα σώζεται
M' αρέσει που λες ότι αν και γυναίκα, σου αρέσει το σεξ. Γιατί είπε κανείς ότι στις γυναίκες δεν αρέσει το σεξ;Λύση: Βρες εράστη! Να είναι όμως πολύ καλός στο κρεβάτι, αφού γι' αυτό τον θες. Να'σαι σίγουρη πολλοί πρόθυμοι "μνηστήρες" θα βρεθούν. Δεν έχεις παρά να διαλέξεις.Το συναισθηματικό κομμάτι το καλύπτει ο σύζυγος να υποθέσω.
«M' αρέσει που λες ότι αν και γυναίκα, σου αρέσει το σεξ. Γιατί είπε κανείς ότι στις γυναίκες δεν αρέσει το σεξ;» - το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα κι εγώ διαβάζοντας την εξομολόγηση. Αν αποτύχουν όλα τα παραπάνω εκεί θα καταλήξει το πράγμα, δεν υπάρχει περίπτωση. (Κατά τα άλλα βλέπω να έρχεται ένα epic fight κάτω από το σχόλιό σου, Ελπίδα vs Sailor Saturn. :P Στοιχήματα εντός)
Για άνοιξε μια συζήτηση για σύμβουλο γάμου, διότι δεν πάτε καλά. Μήπως ταρακουνηθει λίγο. Δώσε το παιδί στη μαμά σου ένα βράδυ και μείνετε μόνοι σας σπίτι, να δούμε τι θα κάνει.
15 χρόνια παντρεμένη και περιμένεις κάτι περισσότερο από μία φορά τη βδομάδα;Σε ποιό πλανήτη ζεις;Αυτά ας τα σκεφτόσουν στα 20 που σε τύφλωσε η έρωτας.Βλέπεις το συναίσθημα είναι κακός σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις.Τώρα κάνε υπομονή κι εγώ δεν ξέρω γιατί.
Προκάλεσε καταστάσεις. Αντί να διεκδικείς, πες συνεχόμενα όχι όταν θα θέλει. Τώρα πιέζεις εσύ. Αδιαφόρησε για λίγο. Μετέφερε την πίεση. Και μετά θα γίνει η συζήτηση που θέλεις. Και τα υπόλοιπα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ