ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 21:20

Με φίλο του πρώην μου...

Καλησπέρα σας,Θα ήθελα την άποψη σας σε ένα θέμα που με προβληματίζει αρκετό καιρό. Όταν ήμουν 20 χρονών είχα μια σχέση η οποία έληξε μετά από 5 χρόνια ήρεμα και ωραία, και από τότε χαθήκαμε. Μετά από 10 χρόνια μέσω facebook αρχίζω να επικοινωνώ με ένα φίλο του πρώην μου, βγήκαμε και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Αυτό συνεχίστηκε για μεγάλο διάστημα (4 χρόνια) και το διέκοψα γιατί τον είχα ερωτευτεί και δεν άντεχα άλλο. Να είμαι με έναν άντρα που με καλύπτει πλήρως και να μην μπορώ να είμαι ζευγάρι μαζί του, γιατί είχαμε υποσχεθεί ότι δεν γίνεται να είμαστε ζευγάρι αφού είμαι η πρώην του φίλου του... (θα μου πείτε να κάνουμε άλλα μπορούσαμε αλλά να είμαστε ζευγάρι δεν γίνεται????). Εξαφανίστηκα από τη ζωή του αυτός με έψαχνε αλλά εγώ δεν... Μετά από 2 χρόνια βρεθήκαμε τυχαία στο δρόμο εκείνη τη στιγμή που κόπηκαν τα πόδια!!!Βγήκαμε για ποτό και θυμηθήκαμε τα παλιά... Είμαστε μαζί τους τελευταίους 8 μήνες, και οι δυο περνάμε τέλεια αλλά πάντα κρυφά από τον πρώην μου. Βγαίνουμε με τους υπόλοιπους φίλους του (οι οποίοι δεν ξέρουν τον πρώην μου) και όλοι ξέρουν για έμενα. Τα αισθήματα μου για το συγκεκριμένο άτομο είναι πολύ έντονα, και ο φίλος του πρώην μου έχει πεί πολλές φορές το "σ' αγαπώ", πρόσφατα σε μια στιγμή είπε "Γιατί είσαι η πρώην του.. γαμώτο???" Ειλικρινά, είμαι αρκετά μπλεγμένη δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω???Να εξαφανιστώ για ακόμα μια φορά και να προσπαθήσω να τον ξεπεράσω ή να παραμείνω και όπου πάει???Δεν ξέρω...
9
 
 
 
 
σχόλια
Πες του να μιλήσει στο φίλο του και να του πει τι συμβαίνει. Μεγάλα παιδιά είναι, αν αγαπιούνται, θα συνεννοηθούν. Δεν του πήρε τη γυναίκα του φίλου του. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που είχες σχέση με το φίλο του. Αν αγαπάτε πραγματικά ο ένας τον άλλο, σταματήστε να κρύβεστε. Αν θέλετε να είστε μαζί, να είστε κανονικά και όπου βγει. Μην βασανίζεστε άλλο.
Είναι σα να έχεις κλέψει μια τράπεζα αλλά να μη μπορείς να χαλάσεις τα χρήματα για να μη σε πάρουν χαμπάρι. Το θέμα είναι ότι τα χαλάσεις δε τα χαλάσεις την τράπεζα την έκλεψες.Φαντάζομαι ότι με τον εαυτό σου είσαι εντάξει αφού το κάνεις αυτό επί χρονια άρα πιστεύω ότι δε θα χες θέμα να αντιμετωπίσεις και τον πρώην.Για τους υπόλοιπους, εύχομαι σε καμία 10αρια χρόνια να μη μάθετε ότι κάποιος που θεωρούσατε φίλο σας πηδαγε την πρώην σας έχοντας ξεχάσει να το αναφέρει.Αυτά..
Επισης, εγώ προσωπικά δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για το ήθος κάποιου "φιλου" που έπαιζε τέτοιο θέατρο, όχι για ένα στιγμιαίο λάθος, αλλά επί σειρά ετών. Σίγουρα τα εγκλήματα κάποια στιγμή παραγράφονται αλλά δεν παυουν να είναι εγκλήματα που κάποτε έγιναν.
Όταν διαβάζω τέτοιου τύπου εξομολογήσεις, χαμογελάω και σκέφτομαι«Μακάρι όλα τους τα προβλήματα να είναι σαν κι αυτό». Μιλήστε στο παλικάρι να φύγει από πάνω σας αυτή η σκιά - που το πιθανότερο είναι πως βρίσκεται μόνο μέσα στο κεφάλι σας - και ζήστε αυτό που έχετε όπως σας αξίζει.
Το πρόβλημα εδώ δεν φαίνεται να είναι η κοπέλα. Ότι δηλ. είναι... «σημαδεμένη» (αλίμονο) ή κάτι τέτοιο. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και είναι πλέον μεγάλα παιδιά.Αν κατάλαβα σωστά, το θέμα είναι η ανδρική φιλία. Οι δυο τους παραμένουν φίλοι; Καλοί φίλοι; Κολλητοί; Αδερφικοί; Κάτι άλλο;Αν είναι καλοί και αγαπημένοι φίλοι, υπάρχει το θέμα της... «ανδρικής αλληλεγγύης». Ας μην το υποτιμάμε.Συμβουλή δεν μπορώ να δώσω, μπορώ όμως να προσπαθήσω να μπω στο πετσί των ανδρικών ρόλων.Α) Ο ΠΡΩΗΝ - Θα περίμενα ειλικρίνεια από τον φίλο μου. Δεν θα έκανα υστερίες, αλλά μάλλον θα απομακρυνόμουν. Μια χαμένη φιλία, αλλά τουλάχιστον το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.Β) Ο ΝΥΝ - Εδώ υπάρχουν ευθύνες. Δυσκολεύομαι σε αυτόν τον ρόλο. Έπρεπε να είχε ήδη μιλήσει στον φίλο του. Αυτό το κρυφτούλι είναι απαράδεκτο γιατί ουσιαστικά τον κοροϊδεύει. Εκείνος, όχι εσύ. Αφού αγαπιέστε, πρέπει να ρισκάρει τη φιλία του και να του μιλήσει άμεσα.Υπάρχει το ενδεχόμενο να ΜΗΝ θέλει να ρισκάρει τη φιλία. Εγώ το καταλαβαίνω. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια... θέλει και την πίτα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο. Σε αυτό το σενάριο, η χαμένη είσαι εσύ.(αν είναι απλά γνωστοί, τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει νόημα και απορώ γιατί σκαλώνει ο νυν)
Έλεος που ασχολείστε ακόμα με την σχέση που έληξε πριν 10 χρόνια κ ήσασταν παιδιά! Ο πρωην σε θυμάται ή μόνο εσείς το.εχετε καημό;; σε κάθε περίπτωση οι 2 ιστοριες δεν σχετίζονται, τελείωσε η μια πριν ξεκινησει η άλλη κ χωρις δράματα ΚΑΙ βαλε στο μυαλο σου δεν εισαι κτήμα κανενός πρώην, νυν ή μελλοντικού... τι ειναι σκύλος κ σε κατουρησε κ τώρα είσαι σημαδεμενη;;; Ελεος ξανα...

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ