ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2019 | 11:42

Η δικαιολογία του καλού παιδιού....

Άλλη μια απάντηση κοπέλας με την οποία πήγε να γίνει κάτι , ως απάντηση για να με ξεκόψει , είσαι πολύ καλό παιδί , είσαι σωστός απέναντι μου αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας έτσι γενικά δεν μπορεί όχι κάτι πιο συγκεκριμένο...όταν σου συμβαίνει μια φορά λες οκ εντάξει , άντε και μια δεύτερη στην τρίτη και παραπάνω κάτι δεν πάει καλά...να αλλάξω δεν γίνεται ούτε και το θέλω άλλωστε.αυτός είμαι και σε όποιος αρέσω απλά με κούρασε αυτή η απάντηση από την πλευρά των γυναικών..ας πουν ξεκάθαρα για ποιο λόγο δεν θέλουν αυτό αλλά μάλλον το να μιλάς ξεκάθαρα σήμερα είναι σαν να περιμένεις να πιάσεις το τζόκερ...
6
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητέ εξομολογούμενε,μην κολλάς στον όρο "καλό παιδί" - ούτε κι εσείς αγαπητοί υπόλοιποι άντρες, που μετά βγάζετε το γελοίο συμπέρασμα ότι "οι γυναίκες θέλουν τα κακά παιδιά"...Το "είσαι καλό παιδί" δεν μου ακούγεται σαν αιτιολόγηση από την κοπέλα - τύπου είσαι καλό παιδί, γι'αυτό δε σε θέλω.Σου ξεκαθαρίζει απλώς με ευγένεια, ότι ναι μεν εκείνη δεν επιθυμεί να προχωρήσει μαζί σου, αλλά όχι επειδή "φταις" σε κάτι ή "είσαι λίγος" - εξ ου και το "είσαι πολύ καλό παιδί , είσαι σωστός απέναντι μου Πηγή: www.lifo.gr".Όσο για το γιατί δεν μπορεί, μην περιμένεις περαιτέρω εξήγηση, δε χρειάζεται και δεν πρέπει να περιμένεις. Προφανώς δεν την ελκύεις αρκετά για να προχωρήσετε.Είναι σπαστικό και συχνά απογοητευτικό, αλλά είναι ένα νορμάλ γεγονός το οποίο όλοι μας έχουμε βιώσει και από τις δύο πλευρές.Τι να κάνουμε, δε γίνονται με το ζόρι αυτά.Προχώρα μπροστά και καλή επιτυχία!
Πέραν όσων ήδη πολύ σωστά ειπώθηκαν (ότι η ευγενική συμπεριφορά επ ουδενί δεν αρκεί για να δέσει μια ερωτική σχέση), δεν σου χρωστάει κανείς καμία εξήγηση πέραν ενός τυπικού "δεν επιθυμώ, αντίο". Κανείς. Όσο κι αν τσούζει, δεν θα βγάλουν τα σώψυχά τους ούτε θα σου αναλύσουν την πορεία σκέψεών τους μέχρι να αποφασίσουν να σε απορρίψουν. Όποιος μας θέλει, δρα άμεσα και το δείχνει με σαφήνεια. Προχωράς.
Δε σημαίνει απαραίτητα οτι υπαρχει συγκεκριμένος λογος απο πίσω. Απλα πιστεύω δεν εγινε το κλικ απο πλευράς τους. Ο αλλος μπορει οντως να ναι καλός μαζι μας, να εχει χιουμορ, να ειναι ενδιαφέρων ανθρωπος ,(καλος στα χαρτια που λεμε) αλλα να μη μας βγάζει αυτο το παραπάνω που χρειαζομαστε για να προχωρήσει το θεμα. Δε σημαινει κατι για σενα αυτο. Δεν ειμαστε για ολους, ουτε κ ειναι όλοι για μας. Οποτε δε σημαινει οτι πρεπει απαραίτητα να περιμενεις συγκεκριμενη απάντηση γιατι η αλλη δε θελει να ναι μαζι σου. Αλλωστε μπορεί να συμβεί κ σε σενα να ειναι άψογη η αλλη αλλα να μη σου βγαινει εσενα να προχωρήσεις (αν δεν εχει συμβει ηδη).
Δεν ξέρω γιατί σου λένε κάτι τέτοιο, πάντως είτε διαλέγεις κοπέλες που δεν ταιριάζετε στην ουσία, είτε είσαι πολύ μαγκωμενος σαν άτομο και πέρα από ευγένεια και καλούς τρόπους δεν διακρίνουν κάτι άλλο.Υ. Γ. Συνήθως μας απορρίπτουν με έναν καλό λόγο πασπαρτού, εχω ζήσει την αντίστοιχη εκδοχή και απλά ο άλλος δεν τρελαινόταν μαζί μου. Για την ακρίβεια, μάλλον βαριόταν. Το ότι μου άρεσαν με εμπόδιζε να δω ότι αφενός από το άγχος μου τα πήγαινα χειρότερα κι αφετέρου μάλλον δεν θα είχαμε πολλά να πούμε έτσι κι αλλιώς.Περιττό να σου πω ότι δεν είχε γίνει μόνο μια φορά το σκηνικό αλλά παρά πολλές.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ