ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2018 | 09:59

Αθήνα

Σε λίγες ώρες έρχομαι Αθήνα και οι δικοί μου με έχουν κατααγχωσει με τους πορτοφολαδες.. Τι να κάνω; που να κρύψω τα χρήματα μου ώστε να μην μεινω με 1 σεντ ;
11
 
 
 
 
σχόλια
Οπουδηποτε ειναι επικινδυνο να σου κλεψουν το πορτοφολι αν δεν προσεχεις κ το εκθετεις σε κοινη θεα. Αν ομως εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα και εισαι προσεκτικος/η, μειωνονται οι πιθανοτητες. Τωρα αν οι γονεις σου πιστευουν οτι με το που πατησεις το ποδι σου στην Αθηνα, θα ερθουν κατα πανω σου 30 πορτοφολαδες να σε κλεψουν, τοτε πες τους οτι βλεπουν πολλη τηλεοραση. Μενω 25 χρονια στην Αθηνα, κυκλοφορω με τα ΜΜΜ συχνα, κ ποτε δεν μου εχουν κλεψει το πορτοφολι, ουτε την τσαντα, ουτε το κινητο, ουτε τιποτα.
Στην Πάνω Ραχουλα είναι τα κεντρικά της τράπεζας.Απ' αλλού είναι...Είναι μάλλον από ελληνική ταινία του '60, που ταξίδευαν με το ΚΤΕΛ, με το κομποδεμα κατασαρκα και το κολατσιό σε ταγάρι.Και μες στο λεωφορείο πετούσαν κοκόρια.
Ζω στην Αθήνα 37 χρόνια, όλα μου τα χρόνια δλδ. Μου έχουν πάρει το πορτοφόλι 2 φορές. Και τις δυο ήμουν απρόσεκτη και αφηρημένη. Ναι, χρειάζεται προσοχή, ειδικά όταν κυκλοφορείς με τα ΜΜΜ! Να έχεις την τσάντα σου μπροστά σου. Από κει και πέρα, αν φοβάσαι τόσο, υπάρχουν εσωτερικά πορτοφόλια μέσης. Μην έχεις πολλά χρήματα, εξάλλου τώρα η ζωή μας διευκολύνεται με κάρτες. Καλά να περάσεις στην Αθήνα!

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ