ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2018 | 16:49

Αναρωτιέμαι πώς...

Έχω να εξομολογηθώ το εξής: είμαι παντρεμένη πανω-κατω μια δεκαετία, με τον έρωτα της ζωής μου. Τον άνθρωπο που αγάπησα και αγαπώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.. Έχουμε περάσει εύκολα και δύσκολα μαζί, χαρές και λύπες, με έχει πληγώσει και τον έχω πληγώσει και εγώ στο παρελθόν. Είμαστε όμως μαζί, παλεύουμε, μεγαλώνουμε δύο παιδιά μαζί.. Στο δια ταύτα: πάντοτε απολάμβανα το σεξ μαζί του, ακόμη και τώρα τον θέλω σαν τρελή.. Εκείνος από πλευράς του, δεν ξέρω... Εδώ και χρόνια είναι ελάχιστες οι φορείς που έγινε κατι από δική του πρωτοβουλία, και νιώθω πως απλά δεν με θέλει, δεν τον φτιάχνω πια όπως παλιά.. Συν τοις άλλοις, ξέρω ότι ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση, βλέπει πορνό στο διαδίκτυο, αλλά το βράδυ στο κρεβάτι μας μου γυρίζει την πλάτη... Τώρα κάτι σχόλια του τύπου: μήπως άλλαξες, μήπως παχύνες κλπ.. νομίζω πως δεν αρμόζουν, δύο ώριμοι άνθρωποι που είναι μαζί για περισσότερα από δέκα χρόνια, ναι προφανώς και αλλάζουν, άλλαξα εγώ -δεν είμαι δα και κανένα τέρας, όπως άλλαξε και εκείνος... Όταν όμως κάνουμε σεξ, είναι για μένα τουλάχιστον μοναδικό... Του έχω πει πως ξέρω ότι βλέπει πορνό, γιατί το άφησε ανοικτό στην οθόνη του υπολογιστή μια φορά και πως με ενοχλεί το γεγονός οτι, βρε αδερφέ, δε γίνεται να σε φτιάχνει η οθόνη και να ξαπλώνεις με μια γυναίκα δίπλα σου αλλά.. τίποτα, του έχω πει πως περιμένω να δω και από εκείνον μια κινηση, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει.. Δεν ξέρω τι να υποθέσω, κύριοι/κυρίες αναγνώστες και σχολιαστές, τη γνώμη σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.
19
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Διογένη.Παρ όλα αυτά, αυτή η "κόπωση" δεν επέρχεται μόνο στον άντρα μετά από δέκα χρόνια, μπορεί να επέλθει κ στη γυναίκα.. όμως ίσως λόγω του ότι η φύση της γυναίκας είναι με κάποιον τρόπο διαφορετική, ίσως δεν καταφεύγει στο πορνό κλπ.. παρ όλα αυτά μάλλον θα ήταν καλό να απενεχοποιηθει μέχρι ένα σημείο το πορνό..Λόγω του ότι μια γυναίκα ζηλεύει (αυτά που βλέπει ο άντρας της) το θεωρεί στο μυαλό της σαν απιστία (;) σαν προδοσία (;)... πόσες φορές όμως μια γυναίκα μπορεί να φαντασιωθεί στα δέκα χρόνια αυτή τη λαχτάρα κ το άγχος του πρώτου φιλιου; μάλλον είναι κάτι αντίστοιχο..Κάτι που σου ερεθίζει το μυαλό. Απλα. Βρες τρόπους να του εξάψεις τη φαντασία πέρα απ τα τετριμμένα κ αναμενόμενα...
Θεωρώ πως ειναι φυσιολογικό μετα απο τοσα χρονια να συνηθίσατε κ να μην ειστε οπως και πρωτα.. Αυτο το επαθα στη σχέση μου στα 2 χρονια...οχι στα 10!!.. Του ειπα πως ξερω οτι βλεπει πορνό κ οτι δεν μου αρέσει... κατεβασε την μουρη κατω κ φανηκε πως ντραπηκε γι αυτο που κανει.. ακομα κ σημερα ισως να το κανει κρυφα χωρις να εχω αντιληφθεί κατι.. αν θελεις τη γνωμη μου ανανεωσε τον εαυτο σου κ ας υπαρχουν παιδιά.. Αλλαξτε λιγο παρασταση...βαλε στόχο να χασεις τα παραπανω κιλα ..γυμνασου .. αρχισε να Περιποιησαι τον εαυτο σου, Ανανεωσου!! Βρες λιγο χρονο κ προσπαθησε το!!!Κάν'το πανω απ ολα για εσενα!!! Και ο αντρας σου θα αρχίσει να τρεχει... ολα γίνονται αν το θέλεις πραγματικα!!! Καλη επιτυχία!! :-)
Εγώ ξέρεις τι νομίζω;Νομίζω, ότι για κάποιο λόγο, προτιμάς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, παρά να παραδεχτείς, ότι όντως έχετε πρόβλημα στον γάμο σας.Και ξέρεις τι άλλο βλέπω; Ότι δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη σου για την πτώση των επιδόσεων στο σεξ, καθώς φροντίζεις να επαναλάβεις ότι εσύ τον θες "σαν τρελή", ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου και κάτι άλλα κουλά.Κατά βάθος, όμως, ξέρεις τι κάνεις;Τον κατηγορείς. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτός γυρνάει πλάτη, αυτός βλέπει πορνό, αυτός λέει κάτι για "πάχυνες". Τον κατηγορείς με τόσο έμμεσο τρόπο, που παραλίγο, να μην το δω.Α, και οι πολλές ευγένειες καμιά φορά, μας προδίδουν.
Θα συμφωνήσω, έτσι την εξέλαβα και εγώ την εξομολόγηση, αν και από τις αρνητικές καταλαβαίνεις ότι κάποιοι επιμένουν να μην βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Ο άντρας χάνει το ενδιαφέρον για την σύντροφό του εάν εκείνη για καιρό τον παραμελει, καταλαβαίνεις τι εννοώ εξ... Δεν ξέρω αν υπάρχει άντρας πάνω στη γη που να έχει γυναίκα που να τον ανάβει και αυτός να της γυρνάει την πλάτη. Ίσως κάπου εκεί με τα παιδιά τον παραμέλησε η εξ, ίσως άθελά της, και εκείνος κουράστηκε να περιμένει. Πιστεύω ότι μπορούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους. Αυτό με το πορνο με προβληματίζει λίγο, δεν ξέρω αν και πώς σταματάει αυτός ο εθισμός, δεν έχω άποψη. Εξ, επέστρεψε για περισσότερες πληροφορίες/λεπτομέρειες.
Δεν μπορώ παρά να απαντήσω στη Λιλίκα λοιπόν: ναι, είμαι σχετικά καινούργια εδώ, εφόσον δεν ήμουν μέλος αλλά διάβαζα αραιά και που.. Τώρα, έχω να πω πως, η D.M.G. μπορεί να είναι γλυκύτατη όπως υποστηρίζεις, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορεί να είναι πάντα τόσο απόλυτη στις απόψεις της για κάποιον που δεν γνώρισε ποτέ. Είναι άδικο να κρίνεις με μηδενικά δεδομένα, να σταυρώνεις τον άλλο απέναντι σου χωρίς να σε έχει βλάψει και να κλείνεις με μια δόση ειρωνίας.. Εδώ μέχρι και για τα θαυμαστικά έκανε νύξη.. Σαφώς και εγώ από πλευράς μου δεν έγραψα εδώ για να κλαφτω δημόσια, δεν περιμένω να μου χαϊδεύουν όλοι τα αυτιά ή να μου χτυπήσουν φιλικά την πλάτη.. Την άποψη σας ζήτησα, απλά. Κατά τα άλλα, με τόσα ελάχιστα δεδομένα της εξομολόγησης ΕΓΩ δεν θα ήμουν ούτε απόλυτη στην άποψη μου, ούτε επικριτική.. Αυτό όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία..
Melie,Κανείς δεν σε έστησε στον τοίχο. Σχόλια κάνουμε, προς Θεού, δεν ξέρουμε ούτε την προσωπικότητα του καθενός, ούτε την ζωή του, ούτε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται όλα αυτά που περιγράφονται στις εξομολογήσεις. Στο θέμα μας τώρα, επιμένω ότι στις πλείστες των περιπτώσεων στις οποίες ο άνδρας "αδιαφορεί" ας το πούμε έτσι, "φταίει" η γυναίκα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ "φταίει", μην παρεξηγηθώ, έτσι; Είμαι κι εγώ πολλά χρόνια με τον άντρα μου, έχουμε κι εμείς δύο τερατακ.. εεε.. παιδάκια, (τα γλυκά μου!!) και έχουμε περάσει κι εμείς τις φάσεις μας. Και πολλοί άλλοι φαντάζομαι. Είναι φυσιολογικό και θεωρώ πως η περίπτωσή σου είναι αναστρέψιμη. Θέλει προσπάθεια, επιμονή και υπομονή. Και πολλή αγάπη. Πάρα πολλή αγάπη.
(Μπελάς βραδιάτικα)Melie, δεν έστειλα εγώ εξομολόγηση, ούτε είδα να μου στέλνεις μέιλ για να μιλήσουμε για μένα, θα σου πω, όμως, μόνο αυτό. Ισχύει ότι δίνω μεγάλη σημασία στα σημεία στίξης. Και να δίνεις κι εσύ.Πράγματι δεν σε ξέρω, αυτό, όμως, που ξέρω πολύ καλά, είναι το ποσό αγενής μπορεί να είναι η υπερβολική ευγένεια. Ένα άλλο πράγμα, που ξέρω, είναι ότι αν δεν είσαι τόσο αυστηρή με τον άντρα σου, ούτε τσόντες θα βλέπει σε καθημερινή βάση, ούτε θα σου γυρνάει την πλάτη το βράδυ. Κι αυτά τα ξέρω, όχι γιατί είμαι απόλυτη, αλλά, γιατί τα γράφεις στην εξομολόγησή σου. Μπορώ να σου πω κι άλλα, αν μου στείλεις μέιλ, απλώς θα ειμαι στη διάθεσή σου από Δευτέρα, γιατί έχω κάτι δουλειές το Σαβ/ακο, που απαιτούν τη συγκέντρωσή μου.Ας πούμε, καλό βράδυ.
Κατ'αρχας, πρέπει να ξεκαθαρίσω πως το "τα σχόλια του τύπου μήπως άλλαξες, μήπως παχύνες κλπ.. δεν είναι σχόλια του άντρα μου προς εμένα. Το έγραψα για να προλάβω τέτοιου είδους σχόλια από παντογνώστες και παντογνώστες της στήλης.. Θα μπορούσα να απαντήσω σε τέτοιου είδους ειρωνίες λέγοντας πως δεν με έχετε δει συνεπώς δεν μπορείτε να κρίνετε... Δεν είμαι Θέα και το ξέρω, δεν είμαι όμως τέρας και επιμένω... Και για να κλείσω προς εσένα: υπάρχουν ακόμη ευγενικοί άνθρωποι εκεί έξω, να το ξέρεις. ψάξε, ίσως σταθείς τυχερή. Καλό σου βράδυ!!!
Melie, Δεν ξέρω αν είσαι καινούργια εδώ, αλλά η D.M.G. είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα.Έχει κι αυτήν, όπως κι εγώ και μερικοί άλλοι πολύ καλοί σχολιαστές, οι καλύτεροι θα έλεγα, φανατικούς αντιθαυμαστες που αγαπούν να μας μισούν (λατρεμένο!). Δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό στον σχολιασμό της, ο καθένας έχει την άποψή του και τον δικό του τρόπο να την επικοινωνήσει. Αντί να λέμε λοιπόν κάποιον παντογνώστη μόνο και μόνο επειδή δεν μας αρέσει και πολύ αυτό που μας λέει, καλό θα ήταν να ακούσουμε την γνώμη του σαν εξωτερικός παρατηρητής.Δεν μπορεί μονίμως να χαϊδεύουμε αυτιά και χτυπάμε φιλικά την πλάτη σε όλους.Άκουσε και το διαφορετικό, έστω ότι είναι το πιο απίθανο σενάριο να συμβαίνει, άκουσέ το, σιγουρέψου ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και απέρριψε την άποψη. Απλά σκέψου. Αυτός, νομίζω, είναι ο στόχος. Εύχομαι ταχεία ανάκαμψη!!Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα μασαζακι...
Melie μου, αν ήμουν άντρας σου και μου έλεγες τοσα ασχετα, κι εγώ ταινία θα προτιμούσα να δω.Σε κάθε περίπτωση, πάντως, έχω ανοιχτό μέιλ, αν θες να συζητήσουμε τις ανακριβειες σου παραπάνω.
Μήπως έχει κάποιο θέμα με τη στύση του ή πολύ άγχος με τη δουλειά και τα οικονομικά σας και βλέπει πορνό για να του ξανάρθει η διάθεση; Δε μας λες πως είναι γενικώς απέναντι σου, αν είναι όπως συνήθως ή αν έχει αλλάξει.
Είναι φυσιολογικό το να έχει επέλθει μία ''κόπωση'' μετά από 10 χρόνια γάμου για τον άντρα. Απλά, η παρακολούθηση ταινιών πορνό του κάνει κακό, διότι φαντασιώνεται έναν ιδεατό κόσμο ΧΩΡΙΣ εσένα σε αυτόν. Δε νιώθω όμως ότι περιγράφεις μία ''τελειωμένη'' κατάσταση, τη θεωρώ αναστρέψιμη. Γνώμη μου: δώσε του αυτό που του ''δίνει'' η θέαση των ταινιών. Κάνε κάτι διαφορετικό, ''παρέσυρέ'' τον λ.χ. σε ένα ξενοδοχείο φορώντας κάτι διαφορετικό, κάνε κάτι πέρα από τα τετριμμένα του συζυγικού σεξ. Καλή τύχη.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ