ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2018 | 01:46

Όταν ο πρώην μένει απεναντι

Γεια σας,θέλω να σας μιλήσω για έναν έρωτα που με κατατρώει εδώ και 30 χρόνια.Στα 23 έκανα σχέση με έναν γείτονα μου .Είμαστε μαζί για εννέα ολόκληρα χρόνια ,κάποια μέρα γνώρισε μιαν άλλη γυναίκα και παντρεύτηκε.Μετα από έξι χρόνια χώρισε,περάσανε πολλές γυναίκες από την ζωή του τις οποίες έβλεπα πάντα καθώς μένουμε απέναντι.Ποτε δεν τον ξεπέρασα και πάντα ήμουν σιωπηλός θεατής της ζωής τουΗ ζωή μου είχε γίνει ένα μαρτύριο.Καποια μέρα ήρθε και μου πρότεινε να συζητούμε κι εμένα η καρδιά μου γέμισε ελπιδες,.Και ξαφνικά μαθαίνω ότι ξαναπαντρευεται και γίνομαι ρακκος ξανά,τον βλέπω τώρα πια και με την γυναίκα του.Περναει λιγος καιρός κι αρχίζουν προβλήματα ξανά στον γάμο του.Τοτε ακριβώς έχασα την μητέρα μου κι εκείνος άρχισε να με πλησιάζει ξανά αυτή τη φορά αλλαγμένος πραγματικά.Μου συμπαραστάθηκε όσο κανείς σε οτιδήποτε χρειάστηκα έκανε το παν για να είμαστε ξανά μαζί κι έτσι σιγά σιγά έγινα το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του,λέγοντας μου πως δεν περνάει καλά και θα χωρίσει.Και κάποια στιγμή πράγματι χώρισε και τότε ότι ονειρευόμουν το έζησα.Ζησαμε μαζί σαν ζευγάρι πια ποτέ στο σπίτι του και ποτέ στο δικό μου,για μένα ήταν η απόλυτη ευτυχία ,ότι περίμενα τόσα χρόνια το κράταγα στην αγκαλιά μου.Σιγα σιγά άρχισαν όμως οι διαφωνίες,ότι κι αν έκανα τον πείραζε,ότι κι αν έλεγα το αντιμετώπιζε ειρωνικά,άρχισα να πιστεύω πως τον πείραζε ακόμα κι ο αέρας που αναπνέω.Ενω ήταν μαζί μου τόσο δοτικός με πρόσεξε τόσο και σε έναν τραυματισμό που ειχα για έναν ολόκληρο μήνα,ομως ήταν μαζί μου πάντα επιθετικός και σε όλα απαξιοτικος.Και κάποια μέρα ξαφνικά άρχισε να απομακρύνεται πάλι,χωρίς να μου λέει το γιατί και όπως πάντα διαπιστώνω ότι έχει μπει πάλι άλλη στη ζωή του μετά από 6 χρόνια που ζήσαμε μαζί.Την ίδια στιγμή πήγε κι όλας και εγκαταστάθηκε σπιτι της και χωρίς κανέναν δισταγμό την έφερε απέναντι στο σπίτι του.Εχω γίνει θεατής της ζωής μου σε επανάληψη με άλλη πρωταγωνίστρια,κοντεύω να τρελλαθω,το μόνο μέρος που βρίσκει ο άνθρωπος ως κα ταφυγιο είναι το σπίτι του,κι εγώ έχω καταντήσει να εγκαταλείπω συνέχεια το σπίτι μου για να μην τον βλέπω με εκείνην.Τι άνθρωπος είναι αυτός δεν μπορώ να καταλάβω ,δεν καταλαβαίνει πως με σκοτώνει ψυχικά καθημερινά.Σκεφομαι να νοικιάσω ή να πουλήσω το σπίτι μου και να φύγω γιατί αλλιώς η θα τρελλαθω η θα αρρωστήσω.Ευχαριστω που με ακούσατε περιμένω συμβουλή σας!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν τον παρατήσει και η καινούρια σχέση θα τρέξει σε εσένα πάλι και θα σε παρακαλάει! Αυτό είναι το λάθος σου να ξέρει ότι σε έχει ανα πάσα στιγμή δεδομένη.Δώστου να κξαταλάβει ότι τελείωσαν όλα αυτά και δεν έχει άλλη ευκαιρία. Να ξεχάσει αυτή που ήξερε.Είναι ένας φαύλος κύκλος όλο αυτό που περιγράφεις. Θα επιστρέψει θα τον δεχτείς ξανά και θα σου ξανα κάνει τα ίδια αφού βρει μια άλλη. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει, πάλι θα σε απαξιώνει πάλι δεν θα σε σέβεται.Είναι ανόητο να κάνουμε μια ζωή τα ίδια πράγματα και να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα
Ένας άνθρωπος που βλέπεις ότι παντρεύεται ξανα παντρεύεται χωρίζει παντρεύεται ξανα χωρίζει, σε βάζει στο γάμο του ως τρίτο πρόσωπο και δεν διστάζει να το κάνει μαζί σου, θα το κάνει και σε εσένα καλή μου, αν παντρευόσασταν κάποια ΄παλλη θα ήταν το τρίτο πρόσωπο. Το άτομο έχει προβλήματα και κατάλαβα για ποιον λόγο δεν στέριωσε ποτέ του με γυναίκα.Εσύ βρε κοπέλα μου έναν άλλο άνθρωπο δεν βρήκες τόσα χρόνια να νιώσεις πράγματα; Πιστεύω ότι αυτό που νιώθεις είναι παράνοια και ψύχωση και όχι έρωτας ή αγάπη.Θέλεις ψυχολόγο καλή μου δεν είναι κακό. Να σου δώσει συμβου6λές για το τι πρέπει να κάνεις και πως να σταματήσεις να σκέφτεσαι με τον συγκεκριμένο τρόπο αντί να τον σιχαθείς.
Άλλαξε σπίτι και ξεγραψε τον. Ειναι κάθαρμα. Ακομη και να ξαναγυρίσει μην τον δεχτείς αν θες την υγειά σου. Το να αλλαξεις σπίτι ειναι ενα σημαντικό βήμα. Σιγα σιγα θα βρεις τον εαυτό σου. Θα είναι μια καινούρια αρχή.
Σου αρέσουν τα τατουάζ ?Γιατί έχεις κάνει τατουάζ αυτό τον άνθρωπο στον εγκέφαλο σου και μετά από τόσα χρόνια νομίζω ότι ούτε η μετακόμιση δεν θα σε λυτρώσει.Και καθόλου δεν με απασχολεί η συμπεριφορά εκείνου και αν δεν στεριώνει γυναίκα η δικιά σου όμως να είσαι κολλημένη 30 χρόνια με οποιονδήποτε ? Τζάμπα στεναχωριέσαι καρδιά μου.Η αξία σου ΔΕΝ εξαρτάται από κανέναν, φρόντισε τον εαυτό σου και είμαι σίγουρος ότι αρκετούς άνδρες θα απέρριψες τα τελευταία χρόνια λόγω του κολλήματος σου, ήρθε επιτέλους η ώρα να ανοίξεις τα μάτια σου.Καλημέρα!

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ