ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2018 | 13:45

Χοντρη

Ειμαι 16, 1,67 δεν με λες και κοντη, αλλα ειμαι 83 κιλα και ο ενδοκρινολογος μου νου ειπε οτι ειμαι 20 κιλα απο οτι πρεπει.. Κανω διαιτα και απο 89 που ημουν πηγα 83 σε 1 μιση μηνα.. Θελω να τα χασω για να φοραω οτι θελω, να μην κουράζομαι σε 2 βηματα και να αποκτησω σχεση.. Το πρόσωπο μου είναι μια χαρα δεν εχω ιχνος σπυρακι και γενικα μου λενε οτι ειμαι γλυκια.. Αυτα τα 20 κιλα με εμποδιζουν στην ζωη μου. Δεν τα θελω πανω μου, θελω να ψωνιζω και να βρισκω ευκολα νουμερο, να φοραω οτι ρουχα θελω και να γινω οπως επιθυμω, ειναι δυσκολο πολυ ομως.. Επισης ειναι και θεμα υγείας καθώς ο διαβητης παραμονευει αν δεν κανω κατι.. Μισω τον εαυτο μου, μισω την κοιλια μου ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ, το φαι δεν ειναι το παν...
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου έλεγα να σκεφτείς γιατί ήσουν 16 και 89 κιλά; Εστιαζουμε τόσο στο έξω ειδικά σε αυτή την ηλικία που αμελουμε το μέσα μας... Δεν είναι απαραίτητο ότι κάτι βαθύτερο σε έκανε να φας περισσότερο, ίσως απλώς ενεδωσες στη λαιμαργια. Όμως πραγματικά σκέψου αν είναι κάτι που σε οδήγησε εκεί. Και σου το λέω με κάθε καλή διάθεση γτ ήμουν 16 και 88 κιλά και πήγα 17 και 69 κιλά κι ο κόσμος μου ήταν πράγματι διαφορετικός κι υπέροχος κι είχα φλατ κοιλιά. Και μετά πέθανε η μαμά μου. Και πηγα 130 σε ελάχιστους μήνες. Και μετά πάλι αδυνατισα. Και μπιρι μπιρι απλώς θέλω να σου πω να χτισεις ψυχικά τον εαυτό σου. Αν κρίνεις ότι παχυνες για βαθυτερους λόγους μη διστάσεις να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία. (κι ας σου φαίνεται ίσως γελοίο κάτι τέτοιο όπως μου φαινόταν κι εμένα στα 16)
Το ότι έχασες 6 κιλά σε 1,5 μήνες είναι πολύ ενθαρρυντικό. Μην το βάζεις κάτω, μπορείς και περισσότερα. Από εκεί και πέρα, όσα κιλά και αν καταφέρεις να χάσεις, ακόμα και αν δεν είναι ο στόχος σου, θα πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου· είναι ο καλύτερός σου φίλος.
κοιτα, ειναι καποια μικρο πραγματακια που μπορεις να κανεις, και να αλλαξεις τη διαιτα σου που θα εχουν μεγαλο αντικτυπο.Συγκεκριμενη διαιτα δε μπορω να σου πω, ΑΛΛΑ, απεφυγε ζαχαρη, και γενικα προιοντα που εχουν εξτρα ζαχαρη (αναψυκτικα, χυμους, κρουασαν κλπ). Φρουτα, λαχανικα, περπατημα, γυμναστικη.Αλλα ειδικα αν καταφερεις να βγαλεις τη ζαχαρη απο τη διαιτα σου, θα εχει μεγαλο αντικτυπο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ