ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2018 | 11:39

Α ρε μάνα

Με ρώτησε η μανα μου που έχει περάσει η κόρη μιας οικογενειακής μας φίλης αν το είδα καπου.. και της λέω ναι οινολογια. Και αμέσως >Και θυμάμαι τον εαυτό μου πριν 3 χρόνια που έφτιαχνα μηχανογραφικό και τους ανακοίνωσα πως θέλω οινολογια και μόνο εγκεφαλικά δεν μετρησα > μέχρι και το τραγικό > ακουσα και δυστυχώς με επηρέασαν και την έβαλα πολύ χαμηλά τη σχολή. Με αποτέλεσμα να περάσω σε μια ανώτερη σχολή του ίδιου κλάδους αλλα αρκετά απαιτητική.Δηλαδή η κοπέλα ήταν τυχερή που ακολούθησε αυτό που ήθελε ενώ εγω...!Α ρε μάνα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό το άγχος των γονέων είναι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των παιδιών τους. Πιστεύω ότι δύσκολα θα σταματήσει αυτό. Η γνώμη μου είναι πως τα παιδιά που έχουν ζήσει τέτοιες καταστάσεις:1. Να προσπαθήσουν να το ξεχάσουν και να μην επηρεάζονται από αυτά. Να συγκεντρωθούν στις σπουδές τους, στους στόχους τους, στα όνειρά τους. 2. Όταν έρθει η ώρα και γίνουν γονείς, να προσπαθήσουν να μην κάνουν τα ίδια λάθη. Δύσκολο μεν γιατί το άγχος κι ο φόβος προκαλούν συμπεριφορές που πολλές φορές δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ