ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2018 | 16:50

Έχει εθιστεί με τα social media. Κάνει φίλο τον κάθε άκυρο με κοιλιακούς.

Η κοπέλα μου απεχθανόταν τα social media (facebook, instagram κλπ). Μου έλεγε συνεχώς πως δεν της αρέσει να μοιράζεται το τι κάνει, δεν θέλει να κάνει φίλο τον κάθε άκυρο, οι φωτογραφίες με μαγιό είναι για άλλες γυναίκες και άλλα τέτοια.Από τις αρχές του χρόνου έχει εθιστεί στο facebook και ειδικά στο instagram, τόσο που ανεβάζει συνεχώς stories για τα πάντα. Το φαγητό που θα φάει έξω, τη βόλτα που θα πάει με τις φίλες της, το καινούργιο ρούχο που θα πάρει.Προσπαθεί να δείχνει όσο περισσότερο μπορεί το σώμα της με φωτογραφίες που εστιάζουν στα δυνατά της σημεία ή ακόμη και με φωτογραφίες με μαγιό (θεωρούσε κοπέλες χαμηλού επιπέδου όσες ανεβάζουν φωτογραφίες με μαγιό και εστιάζουν στα δυνατά τους σημεία). Τώρα το θεωρεί φυσιολογικό και τονωτικό για την αυτοπεποίθηση.Επίσης έχω παρατηρήσει πως εννιά από τα δέκα follow που θα κάνει είναι σε άντρες και ειδικότερα σε άντρες με κοιλιακούς, μουσάτους.Όταν την ρωτάω ποιοι είναι όλοι αυτοί μου απαντάει πως είναι από την δουλειά ή γνωστοί από φίλες της. Στην δουλειά της αλλά και στις παρέες της έχω δει και λιγότερο εμφανίσιμους άντρες αλλά δεν κάνει follow κανέναν από αυτούς.Γενικότερα ότι κορόιδευε το κάνει και έχει πολλά πάρε δώσε με όποιον της την πέφτει στις φωτογραφίες της είτε στο facebook είτε στο instagram.Έχω ανακαλύψει ότι είναι γραμμένη και στο tinder και μπαίνει και σε άλλες σελίδες γνωριμιών από όπου και κάνει φίλους όσους της αρέσουν.Η αλήθεια είναι πως είμαι ερωτευμένος μαζί της όμως αυτά που κάνει δεν μου αρέσουν. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό που κάνει?
10
 
 
 
 
σχόλια
Μετά από όλα αυτά που κάνει εσύ ακόμα δεν έχεις ξενερώσει να τη χωρίσεις; Τι περιμένεις δηλαδή; Να στα φορέσει και επισήμως τα κέρατα; Πώς είσαι ερωτευμένος με ένα τέτοιο άτομο που δυο λαλούν και τρεις χορεύουν; Σε λίγο θα φέρει κάποιον άλλον στο κρεβάτι σας και συ ακόμα θα κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου! Είσαι ανασφαλής και τελείως χαζός που ανέχεσαι όλα αυτά!
Aλλη φαση αυτη, αλλη εσυ.Καν΄της μια κουβεντα δεν χανεις τιποτα, αλλα αν συνεχισει ετσι καλυτερα να το διαλυσετε, γιατι μετα μπορει να πληγωθεις χειροτερα.
Επειδη στο παρελθόν ειχα ίδια εμπειρία που εν τέλει δεν κατέληξε όμορφα...προσωπική μου άποψη...Μακριά απο ανθρώπους εθισμένους σε social media!!!
Εννοείται πως δεν φυσιολογικό, απορώ πως το ρωτας. Εδώ φαινεται ξεκάθαρα ότι ψάχνεται γενικά, αλλιώς δεν θα έκανε follow ολους τους ωραίους που θα έβλεπε..σημαίνει ότι δεν σε θεωρεί αρκετό και ότι αυτο που εχετε δεν την καλύπτει αν μιλάει και με όποιον ναναι σε εφαρμογή γνωριμιών..
Φιλε μου ποιες ειναι οι ηλικιες σας; γιατι αν αυτη ειναι πανω απο 27 τοσο τεραστια μεταστροφη στις συνηθειες της και τετοιου τυπου add δεν ειναι απλα θεμα διασκεδασης ή (εσφαλμενου τροποου) ενισχυσης αυτοπεποιθησης. Κανε συντομα μια ευγενικη και ξεκαθαρη κουβεντα μαζι της και διανοησου το ενδεχομενο να φτιαξεις βαλιτσες αν χρειαστει ...
Το 27 ειναι ενδεικτικος σαν αριθμος θελοντας να προσδιορισω ενα ισχυρο οροσημο εισοδου σε ενα σταδιο συναισθηματικης ωριμοτητας για μια κοπελα.