ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2018 | 20:12

Είμαι σε δύσκολη θέση

Μένω σε μια πολυκατοικία με 4 σπίτια. Το ένα δεν κατοικείται, στο άλλο μένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, στο τρίτο μένω εγω και στο τελευταίο μένει ένα αγόρι δύο χρόνια μεγαλύτερό μου. Εγώ μετακόμισα στο συγκεκριμένο σπίτι πριν λίγους μήνες και μια φίλη μου έρχεται συχνά εδώ. Και μια μερα τον είδε στο εισογιο, αντάλλαξαν ένα χαμόγελο και από τότε έχει κόλλησει μαζί του. Εξάλλου έχει τύχει να τον ξανασυναντήσει και να συστηθουν. Η φίλη μου του έκανε και add στο fb και εκείνος την δέχτηκε χωρις όμως να της μιλήσει. Μεχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα: Μια μέρα πηρα το ασανσέρ για να κατέβω κάτω και μέσα ήταν και εκείνος. Όμως κλειστηκαμε στο ανσαρερ και μέχρι να έρθει η πυροσβεστική μιλούσαμε. Όμως όταν με μιλούσε διέκρινα ένα ενδιαφέρον για μένα. Μου ζήτησε ινσταγκραμ και επίσης μου μιλάει πολύ συχνα. Το τελειωτικό ήταν όταν μου είπε να βγούμε. Εγώ δεν δέχτηκα και γενικά δεν του έδιναν σημασία γιατί αρέσει στη φίλη μου και δεν μπορούσα να φλερτάρω μαζί του. Νομίζω ότι τελικά το πήρε το μήνυμα (ότι δεν ενδιαφέρομαι για αυτόν) και για αυτό ερχισε να απομακρύνεται από μένα (δεν στέλνει τόσο συχνά κλπ.). Αλλά τον τελευταίο καιρό δεν έχω σταματήσει να τον σκέφτομαι! Και με πειράζει που δεν μιλάμε τόσο συχνά πλέον. Νομίζω ότι αρχίζω να τον ερωτεύομαι σιγά σιγά και νιώθω άσχημα για αυτό. Εδώ μια φορά όταν τον είδα μπροστά μου σφίχτηκε το στομάχι μου και χτυπούσε η καρδιά μου. Επίσης όταν βγαίνω έξω από την πόρτα του σπιτιού μ (για να πάρω κάποια πράγματα από το ντουλάπι του διαδρόμου μ) προσέχω την εμφάνιση μου. Όχι ότι βάφομαι αλλά δεν βγαίνω όπως να ναι (όπως έκανα πριν καιρό). Και το κάνω αυτό γιατί φοβάμαι μην κατέβει και με δει σε χαλιά κατάσταση. Με ενδιαφέρει η γνώμη του. Στη φίλη μου δεν έχω πει τίποτα για αυτό. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω αισθηματα για αυτόν και συνέχεια λέω στον εαυτό μου να δεχομουν να βγω μαζί του. Αυτή η σκέψη έχει κόλλησει στο μυαλό μου.Την ίδια στιγμή που συμβαίνει όλο αυτό, η δική μου σκέφτεται να του στείλει μήνυμα για να μιλήσουν. Τον θέλει και εγώ δεν ξέρω τι να της πω. Έχω καταλήξει να μην θέλω να του στείλει γιατί φοβάμαι ότι θα της πει να βγούνε και ζηλεύω. Νιώθω πολύ άσχημα απέναντι της. Προσπαθώ να καταπιεί τα συναισθήματα μου αλλά δεν μπορώ. Βρίσκομαι σε τόσο δύσκολη θέση και δεν ξέρω πως να φερθώ στο έναν και στον άλλον. Στον έναν αρνηθηκα να βγω μαζί του και τον απομάκρυνα. Στην φίλη μου λέω ότι καλύτερα να μην στείλει. Να περιμένει λίγο μήπως στείλει αυτός. (Για ποσο καιρό να της το λέω?) Και γενικά την αποθαρρύνω. Ολα σκατα!!! Αν συνεχίσω έτσι νομίζω ότι θα χάσω και τους δύο για τα καλά. Έχω τόσο άγχος. Τι θα κάνατε στην θέση μου?? Θα ήθελα πολύ να μάθω και την δική σας γνώμη γιατί δεν μπορώ να το διαχειριστώ μόνη μου. Δεν ξέρω ποιο είναι το λάθος και το σωστό. Δεν ξέρω τι να κάνω!
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι τίποτα...θα σου περάσει...απλά λίγο η ζήλεια, λίγο που άρχισε να σε φτύνει και θίχτηκε ο εγωισμός σου..! ελπίζω να τα φτιάξει με την φίλη σου! (Τουλάχιστο αυτή ήξερε τι ήθελε )
Και τι δεν θα έδινα να ήμουν εμφανισιακά σαν αυτόν τον τύπο, εντωμεταξύ αφού αφού ξελιγωθήκατε και οι δύο μαζί του τόσο άγρια και συ του έριξε άκυρο για τη φίλη σου, σιγά μην κάτσει να σας περιμένει θα παίζει μπάλα με άλλες 10
"και για αυτό ερχισε να απομακρύνεται από μένα (δεν στέλνει τόσο συχνά κλπ.). Αλλά τον τελευταίο καιρό δεν έχω σταματήσει να τον σκέφτομαι! Και με πειράζει που δεν μιλάμε τόσο συχνά πλέον" Κοιτα να δεις που αθελα του επιασε η μέθοδος που μου λεει και ξαναλεει ενας φιλος μου αρκετά πετυχημένος στις γυναίκες...."φιλε οσο τις φτύνεις τοσο κολλάνε" Ρε λες να το υιοθετησω μπας και δουμε ασπρη μερα...?
Ε μα διαβασε κανα cosmopolitan να ξεστραβωθεις παιδι μου. Το κακο παιδι "πουλαει". Και η μεθοδος φτυσιμο, απολυτα επιτυχης... Ευτυχως οχι για ολους.. Παντα προβληματιζομουν παντως γιατι να κολλησεις με καποιον που σε φτυνει.. Ποτέ δεν το καταλαβα, αληθεια.
Δεν ειναι δύσκολο... Οταν καποια εχει πολυ ψηλή αυτοπεποίθηση (οι περισσότερες γυναίκες νομίζω) και ζητάει συνέχεια την επιβεβαίωση και έρχεται ενας και την φτύνει τοτε θίγεται ο εγωισμός.... "ποιος είναι αυτός που θα με φτύσει?", "δεν είμαι αρκετά καλή? ", "τι εχουν οι αλλες που δεν εχω?", "μηπως δεν είμαι αρκετή γι αυτόν?", "θα προσπαθησω να τον πείσω να αλλάξει γνωμη και να μου δωσει σημασια" όπως καταλαβαίνεις κλιμακωτή μείωση της αυτοπεποιθησης της χωρις να το καταλάβει, και οταν βρεθεί σε αδύναμη θέση χτυπάει ο άλλος και τα καταφέρνει... Η ειρωνεία ειναι οτι η γυναίκα οταν πια του κατσει θεωρεί επιτυχία που κατάφερε να του αλλαξει γνωμη και ασχολήθηκε τοσο μαζι της που έφτασαν σε προχωρημένο σταδιο (ειτε σεξ, ειτε σχεση) ενω στην πραγματικότητα έγινε το αντίθετο...
Οι ανθρωποι με πραγματικη αυτοπεποιθηση καλο μου, πρωτον δεν αφηνουν περιθωρια να τους φτυνει κανεις και αν συμβει δεν τους νοιαζει.Για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη. Αυτο που λες δεν ειναι αυτοπεποιθηση. Κομπλεξ είναι.
Δεν υπαρχει σωτηρια σ αυτη την χωρα...Ο αλλος την φλερταρει, αυτη τον γουσταρει και δεν κανει τιποτα μαζι του επειδη τον ειδε μια φορα η φιλη και εχει πλατωνικο ερωτα μαζι του...Να πω οτι ηταν πρωην της,το καταλαβαινω απολυτα..Αλλα αυτη την στενομυαλλη ελληνικη σκεψη, οχι..