ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2018 | 02:38

17 χρονων και ουτε μια σχεση

Γεια σας ! είμαι 17 χρόνων αγόρι και με την ληξη αυτου του καλοκαιριου θα παω στην 3 ταξη λυκειου. Ειμαι παρθενος και ακόμα δεν έχω κάνει ούτε και μία σχέση . Αντιθέτος όλοι οι φίλοι μου , έχουν σχεσεις και επισης εχουν κανει σεξ ( Εγώ ούτε ένα απλό φιλί στο στόμα δεν έχω δώσει ) . Πολλές φορές οι φίλοι μου μου λένε ότι στεναχωριούνται που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση και τότε νιώθω τόσο σκατά που δεν μπορώ να το περιγράψω . Το καταλαβαίνω και ο ίδιος ότι δεν είναι φυσιολογικό και πληγώνουμε συνεχώς . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πέφτει η αυτοπεποίθηση μου .Πραγματικά σε αυτή τη φάση που ζω νιώθω ότι είμαι πολύ άσχημος και ότι θα τελειώσω το λύκειο χωρίς να έχω κάνει ούτε και μία σχέση σε όλη μου την σχολική ζωή . Νιωθω σκατα !
8
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι οκ.Δεν υπαρχουν κανονες στην ζωη...δεν θα παρεις καν εξτρα ποντους στο να κανεις καποια πραγματα με προθεσμια πηγαινε με τον δικο σου ρυθμο! 17 παρθενος;φυσιολογικο 35χωρις οικογενια;φυσιολογικο 28 και ακομα προσπαθεις να παρεις πτυχιο;φυσιολογικο.Για ολα θα ερθει η στιγμη...καιγω δεν εχω κανει σχεση και η ηλικια μας ειναι κοντα μην ανχγωνεσαι!
ενταξει ρε μανκα μου και εγω στα 24 εχω φτασει και δεν βλεπω ασπρη μερα στο μελλον για καποια σχεση!αλλα καταλαβαίνω απολύτως πως νιώθεις...προσπαθησε να ασχοληθείς με τα μαθηματα σου προς το παρον για εναν χρονο και μετα στο πανεπιστήμιο κατι θα γινει.... λογικά! μονο σε εμας δεν γίνεται :P
Μια χαρά φυσιολογικό είναι. 17 είσαι! Ξέρω πόσα αγόρια στην ηλικία σου που δεν έχουν κάνει σεξ. Όταν ερωτευτείς κάποια τότε και θα κάνεις. Πουθενά δεν υπάρχει κανόνας για το πια ηλικία ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις σεξ.
Εμάς στην τρίτη λυκείου είχε πηδηχτεί μια κοπέλα και είχε γίνει η δακτυλοδεικτούμενη του σχολείου, ως η π...α φυσικά. Από τ' αγόρια κανα-δυο σε οίκους ανοχής, οι οποίοι θα γίνονταν οι μελλοντικοί ξεναγοί μας στους χώρους :P
Tutorial εδώ φίλε μου για να μην γράφω πάλι κατεβατά https://www.lifo.gr/confessions/view/349751?comment=2061919#2061919Και εδώ https://www.lifo.gr/confessions/view/349271?comment=2060320#2060320 Όσο πιο γρήγορα τα συνειδητοποιήσεις αυτά τόσο το καλύτερο, εμείς τα μάθαμε πέφτοντας απ τον ένα τοίχο στον άλλο και αναρωτιόμασταν " μα γιατί δεν της αρέσω τι κάνω λάθος, ήμουν ευγενικός, η ψυχή της παρέας, ήμουν εκεί για αυτή όταν κάνεις δεν ήταν, γιατί;" ακολουθώντας το brainwash που σου κάνει η οικογένεια και τα mainstream media ενώ δεν έχουν ιδέα για τις σχέσεις και το σεξ σήμερα. Ένα κάλο του internet είναι ότι μας έφερε κοντά με κάποια άτομα που τα έζησαν αυτά και μας άνοιξαν τα μάτια. Το κακό που έκανε το internet είναι ότι κατέστρεψε τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο φίλα και εκτόξευσε τα στάνταρ.
Καλά ηρέμησε λίγο... Είσαι 17 χρονών αγόρι και δεν έχεις κάνει σεξ... Ε ουάου, δηλαδή; Για έλα στην πραγματικότητα. Δε σε πήραν τα χρόνια. Σχολείο πας ακόμα. Ό,τι ισχύει για τις κοπέλες, θα έπρεπε να ισχύει και για εσάς. Να ολοκληρώνεται με κάποια που θέλετε πραγματικά και να καταλαβαίνετε την πράξη. Όχι να το κάνετε απλά για να το πείτε. Όσο για τους φίλους σου να μην έρθεις προ εκπλήξεως αν καταλάβεις ότι εν τέλει ούτε αυτοί έχουν κάνει κάτι... Σε αυτήν την ηλικία είναι γνωστό ότι τα περισσότερα αγόρια υπερηφανεύονται για τις υποτιθέμενες κατακτήσεις τους... Κάνε focus στις πανελλαδικές σου τώρα και όταν θα έρθει η φοιτητική ζωή θα τα ζήσεις όλα και με το παραπάνω!
Νταξ ρε συ ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. πιστεύω οι φίλοι σου λέγοντας ότι στεναχωριούνται για σένα σου βάζουν στο μυαλό ότι είσαι κάνα καημένο ξέρω γω χαχ που δεν σταυρώνει γκόμενα για τον λόγο ότι θέλουν να λένε ότι αυτοί τα ξέρουν όλα και είναι οι έμπειροι. Νταξ δεν σημαίνει ότι όλοι οι 17χρόνοι και μεγαλύτεροι που δεν έχουν κάνει σχέση ότι λάσκαρε καμία βίδα και δεν είναι νορμαλ.