ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2018 | 23:26

ZzzZZzZ

Είμαι πιο βαρετή κι απο τραχανά. Με έχουν χαρακτηρίσει πολλές φορές βαρετή κι έχουν απόλυτο δίκιο. Είμαι 23 και δεν με ενθουσιάζει τίποτα, δεν έχω ενδιαφέροντα,δεν έχω χιούμορ, δεν είμαι παθιασμένη με κάτι. Έχω αποφευκτική διαταραχή και η απομόνωση ήταν πάντα η πραγματικότητά μου και ίσως αυτο να έχει συμβάλλει ως ένα βαθμό στην ανιαρή προσωπικότητα που έχω. Αλλά θέλω να βελτιωθώ. Πώς θα μπορούσα να γίνω πιο ενδιαφέρον άτομο;
4
 
 
 
 
σχόλια
Από το στόμα μου το πήρες! Από πότε ο τραχανάς είναι βαρετός;Ο τραχανάς είναι ένα εξαιρετικά υποτιμημένο φαγητό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μπορείς να τον κάνεις κόκκινο, με γάλα, με λεμόνι, μπαίνει σε σούπα (ειδικά σε πρασόσουπα τα σπάει!) και γίνεται και γρήγορα. Και είναι και πεντανόστιμος!
Έλα μου ντε!! Ωραίος ο τραχανάς!! Σλουρπ! Απλά δεν αρέσει σε όλους. Έτσι και οι άνθρωποι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Με άλλους ταιριάζουμε με άλλους όχι. Μην προκαταβάλεις τον εαυτό σου! Δεν είσαι βαρέτη. Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που θα σε βρίσκουν συναρπαστική. Ασε που με τους φίλους μας δεν χρειάζεται να κάνουμε πάντα κάτι για να αγαπιόμαστε και να περνάμε καλά. Μερικές φορές αρκεί απλά να κοιτάμε τον ουρανό ή το ταβάνι παρέα. Και τα ενδιαφέροντα θα βρεθούν και οι φίλοι. Αφού το θες θα γίνει. Είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχεις αλλά και μόνο που το αναγνωρίζεις και θες να το αντιμετωπίσεις είναι ένα τεράστιο βήμα. Και αν νομίζεις οτί δεν μπορείς να το κάνεις μόνη δεν είναι κακό να ζητήσεις βοήθεια από ένα ψυχολόγο. Δοκίμασε εστω. Μία φορά! Σου έυχομαι να ζήσεις ένα πολύ πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι!!!!!!!!
Κι εγώ έχω στοιχεία αποφευκτικης δ/χης. Το έχω κάνει εγώ: έχω επενδύσει αρκετά στον εαυτό μου. Δεν είμαι ειδικός. Όμως ξέρω ότι το να επενδύσεις στον εαυτό είναι η καλύτερη επένδυση. Μάθε ένα χόμπι αρχικά στο σπίτι. Σε ένα μήνα θα είσαι αρκετα επιδέξια και θα μπορείς να μοιραστείς αυτή σου την εμπειρία και με άλλα άτομα.Πχ μαγειρική, gaming, μουσικό όργανο (αλλά θέλει πιο πολύ χρόνο αυτό), κεραμική (θέλει εξοπλισμό), ποδήλατο, κάποιο διαδικτυακό σεμιναριο-σειρα μαθημάτων, ξένη γλώσσα μέσω skype.Εγώ επένδυσα πολλά σε μένα, αλλά κυρίως θεωρητικά πραγματα (επιστημες, τεχνη, φιλοσοφία). Ως εκ τούτου για τους νέους της ηλικίας μου είμαι κάπως βαρετος. Πλην όμως εμένα με ενδιαφέρουν και νιώθω καλύτερα για τον εαυτό μου. Δηλαδή και ενδιαφέρων να μη γίνεις για τους άλλους, θα έχεις γίνει καλύτερος άνθρωπος. ΥΓ: Υπήρχε ζωή πριν και θα υπάρχει ζωη και μετά τους ανθρώπους.