ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2018 | 18:20

Η καλύτερη μου φίλη

Δεν ξερω τι έχει πάθει.Είμαστε στην ίδια ηλικία στα 29.Εγώ χώρισα από την μακροχρόνια σχέση μουμετά από πέντε χρόνια και πλέον επενδύω σε μένα με επιπλεον σπουδές,δουλειά και δεν εχω σχέση από επιλογή.Αυτή παντρεμένη και με παιδί εδώ και μια πενταετία και εργαζόμενη.Παρ όλα αυτά παντα υπήρχε μεταξύ μας ειλικρινεια,εμπιστοσύνη,σεβασμός,κατανόηση και στήριξη ακομα και αν δεν βρισκόμασταν όσο πριν.Τώρα τελευταία ομως φέρεται πολυ περίεργα.Με ρωτά τα νέα μου αλλα αποφευγει να μου πει τα δικά της.Την παίρνω τηλ και είναι βιαστική και όλο τρέχει.Την κατανοώ ως ένα βαθμό αλλα οταν της δινω χρόνο εμφανίζεται και μου λέει ποτε θα βρεθούμε και μετά πάλι δεν προλαβαίνει και κάτι της τυχαίνει.Συνέβη τρεις φορες το ίδιο σκηνικό.Θα μου πείτε γιατι δεν την ρωτάς ευθέως.Γιατι ξερω απλα ότι πια δεν συμβαδίζουμε.Το θέμα είναι γιατι να τα κάνει όλα αυτά;Ισως σε δυο χρόνια να είμαστε στην ίδια φάση Ισως και όχι.Εγώ δεν ειχα πρόβλημα να παραμένω στη ζωή της ακομα και αν εκείνη έχει πια την οικογένεια της και παντα θα ενδιαφερθω για τον μικρό.Το ίδιο και εκείνη ώσπου έφυγα Αθήνα το τελευταίο διάστημα για δουλειά.Η ίδια μου πέταξε μια δυο φορες γιατι δεν βρίσκω κάποιον να παντρευτώ και είναι Κριμα να ειμαι μόνη μιας και κοντεύω τα 30! Της ειπα πως εμενα δεν με πειράζει και το προτιμώ από το να βρω κάποιον μέσα σε κατασταση πανικού και δεν ικανοποιήθηκε με την απάντηση.Το θέμα είναι πως με εκνευρίζει πια αυτή η αλλοπροσαλλη συμπεριφορά της ή μπορεί και να έρχεται το τέλος της φιλίας μας αλλα λόγω συναισθημάτων δεν μπορώ να το δω.Στεναχωριέμαι πάντως αλλα από την άλλη δεν μπορώ να ανεχομαι να μου συμπεριφέρεται ετσι και αρχίζω και Νοιωθω πολυ άβολα μαζι της.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό, που εν έτη 2018 κορίτσια στα 30 τους πιστεύουν ότι είναι κρίμα να μην είναι έτοιμα για γάμο ή ήδη παντρεμένα, με ξεπερνάει. Πώς θα πάμε μπροστά βρε κορίτσια έτσι!!!Ο προορισμός δεν είναι μόνο ο γάμος και με τίποτα δε σημαίνει ότι για όποια δεν είναι προτεραιότητα ο γαμος ειναι "κριμα". Άλλωστε αυτά δε συμβαίνουν κατά παραγγελία.
Κάνε μια συζήτηση πριν βάλεις την ταφοπετρα... Μια συζήτηση ουσίας.Εγώ έτσι όπως τα διάβασα, έχω μια απορία, μήπως συμβαίνει κάτι στη δική της ζωή που δεν σου έχει πει.Η επικοινωνία θέλει δουλίτσα, ειδικά όσο περνάνε τα χρόνια και αυξάνονται ή διαφοροποιούνται οι υποχρεώσεις.Αν και μετά από μια πραγματική προσπάθεια, συνεχίσεις να νιώθεις το ίδιο, τότε αραιώνεις. Συμβαίνουν πολύ συχνά αυτά στη ζωή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ