ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2018 | 18:29

Περίεργες καταστάσεις

Γεια σας φίλες και φίλοι, θα ήθελα την γνώμη σας για έναν άντρα. Λοιπόν αυτόν τον γνώρισα σε δουλειά πέρσι. Αυτός είναι διαζευγμένος και συνέχεια λέει ότι δεν θέλει να ξανά παντρευτεί, ούτε να κάνει μια σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιο του. Πέρσι μου έδειχνε ένα ελαφρύ ενδιαφέρον και ήτα ν πολύ φιλικός αλλά μέχρι εκεί. Φέτος είναι τελείως ψυχρός απέναντι μου όταν όμως εγώ δεν του δείχνω ενδιαφέρον ή βλέπει ότι μιλαω με άλλον άντρα δείχνει ενοχλημένος. Δεν ασχολούμαι, αν και ασχολούμαι τώρα θα πείτε, τότε γιατί εξομολογουμαι εδώ στο lifo?, Ωστόσο η συμπεριφορά του μου κάνει τελείως γαιδουρινη γιατί δεν είναι καν φιλικός, ενώ πέρσι ήταν. Δεν έχω απαίτηση να με γλυκοκοιταει η ψυχρότητα και η αγένεια με ενοχλεί. Αν ένας μπορεί να μου εξηγήσει θα το εκτιμούσα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι φερομαι και εγώ σε έναν από την δουλειά μου επειδή με απέρριψε ερωτικά, πέταξε τη προσφορά της φιλίας μου στα σκουπίδια... Ούτε καλημέρα ούτε καλησπέρα δεν του λέω.
Κάνεις μια ερώτηση για να ακούσεις αυτό που θέλεις νομίζω... ακόμα και ο τρόπος που διατυπώνεις τα δεδομένα είναι σαν να χειραγωγείς κάποιον να σου πει «ναι σε θέλει». Αν θες ρώτα τον. Απλά και όμορφα. «Νομίζω πως με την συμπεριφορά σου, θες να μου δείξεις πως κάπου σε αδίκησα. Είναι όντως έτσι;!» Τελείως ανθρώπινο και άμεσο.
Να καταλάβεις πως, ποτέ δεν μπορούμε σκεφτούμε όπως ένας τρίτος. Ίσως πλησιάζουμε κάποιες ιδέες αλλά ποτέ τα κίνητρα 100%. Αν θες ρώτα τον ευθέως. Αλλά εικασίες και μαντεψιές είναι ανούσιες. Προσωπική άποψη πάντα.